Binnaz Abla

Eski fallarımı kontrol ettim haziran da baktırmışım Mert te ilk görüşme için kandil veya bayram da önce msj laşacaksınız demiş .

hep fallara guveniyoruz hayal kirikligi ustune hayal kirikligi yasiyoruz. Valla bogazima bir dugum oturuyor ki sormayin. Hicbirinin dedigi cikmiyor. Bu arada moirai de 1.siradayim baksin haber ederim size birkac kisi tutarli yazmisti

hep fallara guveniyoruz hayal kirikligi ustune hayal kirikligi yasiyoruz. Valla bogazima bir dugum oturuyor ki sormayin. Hicbirinin dedigi cikmiyor. Bu arada moirai de 1.siradayim baksin haber ederim size birkac kisi tutarli yazmisti

Canım fallara bel bağlamamayı zamanla öğreneceksin yanılmıyorsam eğer fal baktırmak sana bir süre sonra hobi, boşluğu doldurma , eğlence gibi gelecek açıkçası bende öyle olmaya başladı.

Boşveerrr alışırsın emin ol,ve burda falı çıkmayan tek insanda değilsin buda sana moral olsun.
Canım fallara bel bağlamamayı zamanla öğreneceksin yanılmıyorsam eğer fal baktırmak sana bir süre sonra hobi, boşluğu doldurma , eğlence gibi gelecek açıkçası bende öyle olmaya başladı.
Tabi ya zamanla alışıyo insan,şahsen deli gibi baktırıyorum ama zerre kadar önemsemiyorum.Fallara nasıl yaklaşacağını zamanla oturtuyo insan kafada....Bu arada Reiki tam anlamıyla bilmiş,olayıda zamanıda...

kızlar, dün merak edip mercurye fal attım.. aylar önce baktırmışım söylediği vakitte dediği şey olmuş diye.. neyse işte dünden beri 9.sıradayım

burda hiç bahsi geçmiyor. anlamadım bu nası iş :44:

haklisiniz alisir insan neye alismiyor ki sadece su siralar biraz uzgunum hayata kirginim hicbir sey yolunda gitmeyecek gibi geliyor cok sacma ama durum bu fallardan umuyorum iste. Kimse de anlamiyor bu fal sevdasini sizler disinda

o da kim??? yaaa Nesibe'yi bekliyorum kaç gündür(((

gelse artık

melek öz de yok bayadır. Bi o kaldı merak edip baktıramadığım. Ona da baktırsam da uzaklaşsam şu fal işlerinden

Mercury eski müşterilerinin dışında fal bakmıyordu önceden,profilinde özellikle belirtiyodu ,artık bakıyormu?Bakıyosa atiyim bende:)))

:))))))Yolladım,senin hemen arkandayım:))))))))

Sen bu açığı nasıl verdin hemen düzelt yorumunu
Boşver be Peri'cim benim burda detaylı bilgi alınacak yorumum yokki...Arayanda bişey bulup ipucu alamaz yani.Vallahi ajanlığın nasılda belli ediyo kendini hemen:)))))
Ben Mercury 'ye baktırmiştim , acaip nokta atişlari vardı bende ama dedikleri tam olarak çikmadı, birkaç ufak tefek şeyler dişinda. Belki benede atarim yine ona
Bakalım ben ilk kez attım,puanı % 100 ama tecrübemizle sabittir hiç belli olmuyo tabi.Yalnız son yazılan yorumlara baktım hepsi iyi hakikaten.Bide Mercury fal aşmasında belirtmiş"çektiğiniz kartlara ne çıktı diye bakmayın tılsımı bozulur"demiş.Aklınızda olsun kızlar bundan sonraki fallarınızda..
Tekrar dene istersen sende Destinyx,belki bu kez önemlileride çıkar.

Son düzenleme:
Kızlar kirazeye fal atmak istiyorum ama referans istiyormuş. Tellwedeki nickini söyleyip referans olmak isteyen var mı? :26: Bir de kahvesini mi önerirsiniz tarotunu mu?

Mercury ortalama ne kadara bakiyor ve ne zamanlar giriyor canlar,mobilden goremedim de

Mercury ortalama ne kadara bakiyor ve ne zamanlar giriyor canlar,mobilden goremedim de
Ortalama ne kadara bakıyo derken fiyat olarak mı?Eğer sorduğun oysa 25-30-50tl arası falları.Profiline "biraz ara verdim tekrar giricem" diye yazmış 1 Ağustos'ta,sanırım bugün hiç girmedi.

Ortalama ne kadara bakıyo derken fiyat olarak mı?Eğer sorduğun oysa 25-30-50tl arası falları.Profiline "biraz ara verdim tekrar giricem" diye yazmış 1 Ağustos'ta,sanırım bugün hiç girmedi.

of yaaa cokmus fiyati yeni mezun birine Peki siz bu islerde epey tecrubelisiniz galiba ben karsi tarafin ne dusundugunu anlayamiyorum bunu ogrenmek istiyorum buna da anlik durum diyoruz galiba isin ozu anlik durumda 10 liralik filan iyi biri var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…