Akrepi şimdi nasıl etkiliyor bu patlamalar
Çok memnn kaldım ben venüsten geçmiş anlık durumu süperdi hele ki bi dediğine şok oldum nasıl bilebilir diye gelecekle ilgili de benim beklediğim şeylerle ilgili tutarlıydı olma olasılığı çok yüksek inşallahda olur. İkinci sıraya rahatlıkla koyabilirim. Üçüncüde izini kaybettiğim falcım seneler önce baktırmıştım liseye gidiyordum o zaman izmirden gelmişti cüneyt diye biri ama mükemmel bir falcıydı o zamandan söylemişti şimdiki yaşadıklarımı keşke bulabilsem yine
kızçeler ben bir kaç falcıya ne istersem söylerim mesela nesibe, melek, venüs gibilere..selenaya da yaptım bunu gerçi de.. mesela an'la ilgili konuşmasını istiyorsam sadece bana an'ı anlat diyordum ki ben bir zamanlar sadece o an'ı merak ediyordum.. o günlerim geride kaldı tabii artık, o kişiyi düşünmediğimden gelecek lazım artık bana..
gelecek yorumu istiyorsanız sadece gelecekle ilgili sadece yorum yapın diyin.. bu saydıklarım dinliyorlar bunları.. ama mesela mert'e istediğin kadar yönlendirme yap herif yine kuluncuna ağrı girecek, böbregine dikkat et demeyi ihmal etmiyo
bi ara venüs çok eleştirildi sadece an ve durum-kişilik analizi yapıyor diye.. belki ondandır.. ha keza batshseba filan da öyle eleştirilmişti yanlışım yoksa..
Urminaaa sende akrep burcuydun degilmi calisiyormusun cnm
Ben yengec...kesin yine bana sadece gozyasi var :))))
evet canım.. çalışıyorum ve hatta işle ilgili iyi bişeyler olmasını istiyorum artık(( aşktan vazgeçtim de ...
Ben yengec...kesin yine bana sadece gozyasi var :))))
kızçeler ben bir kaç falcıya ne istersem söylerim mesela nesibe, melek, venüs gibilere..selenaya da yaptım bunu gerçi de.. mesela an'la ilgili konuşmasını istiyorsam sadece bana an'ı anlat diyordum ki ben bir zamanlar sadece o an'ı merak ediyordum.. o günlerim geride kaldı tabii artık, o kişiyi düşünmediğimden gelecek lazım artık bana..
gelecek yorumu istiyorsanız sadece gelecekle ilgili sadece yorum yapın diyin.. bu saydıklarım dinliyorlar bunları.. ama mesela mert'e istediğin kadar yönlendirme yap herif yine kuluncuna ağrı girecek, böbregine dikkat et demeyi ihmal etmiyo
bi ara venüs çok eleştirildi sadece an ve durum-kişilik analizi yapıyor diye.. belki ondandır.. ha keza batshseba filan da öyle eleştirilmişti yanlışım yoksa..
Benim hoşuma giden de anı ve geçmişi bilmeleri işte. Gelecek yorumlarına çok inanmıyorum çünkü tekrar falı okursam ya da dinlersem aklıma geliyor ancak. Bi daha baktırcak olursam bende söyleyeyim o zaman.
Mert reiki'nin sağlıkla ilgili dedikleri çıkıyor mu bari? Bana alerjik bir rahatsızlık gçirceğimi söyledi ki bu yaz 2 defa geçirip iğneleri yedim yine geçirirsem hiç şaşırmamki falında çıkması muhtemel bya şey söyledi. Söyledikleri tutarsa 2. kez baktırcağım nadir falcılardan olur kendisi
ya benim çevremdeki yengeç kadınları geçtiğimiz yılı süper geçirdiler walla.. biri sevgili buldu, diğeri terfi etti filan...
Yengecler cok duygusallar su gruplari zaten hep duygusal ama seninyukselen burcun ay burcun ne ozge onlarda cok etkili
reikinin bende bi tek sağlıkla ilgili dediği çıkar-çıkmıştır.. 3 kere baktırdım şom ağızlı gibi sağlığımla ilgili ne dese çıktı ya
aşk meselesinde de şöyle bi durum olmuştu bi kere, çok gülmüştüm, işte bu sakin ve seksi sesiyle yorumunu yapıyor kaptırmış kendini, bi ara "aslında siz daha çok seviyorsunuz o sevmiyor..." dedi ve anlık bi durdu, sonra "..yok yok öyle değil yani seviyor sizi ama sizin duygular daha baskın...vs vs" toparlamaya çalışıyo garibimay kıyamam yaa dedim içimden... bana ne sert yorumlar gelmiş de yazık bişy söyleyip sonra da uğraşmıştı .. yani biraz pembeci gibidir özetle
reikinin bende bi tek sağlıkla ilgili dediği çıkar-çıkmıştır.. 3 kere baktırdım şom ağızlı gibi sağlığımla ilgili ne dese çıktı ya
aşk meselesinde de şöyle bi durum olmuştu bi kere, çok gülmüştüm, işte bu sakin ve seksi sesiyle yorumunu yapıyor kaptırmış kendini, bi ara "aslında siz daha çok seviyorsunuz o sevmiyor..." dedi ve anlık bi durdu, sonra "..yok yok öyle değil yani seviyor sizi ama sizin duygular daha baskın...vs vs" toparlamaya çalışıyo garibimay kıyamam yaa dedim içimden... bana ne sert yorumlar gelmiş de yazık bişy söyleyip sonra da uğraşmıştı .. yani biraz pembeci gibidir özetle
kızlar selenanın fal bakması uzunmu suruyo?gelelı bı saat oldu ama sadece 1 kişi ilerledi:26::26:
hadi bakalım bilgeye fal gönderdim nihayet... yemediğim son nane olarak o da eksik kalsın istemedimbakalım nasıl olacak kızlar.. merakla beklyeceğim...acaba sabaha yorumu yapmış olur mu ki ?
Kizlar, şuan ne diyeceğimi bilemiyorum .. Hoşlandiğim kişinin bir arkadaşi vefat etmiş.. 2 hafta önce. Kendisi daha yeni öğrenmiş bunu ve buna üzüliyor
Kiraze bana onun bir arkadaşi ile kopma noktasına geldiğini, ve artik araları hiç bir zaman eskisi gibi olmayacağini dedi ve onlarin arkadaşliği bitmiş olduğunu ve hoşlandiğim kişi buna üzüldüğünü dedi.. vefat edeceğini demedi, ama bu dedikleri yinede doğru aslında bakarsak.. kiraze bunu bana 1 ay önce dedi.
Şoktayim resmen
başı sağolsun sevenlerinin öncelikle...
kiraze durumu net olarak bilmiş diyorum ben bunun üzerine.. bu kiraze ile ester aynı kişilerdi değil mi? estere baktırmıştım en son tekrar bir dinleyeyim bakayım ne demiştii ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?