- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
ne venusmüş arkadaş ya bana dedıklerının hıcbırı cıkmadı
Bende de çikmadı . Sana olumlu mu konuşmuştu ?
Bitirmişmi herkesi?Evet çabuk bakmış o zaman.Venüs'ün falı kısa değil Mutsuz.Bide iyi tarafı sorduğun soruya detaylı bakıyo onun yanısıra genel olarakta hayata yorum getiriyo.Vallahi bana falı çıkmış olsa gerçekten favorim olurdu Venüs.Sorularada hemen cevap veriyo ,yorumcu olarak işini eksiksiz yapıyo,tek iş falının çıkmasına kalıyYa birde bi şey dikkatimi çekti çok çabuk bakmış altı kişiye çok kısa mı bakıyor acaba?
Bende de çikmadı . Sana olumlu mu konuşmuştu ?
bana once olumsuz sonra olumlu konusmustu bende bıdaha dınleme geregı duymadım o falı
bana once olumsuz sonra olumlu konusmustu bende bıdaha dınleme geregı duymadım o falı
Ya bende saniyordum ki venüs ya tamamiyle olumsuz konuşur yada tamamiyle olumsuz
Ayni konu için mi olumlu ve olumsuz konuştu ??
Bitirmişmi herkesi?Evet çabuk bakmış o zaman.Venüs'ün falı kısa değil Mutsuz.Bide iyi tarafı sorduğun soruya detaylı bakıyo onun yanısıra genel olarakta hayata yorum getiriyo.Vallahi bana falı çıkmış olsa gerçekten favorim olurdu Venüs.Sorularada hemen cevap veriyo ,yorumcu olarak işini eksiksiz yapıyo,tek iş falının çıkmasına kalıyda olsa tadından yenmez.
evet aynı konu ıcın hem olumlu hemde olumsuz konustu hemde aynı falın ıcınde
Bana 2 gunde yorum yapiyordu telvedeyken:)))) calistigi icin musait olamiyordu.....yorumlari genelde 10-12 dk oluyordu
Yapma ya. Demek ki enerjin uyuşmadı onunla
Evet canım bende şimdi kontrol ettim fal süremi.24 haziran'da baktığı fal 10dk38sn gelmiş.Bir iki saatede yollamıştı.Tellwede daha çok bekletiyodu ama...Bana 2 gunde yorum yapiyordu telvedeyken:)))) calistigi icin musait olamiyordu.....yorumlari genelde 10-12 dk oluyordu
Yuppi :))))))))))3 kişi olduk
evet aynı konu ıcın hem olumlu hemde olumsuz konustu hemde aynı falın ıcınde
En sakatı bu yaa.Güveni tamamen yok ediyo..
Bitirmişmi herkesi?Evet çabuk bakmış o zaman.Venüs'ün falı kısa değil Mutsuz.Bide iyi tarafı sorduğun soruya detaylı bakıyo onun yanısıra genel olarakta hayata yorum getiriyo.Vallahi bana falı çıkmış olsa gerçekten favorim olurdu Venüs.Sorularada hemen cevap veriyo ,yorumcu olarak işini eksiksiz yapıyo,tek iş falının çıkmasına kalıyda olsa tadından yenmez.
Herkesi bitirmiş inşallah venüsün falı çıkar ikinciye oturur bende 1- nesibe tespitleriyle kişinin anlık durumu süper dediklerinin çıkması için önce benimkiyle yüz yüze gelmem lazım ki buda çabuk olacak bi şey değil nesibe de böyle söylemişti zaten
Evet senin en uyum sağladığın Melek oldu gerçekten.Çok ilginć ya hepimiz başka birilerini beğendik,hep böyle oldu:))aynen oyle ya benım onlınelarda bı tek melekle uyusuyo enerjım taaa bana aralıkta baktıgı falla hazıranda baktıgı fallardakı kartlar bıle aynıydı hayret ettım kucuk bı kısım dısında hıcbır tutarsızlık yoktu
Canım Venüs bitirmemiş 3 kişi görünüyo sırasında...Herkesi bitirmiş inşallah venüsün falı çıkar ikinciye oturur bende 1- nesibe tespitleriyle kişinin anlık durumu süper dediklerinin çıkması için önce benimkiyle yüz yüze gelmem lazım ki buda çabuk olacak bi şey değil nesibe de böyle söylemişti zaten
Herkesi bitirmiş inşallah venüsün falı çıkar ikinciye oturur bende 1- nesibe tespitleriyle kişinin anlık durumu süper dediklerinin çıkması için önce benimkiyle yüz yüze gelmem lazım ki buda çabuk olacak bi şey değil nesibe de böyle söylemişti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?