Binnaz Abla

kızlar selenanın yourumu geldı ben begenmedım
his yoktu sadece kartın anlamlarına bakılarak yorum yapılmıs ama genede cıkarsa yazarım varmı selenanın falı patlayan?

kızlar selenanın yourumu geldı ben begenmedım
his yoktu sadece kartın anlamlarına bakılarak yorum yapılmıs ama genede cıkarsa yazarım varmı selenanın falı patlayan?

Uzunluğu ne kadardı falının?Kart anlamı olupta detaylımı yoksa yüzeyselmi bakmış?Selena'nın duvarı serzenişten geçilmiyo,bişeylere çok dolmuş belliki...

Uzunluğu ne kadardı falının?Kart anlamı olupta detaylımı yoksa yüzeyselmi bakmış?Selena'nın duvarı serzenişten geçilmiyo,bişeylere çok dolmuş belliki...

valla uzunluk olarak baya uzundu kısa bı yorum degıldı benım tarafımdan bıldıgı seyler oldu bunu ınkar edemem ama karsı tarafı bılememıs malesef

valla uzunluk olarak baya uzundu kısa bı yorum degıldı benım tarafımdan bıldıgı seyler oldu bunu ınkar edemem ama karsı tarafı bılememıs malesef
Hımm fire verdi yani anlık durumda...Hiçte belli olmaz ama belki gelecek kısmı üç aşağı beş yukarı tutar.Benim yüzyúze fallarımda çok olmuştur anda pek tatmin etmeyenler gelecekte daha iyi tutturuyo.Neyse güzel yorumları çıksın umarım.

sen baktırmısmıydın selenaya senın yorumun nedır?

Kızlar ester kira mı daha iyi nalan abla mı? İkisinden birine kahve atmayı düşünüyorum

Kızlar ester kira mı daha iyi nalan abla mı? İkisinden birine kahve atmayı düşünüyorum
Nalân ablanın falını anlamak için extra bi performans göstermen gerekir,yorgun düşebilirsin.Nalân ablayı insan olarak severim ama yorumu böyle.Ester Kira'da Kiraze.Benim için falcı olarak ikiside vasat ama en azından Ester'de dinlerken cümleleri çözmeye çalışmazsın.

Vallah Nalan bende acaip saçmaladi. Esteri hatırlamiyorum, ama bazılarin esterin kiraze olduğunu söylemişler, eğer o gerçekten kiraze ise, esteri tavsiye ederim

Nalan'ın ilk falı çok iyiydi bende ama ikincide saçmalamıştı..sanırım konsantre olması gerekiyor..yine de karmaşık anlattığını söylemek durumundayım.. ester ona göre daha net ve açıklayıcı fal bakıyor.

teşekkürler kızlar. Benim için hissiyatı güçlü olsun, anı bilsin bunlar önemli. Gelecekle ilgli de mantıklı konuşsun yeterli.
Yani kart yorumlayan ya da fincandaki şekle bağlı kalan falcılar çok da işime yaramıyor

Valla cok heyecanli :))))))))) Bence dusunme fazla, icinden konusmak gelmiyorsa cok konusmazsin olur biter, bolca gulumsersin gulersin, birak adam konussun

Evet canım görüştük aynen dediğin gibi oldu, konuşmadım o da konuşmadı sanki araya bu 2 ay girmedi havadan sudan bu arda başımızdan geçen olaylardan konuştuk tuhaf negatif bir ortamdı aslında hani laflar dilinin ucuna gelir de söyleyemezsin o şekildie ilişkiyle alakalı tek bir şey konuşmadık tekrar görüşüp görüşmeyeceğimizde belli değil :) vallahi ilginç bir görüşmeydi iş görüşmelerim daha renklidir :)

Arkideşler, şöyle geçmiş fallarıma bakınca Rezzan, Deniz Görür, Kiraze, Madamsalu vs. hayatıma yeni girecek kişinin hep baş harfini aynı söylemişler. Ama olan biten yok o ayrı da.. Bu tesadüf mü sizce?

Koskoca topikte nosferatu isimli şahsa fal atan yok mu 4. Sıradayım bir de 😢😢😢😢

sen diyince baktım en son 1 yıl önce bakmış sonra yeniden bakmaya başlamış çarpık ilişki fallarına bakmıyormuş yani gay ilişkiler, lezbiyen ilişkilerimi söylemek istemiş

Bu isimlerin hepsi bende patladı.Deniz Görür'e tek fal,diğer hepsine defalarca baktırdım boş hepsi.Kendi fallarımı gözönüne alırsam tesadüf derim ama yinede belli olmaz tabi..

sen diyince baktım en son 1 yıl önce bakmış sonra yeniden bakmaya başlamış çarpık ilişki fallarına bakmıyormuş yani gay ilişkiler, lezbiyen ilişkilerimi söylemek istemiş

Ya da evli erkek yahut kadınla ilişkisi olanlar tarzı anlamıştım ben canım . Adam 2 sene önce bakmış kaybolmuş geri gelmiş 1 sene önce bakmış falan yorumlar acaip merak ediyorum bir de hangi falcıyı yazsak patlayıp gidiyor sonra havasından geçilmiyor bir de tanınmamış tipleri denemek istedim. Bu arada topikte okudum buluşman varmış inşallah iyi geçmiştir canım☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…