Posta kutun full.......Evet canım görüştük aynen dediğin gibi oldu, konuşmadım o da konuşmadı sanki araya bu 2 ay girmedi havadan sudan bu arda başımızdan geçen olaylardan konuştuk tuhaf negatif bir ortamdı aslında hani laflar dilinin ucuna gelir de söyleyemezsin o şekildie ilişkiyle alakalı tek bir şey konuşmadık tekrar görüşüp görüşmeyeceğimizde belli değil :) vallahi ilginç bir görüşmeydi iş görüşmelerim daha renklidir :)
Bu isimlerin hepsi bende patladı.Deniz Görür'e tek fal,diğer hepsine defalarca baktırdım boş hepsi.Kendi fallarımı gözönüne alırsam tesadüf derim ama yinede belli olmaz tabi..
Posta kutun full.......
Çok gereksiz bi detay olucak ama söylenen harfte önemli.Yani A-E vs.olsa tesadüf derim ama T-Z vs olunca anlayarak hissederek söylemişlerdir diyebilirim:))Tabii ki bende de patladı hepsi o ayrı.Ama işte hepsi aynı harfi söyleyince bi "n'oluyoruz" dedim. asdfg.
Çok gereksiz bi detay olucak ama söylenen harfte önemli.Yani A-E vs.olsa tesadüf derim ama T-Z vs olunca anlayarak hissederek söylemişlerdir diyebilirim:))
"S" ye ne dersin alcanzarcığım?
Bende medyummeral diye birine attım 3 gündür ortalarda yok ama inat ettim çekmiyorum falımışu nosferatuya da mı göndersem. Aylar sonra dinlerim sanırım fallarını
ooooooooo haaahhhaaaaaa..
Hımmm şimdi "S" kritik bi harf.Hem zor hem kolay, hem kendi çapında bi asilliği mağrur duruşu var.Yok yok kanaatim eğer hepsi"S"dediyse atmasyon değildir,görmüş söylemişlerdir:))))))))
Bende moirai mi ne bi kadına atmıştım ortalıktan kayboldu girdi bakmadı şimdi nosferatuya attım ille beklemek istiyo gibiyim
Hahah.
Hepsi bir de baş harf yaptılar mağrur "S"yi. Firesiz hepsi evlilik de dedi. Ama ben daha küçüğüüüm diyemedim.
Teşekkürler alcanzar yorumun için ^^
Burda bir de korkunçlu bir anımı anlatayım.
Efenim şimdi Medyum Fatima'nın popüler olduğu zamanlar...
Gecenin 4'ü idi.
Öğleden tarot yollamıştımfakat çok sıra vardı, Fatima hanım da şu tellwe yeni sistemle ortaya çıkan sohbet kutucuğunda sıradaki fallara bakacağını söylemişti, ben de ee çok beklemeyeyim bari, sohbet kutucuğunda baksın dedim. Ya demez olaydım.
Allahım gecenin 4'ü karanlık, korkunç... Sorumu sordum. Sonra bütün özel bilgilerimi söyledi kaldığım şehri, okulumun adını, eski hoşlandığım çocuğun adını, bölümümü...
Bir de sohbet kutucuğunu herkes görüyor bir de tanıdık biri okusa yandım. Kadını susturdum.
Nasıl bildi bunları e malum... O malum şeylerden de feci tırsarım.
Sabaha kadar yatakta dolanıp durdum, bütün bildiğimm duaları okudum resmen.
Üçüncü sınıf korku fimiydi benim için.
Bu da böyle bir anım.
eee nasıl bılmıs butun bunları gelecekle alaklı soyledıklerı cıktımı sana?
Girmicek olan falcı duvarında bunu belirtse biz de beklememiş oluruz çok güzel olur bence. Sonuçta sisteme girdiğinde bekleyen falları olduğunu görüyolardır.
His falan olmaz herhalde, diğer varlıklarla aracılığıyla galiba bilemiyorum.:/
2014'ortasından sonra dedi gelecek yorumu için. Ama ortada henüz gelişen bir şey yok.
Fatima an ve geçmişte adamın ciğerini okur ama gelecek tırttt
Reca ederim canım:)Gece gündüz fal baktırınca her türlü anı oluyo tabi.Duygusalı,korkusu,komedisi:))İyi Fatima sende epey bilmiş ben iki gün bekledim, 5tl lik Rumi'den farklı bi fal almadımHahah.
Hepsi bir de baş harf yaptılar mağrur "S"yi. Firesiz hepsi evlilik de dedi. Ama ben daha küçüğüüüm diyemedim.
Teşekkürler alcanzar yorumun için ^^
Burda bir de korkunçlu bir anımı anlatayım.
Efenim şimdi Medyum Fatima'nın popüler olduğu zamanlar...
Gecenin 4'ü idi.
Öğleden tarot yollamıştımfakat çok sıra vardı, Fatima hanım da şu tellwe yeni sistemle ortaya çıkan sohbet kutucuğunda sıradaki fallara bakacağını söylemişti, ben de ee çok beklemeyeyim bari, sohbet kutucuğunda baksın dedim. Ya demez olaydım.
Allahım gecenin 4'ü karanlık, korkunç... Sorumu sordum. Sonra bütün özel bilgilerimi söyledi kaldığım şehri, okulumun adını, eski hoşlandığım çocuğun adını, bölümümü...
Bir de sohbet kutucuğunu herkes görüyor bir de tanıdık biri okusa yandım. Kadını susturdum.
Nasıl bildi bunları e malum... O malum şeylerden de feci tırsarım.
Sabaha kadar yatakta dolanıp durdum, bütün bildiğimm duaları okudum resmen.
Üçüncü sınıf korku fimiydi benim için.
Bu da böyle bir anım.
Benim ciğerimide hiçbi tarafımıda okuyamadı Peri.Gelecekte tırt...Fatima nerden tutsam elimde kalıyo kardeş:))Fatima an ve geçmişte adamın ciğerini okur ama gelecek tırttt
Fatima an ve geçmişte adamın ciğerini okur ama gelecek tırttt
Reca ederim canım:)Gece gündüz fal baktırınca her türlü anı oluyo tabi.Duygusalı,korkusu,komedisi:))İyi Fatima sende epey bilmiş ben iki gün bekledim, 5tl lik Rumi'den farklı bi fal almadım
Benim ciğerimide hiçbi tarafımıda okuyamadı Peri.Gelecekte tırt...Fatima nerden tutsam elimde kalıyo kardeş:))
Reca ederim canım:)Gece gündüz fal baktırınca her türlü anı oluyo tabi.Duygusalı,korkusu,komedisi:))İyi Fatima sende epey bilmiş ben iki gün bekledim, 5tl lik Rumi'den farklı bi fal almadım
Benim ciğerimide hiçbi tarafımıda okuyamadı Peri.Gelecekte tırt...Fatima nerden tutsam elimde kalıyo kardeş:))
Uff evet katılıyorum kesinlikle ... Online rastgele birine atasım var ama bunu da merak ediyorum sen daha evvel kimlere baktırdın memnun kaldıkların kimlerdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?