Binnaz Abla

Saraylida biraz tutturmuş oldu aslında. Oda bana hoşlandiğim kişinin bir arkadaşi ile aralari çok bozuk olduğunu dedi ve onun o yüzden kendini güçsüz hissetiğini ve bu olayin onun özgüvenin çok kötü etkilendiğini dedi. Ama işte aralari bozuk değilde, arkadaşi vefat etti o konu da kiraze daha iyi tutturmuş oldu ama sonuç olarak ikisi de hakli. Bende zaten demiştim dinlerken, nasil olurda bir kavga yüzünden özgüveni ve kendisi o kadar kötü etkilendir diye

Aynı falcı ve aynı günün falları,hiç belli olmuyor işte.Hep şaşırdığımız hiç çözemediğimiz klişe vaziyet.
Bende o tip yònlendirmeler yapıyorum falcılara.Geçmiş ve ânı çok fazla baz almadığımdan gelecek odaklı zaman sınırı koyarak soruyorum.Bana üç ay altı ay( her ne kadarsa ) içinde şu olay olacakmı ,gelişme varmı diye yazıyorum.Hepsi direk buna bağlı kalmıyo tabi ama mutlaka özellikle istediğim nokta ne ise ağırlığı o yönde tutsunlar diye mutlaka yazıyorum.Kişilik analizi ve burca bağlı yorum fallarda en sevmediklerim.
Başınız sağolsun ,Allah kalanlarına uzun ömürler versin.Vefat,hastalık durumlarını her falcı belirtmek istemez net olarak.Belki hissedip böyle ifade etmiştir.Şu falcılarında kötüyü tutturma olayını anlamış değilim.İyidede böyle cuk oturtsalar burda baştâcı ederiz.

Ester ve kiraze bence ayni kisi degil ikisininde fali bende cok farkli

Mertin bana çıkmıştır yorumları sadece tarihle ilgili biraz kaymalar olmuştur ama uzun süredir yok galiba

Baya baktirdin sanirim sende benim hepsini toplasan ansiklopedi olur :))

Sent from my iPad

Bir ara öyledi ama son dönemlerde bayağı azalttım mesela son falımdan bu yana 10 gün geçmiş büyük bir ilerleme benim için baktırırsam eğer Saraylı yı denemek istiyorum bir ara denemeya karar verdiğimizde o yoktu uzakta ydı sonra araya başka fallar girince fırsat olmadı

Bencede baya ara vermissin artik rutin bir is oldu fal aci ama gercek

Sent from my iPad

benim fal hala gelmedi bilgeden ... puff
Gece attığım fal benimde öyle olmuştu.Ertesi gün almıştım.Bilge'de gündüz gurubuna yetişmek iyi oluyo aynı gün yorumu geliyoda geç saatte olan bekletiyo malesef.Neyse inşallah memnun kalırsında beklediğine değer.

beklenti yapmamaya çalışıyorum çünkü çok genel söylemlerle attım falı.. birinden beklediğim bir haber vs yok, aklımda kimse yok vs ama bakalım geleceğe dair ne diyecek ?

beklenti yapmamaya çalışıyorum çünkü çok genel söylemlerle attım falı.. birinden beklediğim bir haber vs yok, aklımda kimse yok vs ama bakalım geleceğe dair ne diyecek ?
Benimde fallarım genelde òyle,çok spesifik bi soruyla danıştığım nadirdir.Ha şu var bende memnuniyetim belli zaman sonra en net ortaya çıkıyo aslında.Ya o anda memnun olduğum falcılarla aylar sonra sonucu gòrünce memnun olduklarım bambaşka isimler.İlk aklıma gelen isimler Melek,Mert çok memnun kaldım o an ama gelecek konusunda tamamen zıddı bunun, fiyaskolar benim için.Böyle daha çok isim var.Aslında en doğru gòrüşümüz aylar sonra düşündüklerimiz falcîlarda.Eğer bi falcıdan bi yıl sonrada kişi memnunsa onun paçasına yapîşmalı o zaman.Bu anlamda en doğru yaklaşan fallara Destina bence.Baktîrdığı an pek yorum yapmaz sonucu yaşayıp görúnce yazar buraya.Umarım an itibariylede aylar sonrada hem memnun kalırsın hemde güzel yorumlarını yaşamak kısmet olur.

Tşk ederim :)

O da olabilir, kiraze bunu görmüş olup, net olarak söylemek istemedi belki. Kiraze bunu yapiyor bazen. Hatta o bana böyle birşey söyledi. Mesela benim konu da 3. bir kişi abuk subuk konuşmalar yapti hoşlandiğim kişiyi benden soğutmak için. Kiraze bana böyle birşey dedi: "böyle şeyler olunca aslında söylemiyorum ama bu sefer söylemek zorunda kaldim, çünkü bu çok bariz bir şeykilde çikti" Yani kiraze biraz olumsuz şeyleri söylemekten çekiniyor

kızlar yorumum geldi.. gelecek odaklı değil daha çok an analizi ancak şunu diyebilirim Bilge için ciddi manada tarot kart okuyucusu olduğunu hissettiriyor. yani buradan yorum okuyarak baktıracak olanlar bunu dikkate alsınlar.. geleceğe yönelik söylediği tek bir konu bir kaç falcı ile ortaktı.. zaman olarak da uzak bir zaman verdi. o nedenle o günleri beklemem gerekecek net yorum yapabilmek için :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…