Binnaz Abla

referansim dusukmus dun baska bi falciya dusuk oy verip iade istemstm o falci da iade etmsti.ondan mi ki? Tekrar yollasam bile bakmaz heralde.
Bende hiç anlamam bu mantığı.İyi falcının niye çekincesi olsun?Kimse keyfine düşük puan vermez,verdiysende tellwe gibi falcı doğuran bi sitede çok normal .Çok baktırmak istiyosan başka hesap aç,o referansın üstünü örtmen zaman alır çok düşük oyun varsa...

Evet ya bazı falcılar çekiniyolar olumsuzu söylemekten ama uygun bi dille söylenmeli bence ki sonra bizde bilemiyolar demiyelim.

Kızlar hani msj laşmalar başlamıştı dedim ya bugün bir aksilik olmazsa 2 aydan sonra ilk kez görüşeceğiz, ama kendimi çok tuhaf hissediyorum ne bileyim heyecanlanmadım ne konuşacağımı nasıl lafa başlayacağımı bilemiyorum ben normalde çok doğal insanım hiç böyle şeyleri kafama takmam dilime ne gelirse söyleyen bazılarına göre de patavatsız biriyim ama ilk kez daha görüşmeden nutkum tutulmuş gibi

Hadi hayırlısı olsun inşallah.Güzel bi gelişme umarım sonuda güzel olur. Haklısın heyecan olur mutlaka ama yinede sakin kalmaya çalîş, boşver su akar yolunu bulur nasılsa..

Valla cok heyecanli :))))))))) Bence dusunme fazla, icinden konusmak gelmiyorsa cok konusmazsin olur biter, bolca gulumsersin gulersin, birak adam konussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…