Evet senin en uyum sağladığın Melek oldu gerçekten.Çok ilginć ya hepimiz başka birilerini beğendik,hep böyle oldu:))
Canım Venüs bitirmemiş 3 kişi görünüyo sırasında...
Kizlar prensesin mithati evli diyen olmus sayfada ama ben sanmiyorum mithat evli degildir bence.bir de prenses cakmasi bi hatun gordum falciduvarinda vahit bana donecek mi vahitin sevgilisi baskasindan hamile vahit kendisinden mi sanio cocugu falan yazmis :) dalga gecmek haddime degil komik geldi sadece.temiz kalpli kadinlar bunlar bence.ama hayat hep kotulere guluyor
Venüs senin falina baktı mi ?
Merak ettim bende ne diyecek cnm
ben demiştim hatırlamıyorum bir yorumcuya söyle yazmış Mithatın baldızı dükkanı kapadı v.s
Evet evet komple bitmemiş yani.Aaaaa bende beklemede yazıyor demek ki hala bakıyor o zaman
ahahahaha çok güldüm alcanzar yaa.. kızlar ben baktırmaktan vazgeçtim venüse..bir kişi azaldı, bu iyiliğimin karşılığını isterimyalnız venus anca bi 5-6 kişi alır gider..hep öyle yapardı bakalım bu akşam napıcak
saraylıyı sormuş biri de tatlım geçmiş sayfalarda bol bol yazdık..burda baktırmayan kalmadı hatta.. bi de sen dene bence..
Aaaaa bende beklemede yazıyor demek ki hala bakıyor o zaman
Son 2 biziz sanırım. Biri sensin biri ben benimde hala beklemede
Çok memnn kaldım ben venüsten geçmiş anlık durumu süperdi hele ki bi dediğine şok oldum nasıl bilebilir diye gelecekle ilgili de benim beklediğim şeylerle ilgili tutarlıydı olma olasılığı çok yüksek inşallahda olur. İkinci sıraya rahatlıkla koyabilirim. Üçüncüde izini kaybettiğim falcım seneler önce baktırmıştım liseye gidiyordum o zaman izmirden gelmişti cüneyt diye biri ama mükemmel bir falcıydı o zamandan söylemişti şimdiki yaşadıklarımı keşke bulabilsem yineVenüs bitirmiş falları
Çok memnn kaldım ben venüsten geçmiş anlık durumu süperdi hele ki bi dediğine şok oldum nasıl bilebilir diye gelecekle ilgili de benim beklediğim şeylerle ilgili tutarlıydı olma olasılığı çok yüksek inşallahda olur. İkinci sıraya rahatlıkla koyabilirim. Üçüncüde izini kaybettiğim falcım seneler önce baktırmıştım liseye gidiyordum o zaman izmirden gelmişti cüneyt diye biri ama mükemmel bir falcıydı o zamandan söylemişti şimdiki yaşadıklarımı keşke bulabilsem yine
Venüs falımı yorumlamış açıkçası çok tatmin edici değildi. Hep geleceğe yönelik konuşmuş. Söyledikleri çıkar mı bilmiyorum. 1-2 durum oldu bildiği onun haricinde geçmiş ve şu anla ilgili çok yorumda bulunmamış ki benim bir falcının ne kadar iyi olduğunu ölçme kriterim geçmiş ve anı iyi bilebilmesidir. Kendisine kahve atmıştım. Yine de emek vermiş bence. Ek olarak tarotla da desteklemiş sağolsun.
Favorim hala mert reiki ve selena :)
kızlar ankara sayfasında facebooklu hocalarla uğraşıyodum bakamadım burayavenüse baktıranlar bi yazsınlar ya merak ediyorum.. bilge de online oldu ama kaçırdım o ara dolma sarmakla meşguldüm
Seninle enerjisi uyuşmuş o zaman :))
Seninle uyuşmadı o zaman Venüs, ayni bende gibi bir yorum yapmiş sana :/
Bende de neredeyse sadece gelecek ile konuştu. 1-3 durumlar bilmiş o kadar.
selenacılar selena gelmişşş
sen mesaj attınmı o hocaya cıceeem?
yok şekerim yaa, bugün açmış daha profilini.. ne ayak bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?