Kizlar falalem ester siraya baktiran var mii
arkadaşlar daha önce yazmıştım Ester Kira bana göre vasattı.o yüzden tavsiye etmiyorum.mevcut durumda şunu bildi dediğim hiçbirşey yok.hatta o kadar komik ki sonbaharda kullandığım bazı maddeleri kötü alışkanlıklarımı falan bırakacağımı söyledi.ben içki kullanmam sigara içmem kahveyi mi kastetti acaba
Cnim ustteki mesaj NİLMİL e ait..
Ben ne kadar şanssız bi insanım ya dünden beri bekliyorum ya Nesibe ya Rezzan gelsin diye, Rezzan geldi gönderdim ilk fal da benimdi baktım yorumlanmış heyecan yaptım o kadarbi indirdim 1 snlik ses dosyası iletişimden yazdım hata var tekrar gönderilebilir mi diye daha cevap yok, Rezzan da yazmış acil çıkmam gerek geç de olsa yorumlarınızı göndericem diye... offf. acaba benim falım gelir mi yoksa bekler miyim geç saatlere kadar
Rezzan ablanın babası rahatsız, hastanedeymiş. Ondan çıkmak zorunda kalmıştır
Amiinn nerde hasta varsa, icinde de Rezzan Ablanin babasina Allah yardimci olsun! Allahim acil sifalar versin tum hastalara..​Allah yardımcısı olsun inşallah
Beyzacım Nesibe bana arama dedi 3 falında da. Ararsan soyle olur boyle olur anlattı. Ama bugun cok iyi bir dostumla konuşurken aramamı soyledi. Butun herseyi bilerek. Kafam karıştı tabi oysa ki kendim de nesibe gibi düşünüyordum. Simdi ikilemdeyim Böylesi mi daha iyi yoksa arasam daha mı iyi olur?Dusunup duruyorum. Bilsem totosunu kaldırmayacagım, hic durmaz ararım
Beyzacım Nesibe bana arama dedi 3 falında da. Ararsan soyle olur boyle olur anlattı. Ama bugun cok iyi bir dostumla konuşurken aramamı soyledi. Butun herseyi bilerek. Kafam karıştı tabi oysa ki kendim de nesibe gibi düşünüyordum. Simdi ikilemdeyim Böylesi mi daha iyi yoksa arasam daha mı iyi olur?Dusunup duruyorum. Bilsem totosunu kaldırmayacagım, hic durmaz ararım
burda yazılanlardan sonra ezzan ablayı kovalıyodum dünden beri sbahaın köründe yakaladım :))) heyecanla ve merakla bekliyorum şu an :))
Ben de çok zor duruyorum Rezzan ablaya göndermemek için ama daha 4 gün olmuş baktıralı utanıyorum artık 9. Falı bu kadar çabuk göndermeye :) sizce ne yapmalıyım? Bekliyim mi gönderiyim mi bi akıl verin kızlarrr :)
Ben de çok zor duruyorum Rezzan ablaya göndermemek için ama daha 4 gün olmuş baktıralı utanıyorum artık 9. Falı bu kadar çabuk göndermeye :) sizce ne yapmalıyım? Bekliyim mi gönderiyim mi bi akıl verin kızlarrr :)
ay bende bi gazla yollayım dedim telefonumun bilgisayar bağlantı kablosu evde kalmış foto atamıyorum(((
herhangi bi kablo uymuo mubelki yanındakilerde vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?