- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
Çok memnn kaldım ben venüsten geçmiş anlık durumu süperdi hele ki bi dediğine şok oldum nasıl bilebilir diye gelecekle ilgili de benim beklediğim şeylerle ilgili tutarlıydı olma olasılığı çok yüksek inşallahda olur. İkinci sıraya rahatlıkla koyabilirim. Üçüncüde izini kaybettiğim falcım seneler önce baktırmıştım liseye gidiyordum o zaman izmirden gelmişti cüneyt diye biri ama mükemmel bir falcıydı o zamandan söylemişti şimdiki yaşadıklarımı keşke bulabilsem yine
Aynı falcı ve aynı günün falları,hiç belli olmuyor işte.Hep şaşırdığımız hiç çözemediğimiz klişe vaziyet.Venüs falımı yorumlamış açıkçası çok tatmin edici değildi. Hep geleceğe yönelik konuşmuş. Söyledikleri çıkar mı bilmiyorum. 1-2 durum oldu bildiği onun haricinde geçmiş ve şu anla ilgili çok yorumda bulunmamış ki benim bir falcının ne kadar iyi olduğunu ölçme kriterim geçmiş ve anı iyi bilebilmesidir. Kendisine kahve atmıştım. Yine de emek vermiş bence. Ek olarak tarotla da desteklemiş sağolsun.
Favorim hala mert reiki ve selena :)
Bende o tip yònlendirmeler yapıyorum falcılara.Geçmiş ve ânı çok fazla baz almadığımdan gelecek odaklı zaman sınırı koyarak soruyorum.Bana üç ay altı ay( her ne kadarsa ) içinde şu olay olacakmı ,gelişme varmı diye yazıyorum.Hepsi direk buna bağlı kalmıyo tabi ama mutlaka özellikle istediğim nokta ne ise ağırlığı o yönde tutsunlar diye mutlaka yazıyorum.Kişilik analizi ve burca bağlı yorum fallarda en sevmediklerim.kızçeler ben bir kaç falcıya ne istersem söylerim mesela nesibe, melek, venüs gibilere..selenaya da yaptım bunu gerçi de.. mesela an'la ilgili konuşmasını istiyorsam sadece bana an'ı anlat diyordum ki ben bir zamanlar sadece o an'ı merak ediyordum.. o günlerim geride kaldı tabii artık, o kişiyi düşünmediğimden gelecek lazım artık bana..
gelecek yorumu istiyorsanız sadece gelecekle ilgili sadece yorum yapın diyin.. bu saydıklarım dinliyorlar bunları.. ama mesela mert'e istediğin kadar yönlendirme yap herif yine kuluncuna ağrı girecek, böbregine dikkat et demeyi ihmal etmiyo
bi ara venüs çok eleştirildi sadece an ve durum-kişilik analizi yapıyor diye.. belki ondandır.. ha keza batshseba filan da öyle eleştirilmişti yanlışım yoksa..
Başınız sağolsun ,Allah kalanlarına uzun ömürler versin.Vefat,hastalık durumlarını her falcı belirtmek istemez net olarak.Belki hissedip böyle ifade etmiştir.Şu falcılarında kötüyü tutturma olayını anlamış değilim.İyidede böyle cuk oturtsalar burda baştâcı ederiz.Kizlar, şuan ne diyeceğimi bilemiyorum .. Hoşlandiğim kişinin bir arkadaşi vefat etmiş.. 2 hafta önce. Kendisi daha yeni öğrenmiş bunu ve buna üzüliyor
Kiraze bana onun bir arkadaşi ile kopma noktasına geldiğini, ve artik araları hiç bir zaman eskisi gibi olmayacağini dedi ve onlarin arkadaşliği bitmiş olduğunu ve hoşlandiğim kişi buna üzüldüğünü dedi.. vefat edeceğini demedi, ama bu dedikleri yinede doğru aslında bakarsak.. kiraze bunu bana 1 ay önce dedi.
Şoktayim resmen
Çok tşk ederim..
Galiba ikisi ayni kişiler, ama emin değilim. Estere baktırmiştim , ama yorumunu sildim, yani hatırlamiyorum. Ama yine dinle istersen. Aslında kirazenin hep ufak tefek şeylerini yaşiyordum ama bu sefer gerçekten tam tutturdu. Bu olayi bir ay önceden bilmiş oldu. Sadece bunu değil , o hoşlandiğim kişinin benim bir arkadaşim ile yapacaği konuşmayi da bildi. Ne olmuş böyle kirazeye ? Hiç beklemiyordum herşeyi tutturacağini
Ses tonu harika kesinlikle ben bi de gece 4 gibi dinledim yorumunu o anlatırken uyucaktım baya huzur verdibana da sana benzer bir yorum yapmış bi şey söylemiş sonra bir örnek vermiş ama bya saçma bir örnek vermiş. O da bunun farkına varmış "saçma bir örnek oldu farkındayım ama neyse" filan diye toparlamış baya gülmüştüm sempatik biri bence dinlerken sıkmıyor yani ve her konuya değinmişti. Bana pek pembe tablo çizmedi açıkçası ilişkimle ilgili olumsuzlukları da söylemişti. Falının çıkma ihtimali en yüksek falcı o şu an bende çünkü direkt gelecekle ilgili beklentilerimi anlatmış baya şaşırdım dinlerken. Erkek arkadaşımın bana her zaman söylediği cümleyi de hakkında şöyle düşünüyor diye bana söyleyince dibim düştü bakalım çıkacak mı söyledikleri beklemedeyim
Mertin bana çıkmıştır yorumları sadece tarihle ilgili biraz kaymalar olmuştur ama uzun süredir yok galiba
Ester ve kiraze bence ayni kisi degil ikisininde fali bende cok farkli
Fallari en cok cikan kisi ilan ediyorum seni
ah birde o sonuçlar tutsa ya
Baya baktirdin sanirim sende benim hepsini toplasan ansiklopedi olur :))
Sent from my iPad
Bir ara öyledi ama son dönemlerde bayağı azalttım mesela son falımdan bu yana 10 gün geçmiş büyük bir ilerleme benim içinbaktırırsam eğer Saraylı yı denemek istiyorum bir ara denemeya karar verdiğimizde o yoktu uzakta ydı sonra araya başka fallar girince fırsat olmadı
Gece attığım fal benimde öyle olmuştu.Ertesi gün almıştım.Bilge'de gündüz gurubuna yetişmek iyi oluyo aynı gün yorumu geliyoda geç saatte olan bekletiyo malesef.Neyse inşallah memnun kalırsında beklediğine değer.benim fal hala gelmedi bilgeden ... puff
Gece attığım fal benimde öyle olmuştu.Ertesi gün almıştım.Bilge'de gündüz gurubuna yetişmek iyi oluyo aynı gün yorumu geliyoda geç saatte olan bekletiyo malesef.Neyse inşallah memnun kalırsında beklediğine değer.
Benimde fallarım genelde òyle,çok spesifik bi soruyla danıştığım nadirdir.Ha şu var bende memnuniyetim belli zaman sonra en net ortaya çıkıyo aslında.Ya o anda memnun olduğum falcılarla aylar sonra sonucu gòrünce memnun olduklarım bambaşka isimler.İlk aklıma gelen isimler Melek,Mert çok memnun kaldım o an ama gelecek konusunda tamamen zıddı bunun, fiyaskolar benim için.Böyle daha çok isim var.Aslında en doğru gòrüşümüz aylar sonra düşündüklerimiz falcîlarda.Eğer bi falcıdan bi yıl sonrada kişi memnunsa onun paçasına yapîşmalı o zaman.Bu anlamda en doğru yaklaşan fallara Destina bence.Baktîrdığı an pek yorum yapmaz sonucu yaşayıp görúnce yazar buraya.Umarım an itibariylede aylar sonrada hem memnun kalırsın hemde güzel yorumlarını yaşamak kısmet olur.beklenti yapmamaya çalışıyorum çünkü çok genel söylemlerle attım falı.. birinden beklediğim bir haber vs yok, aklımda kimse yok vs ama bakalım geleceğe dair ne diyecek ?
Başınız sağolsun ,Allah kalanlarına uzun ömürler versin.Vefat,hastalık durumlarını her falcı belirtmek istemez net olarak.Belki hissedip böyle ifade etmiştir.Şu falcılarında kötüyü tutturma olayını anlamış değilim.İyidede böyle cuk oturtsalar burda baştâcı ederiz.
Mertin bana çıkmıştır yorumları sadece tarihle ilgili biraz kaymalar olmuştur ama uzun süredir yok galiba
Bencede baya ara vermissin artik rutin bir is oldu fal aci ama gercek
Sent from my iPad
uzun süre düşünmüyorum ama bir tek Saraylı kaldı içimde ukte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?