Binnaz Abla

Ya birde bi şey dikkatimi çekti çok çabuk bakmış altı kişiye çok kısa mı bakıyor acaba?
Bitirmişmi herkesi?Evet çabuk bakmış o zaman.Venüs'ün falı kısa değil Mutsuz.Bide iyi tarafı sorduğun soruya detaylı bakıyo onun yanısıra genel olarakta hayata yorum getiriyo.Vallahi bana falı çıkmış olsa gerçekten favorim olurdu Venüs.Sorularada hemen cevap veriyo ,yorumcu olarak işini eksiksiz yapıyo,tek iş falının çıkmasına kalıyda olsa tadından yenmez.

valla burda geçen gün top3 falcı anketi yapılmıştı ve herkesin listesine venüs dahildi benim ondan sonra merakım ikiye katlandı. Hayal kırıklığı olmaz umarım. Ayrıca baktım şimdi 3 kişi kalmış hızlı yorumluyor falları umarım 5 dakikalık bir yorum göndermez

bana once olumsuz sonra olumlu konusmustu bende bıdaha dınleme geregı duymadım o falı

Ya bende saniyordum ki venüs ya tamamiyle olumsuz konuşur yada tamamiyle olumlu
Ayni konu için mi olumlu ve olumsuz konuştu ??

Son düzenleme:

Bana 2 gunde yorum yapiyordu telvedeyken:)))) calistigi icin musait olamiyordu.....yorumlari genelde 10-12 dk oluyordu

Bana 2 gunde yorum yapiyordu telvedeyken:)))) calistigi icin musait olamiyordu.....yorumlari genelde 10-12 dk oluyordu

Gayet uzun yorumlari vardi cidden ama o zaman calisiyordu yogundu bakamiyrodu baktiranlar dusuncelerininsoylermi lutfen

Evet canım bende şimdi kontrol ettim fal süremi.24 haziran'da baktığı fal 10dk38sn gelmiş.Bir iki saatede yollamıştı.Tellwede daha çok bekletiyodu ama...

En sakatı bu yaa.Güveni tamamen yok ediyo..

aynen oyle ya benım onlınelarda bı tek melekle uyusuyo enerjım taaa bana aralıkta baktıgı falla hazıranda baktıgı fallardakı kartlar bıle aynıydı hayret ettım kucuk bı kısım dısında hıcbır tutarsızlık yoktu

Herkesi bitirmiş inşallah venüsün falı çıkar ikinciye oturur bende 1- nesibe tespitleriyle kişinin anlık durumu süper dediklerinin çıkması için önce benimkiyle yüz yüze gelmem lazım ki buda çabuk olacak bi şey değil nesibe de böyle söylemişti zaten

Venüs senin falina baktı mi ?

Evet senin en uyum sağladığın Melek oldu gerçekten.Çok ilginć ya hepimiz başka birilerini beğendik,hep böyle oldu:))
Canım Venüs bitirmemiş 3 kişi görünüyo sırasında...

Merak ettim bende ne diyecek cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…