Binnaz Abla

Kizlar falalem ester siraya baktiran var mii

arkadaşlar daha önce yazmıştım Ester Kira bana göre vasattı.o yüzden tavsiye etmiyorum.mevcut durumda şunu bildi dediğim hiçbirşey yok.hatta o kadar komik ki sonbaharda kullandığım bazı maddeleri kötü alışkanlıklarımı falan bırakacağımı söyledi.ben içki kullanmam sigara içmem kahveyi mi kastetti acaba

Cnim ustteki mesaj NİLMİL e ait..

Benim falim az once geldi. Eylul basinda kisa bi iste calisacagimi soylemis. Imkansiz. Tip ogrencisiyim 19 yasindayim calisacak ne zamanim ne gucum nede ihtiyacim var. Kotu bi faldi yazik oldu parama

Ayrica bu ay sonunda seni arayacak uzun bi telefon gorismesi var demis turkiyede hat kullanmiyorim beni nasil arayabilir allah askina

Son düzenleme:
Ben ne kadar şanssız bi insanım ya dünden beri bekliyorum ya Nesibe ya Rezzan gelsin diye, Rezzan geldi gönderdim ilk fal da benimdi baktım yorumlanmış heyecan yaptım o kadar bi indirdim 1 snlik ses dosyası iletişimden yazdım hata var tekrar gönderilebilir mi diye daha cevap yok, Rezzan da yazmış acil çıkmam gerek geç de olsa yorumlarınızı göndericem diye... offf. acaba benim falım gelir mi yoksa bekler miyim geç saatlere kadar

Son düzenleme:

Rezzan ablanın babası rahatsız, hastanedeymiş. Ondan çıkmak zorunda kalmıştır

Beyzacım Nesibe bana arama dedi 3 falında da. Ararsan soyle olur boyle olur anlattı. Ama bugun cok iyi bir dostumla konuşurken aramamı soyledi. Butun herseyi bilerek. Kafam karıştı tabi oysa ki kendim de nesibe gibi düşünüyordum. Simdi ikilemdeyim Böylesi mi daha iyi yoksa arasam daha mı iyi olur?Dusunup duruyorum. Bilsem totosunu kaldırmayacagım, hic durmaz ararım

Uyku sersemi yazdığım icin iki kez yazmısım az önceki yazımı.Kusura bakmayın.Öperim:)

Son düzenleme:

Canim madem ki kendin de Nesibe gibi dusunuyosun, arama bence de.. Ayrica ararsan Nesibenin soyle olur boyle olur dedigi hersey olur..

Banada nesibe arama dedi hic aramadim,cnku malzeme ortada seninki nasldir bilemiyorum ama %90nin totosu klkacaktr yani sennki %10luga giriyosa elbtte ara,ama araypta doncgi varsda araycgi varsda aramaz hale gtrme bence

burda yazılanlardan sonra ezzan ablayı kovalıyodum dünden beri sbahaın köründe yakaladım :))) heyecanla ve merakla bekliyorum şu an :))

Ben de çok zor duruyorum Rezzan ablaya göndermemek için ama daha 4 gün olmuş baktıralı utanıyorum artık 9. Falı bu kadar çabuk göndermeye :) sizce ne yapmalıyım? Bekliyim mi gönderiyim mi bi akıl verin kızlarrr :)

Bii durr artikkk

azcık durmalısın bence :)) bendede bu olay bağımlılık yaptı :)) kendime ayda bir sözü verdim :)) ayda bir yolluyorum birilerine :))

Kızlar dün rezzan ablaya fal baktırdım sadece eski sevgilimle ne olacak yeni biri hayatıma girecekmi dedim, bu arada arkadaşlarım işyerinde aynı ortamdan biriyle tanıştırcaklar ikimizde sima olarak birbirimizi tanıyoruz meslektaşız, rezzan abla hayatıma yeni biri gireceğini uzaktan onu tanıyor olabilceğimi mesleki olarak bizim camiadan olduğunu söledi bi de çocuğun isminin 5 harfinden 4 ünü söledi bunlar isminde ya da soyadında var dedi hatta tip olarak ilk görüşte hoşuna gitmeyecek dedi hakikaten de öle, tarih olarak eylül sonu ekim başı dedi bekliyorum bakalm ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…