Binnaz Abla

Posta kutun full.......

Bu isimlerin hepsi bende patladı.Deniz Görür'e tek fal,diğer hepsine defalarca baktırdım boş hepsi.Kendi fallarımı gözönüne alırsam tesadüf derim ama yinede belli olmaz tabi..

Tabii ki bende de patladı hepsi o ayrı. Ama işte hepsi aynı harfi söyleyince bi "n'oluyoruz" dedim. asdfg.

Tabii ki bende de patladı hepsi o ayrı. Ama işte hepsi aynı harfi söyleyince bi "n'oluyoruz" dedim. asdfg.
Çok gereksiz bi detay olucak ama söylenen harfte önemli.Yani A-E vs.olsa tesadüf derim ama T-Z vs olunca anlayarak hissederek söylemişlerdir diyebilirim:))

Bende medyummeral diye birine attım 3 gündür ortalarda yok ama inat ettim çekmiyorum falımı şu nosferatuya da mı göndersem. Aylar sonra dinlerim sanırım fallarını

"S" ye ne dersin alcanzarcığım?

ooooooooo haaahhhaaaaaa..
Hımmm şimdi "S" kritik bi harf.Hem zor hem kolay, hem kendi çapında bi asilliği mağrur duruşu var.Yok yok kanaatim eğer hepsi"S"dediyse atmasyon değildir,görmüş söylemişlerdir:))))))))

Bende medyummeral diye birine attım 3 gündür ortalarda yok ama inat ettim çekmiyorum falımı şu nosferatuya da mı göndersem. Aylar sonra dinlerim sanırım fallarını

Bende moirai mi ne bi kadına atmıştım ortalıktan kayboldu girdi bakmadı şimdi nosferatuya attım ille beklemek istiyo gibiyim

Hahah.
Hepsi bir de baş harf yaptılar mağrur "S"yi. Firesiz hepsi evlilik de dedi. Ama ben daha küçüğüüüm diyemedim.
Teşekkürler alcanzar yorumun için ^^

Burda bir de korkunçlu bir anımı anlatayım.

Efenim şimdi Medyum Fatima'nın popüler olduğu zamanlar...

Gecenin 4'ü idi.

Öğleden tarot yollamıştımfakat çok sıra vardı, Fatima hanım da şu tellwe yeni sistemle ortaya çıkan sohbet kutucuğunda sıradaki fallara bakacağını söylemişti, ben de ee çok beklemeyeyim bari, sohbet kutucuğunda baksın dedim. Ya demez olaydım.
Allahım gecenin 4'ü karanlık, korkunç... Sorumu sordum. Sonra bütün özel bilgilerimi söyledi kaldığım şehri, okulumun adını, eski hoşlandığım çocuğun adını, bölümümü...

Bir de sohbet kutucuğunu herkes görüyor bir de tanıdık biri okusa yandım. Kadını susturdum.

Nasıl bildi bunları e malum... O malum şeylerden de feci tırsarım.

Sabaha kadar yatakta dolanıp durdum, bütün bildiğimm duaları okudum resmen.

Üçüncü sınıf korku fimiydi benim için.

Bu da böyle bir anım.

Son düzenleme:
Bende moirai mi ne bi kadına atmıştım ortalıktan kayboldu girdi bakmadı şimdi nosferatuya attım ille beklemek istiyo gibiyim

Girmicek olan falcı duvarında bunu belirtse biz de beklememiş oluruz çok güzel olur bence. Sonuçta sisteme girdiğinde bekleyen falları olduğunu görüyolardır.

eee nasıl bılmıs butun bunları gelecekle alaklı soyledıklerı cıktımı sana?

eee nasıl bılmıs butun bunları gelecekle alaklı soyledıklerı cıktımı sana?

His falan olmaz herhalde, diğer varlıklarla aracılığıyla galiba bilemiyorum.:/

2014'ortasından sonra dedi gelecek yorumu için. Ama ortada henüz gelişen bir şey yok.

Son düzenleme:
Girmicek olan falcı duvarında bunu belirtse biz de beklememiş oluruz çok güzel olur bence. Sonuçta sisteme girdiğinde bekleyen falları olduğunu görüyolardır.

Uff evet katılıyorum kesinlikle ... Online rastgele birine atasım var ama bunu da merak ediyorum sen daha evvel kimlere baktırdın memnun kaldıkların kimlerdi ?

Fatima an ve geçmişte adamın ciğerini okur ama gelecek tırttt

Ya durum analizi falan tamam yapsın da , isme kadar bilmesin harf de değil direkt isim. Acaba diyorum sohbeti herkes görüyordu hani bakın ne mariflerim var demek için mi bu kadar özelimi saydı döktü anlamadım. Hani o saatte tandıık biri olsa okusa bu bizim kız derdi, öyleydi.

Zaten geleceği çıkmaz beklentide değilim, çünkü anı geçmişi nasıl bildikleri belli, gelecek çıkmaz fos yani.

Reca ederim canım:)Gece gündüz fal baktırınca her türlü anı oluyo tabi.Duygusalı,korkusu,komedisi:))İyi Fatima sende epey bilmiş ben iki gün bekledim, 5tl lik Rumi'den farklı bi fal almadım
Benim ciğerimide hiçbi tarafımıda okuyamadı Peri.Gelecekte tırt...Fatima nerden tutsam elimde kalıyo kardeş:))

Ya durum analizi falan tamam yapsın da , isme kadar bilmesin harf de değil direkt isim. Acaba diyorum sohbeti herkes görüyordu hani bakın ne marifetlerim var demek için mi bu kadar özelimi saydı döktü anlamadım.

Zaten geleceği çıkmaz beklentide değilim, çünkü anı geçmişi nasıl bildikleri belli, gelecek çıkmaz fos yani.

Son düzenleme:

İyi saatine mi denk geldim, yoksa herkes okuyor diye şov mu yaptı bilemiyorum.

Son düzenleme:

Alzancarım yazılı yorumunda pek iş yok ama sohbette ciddi anlamda döktürüyor

Uff evet katılıyorum kesinlikle ... Online rastgele birine atasım var ama bunu da merak ediyorum sen daha evvel kimlere baktırdın memnun kaldıkların kimlerdi ?

Benim tellwede favorim selenadır. Onun haricinde sibella1e katina attım geçen gün memnun kaldım.
Klothoyagmur, falaniyethakkaniyet,miraclenil ve seruven benim için orta şekerli yorumcular.
Luna06'ya sanal fincan atmıştım bi sorun oluşmuştu problem dolayısıyla bana katina bakmıştı o da fena değil bence. Tekrardan denemeyi düşünüyorum bi kaç hafta sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…