Tecrübeliyimde benimki kelin merhemi olsa başına sürer hesabı bi tecrübe.Selena'nın memnun kalanı çok 10tl'ye falı vardı galiba istersen onu dene.Ben baktırmadım ona ama bu fiyata burdaki yorumlardan en mantıklı o olur sanırım.of yaaa cokmus fiyati yeni mezun birinePeki siz bu islerde epey tecrubelisiniz galiba ben karsi tarafin ne dusundugunu anlayamiyorum bunu ogrenmek istiyorum buna da anlik durum diyoruz galiba isin ozu anlik durumda 10 liralik filan iyi biri var mi ?
of yaaa cokmus fiyati yeni mezun birinePeki siz bu islerde epey tecrubelisiniz galiba ben karsi tarafin ne dusundugunu anlayamiyorum bunu ogrenmek istiyorum buna da anlik durum diyoruz galiba isin ozu anlik durumda 10 liralik filan iyi biri var mi ?
selenayi epeydir duyuyorum bir de onu deneyim bakalim tesekkur ederimTecrübeliyimde benimki kelin merhemi olsa başına sürer hesabı bi tecrübe.Selena'nın memnun kalanı çok 10tl'ye falı vardı galiba istersen onu dene.Ben baktırmadım ona ama bu fiyata burdaki yorumlardan en mantıklı o olur sanırım.
10 Krediye MedyumSelena var, 15 Krediye Kiraze12 var ve 25 Krediye Saraylihanim var
selenayi dusundum ama selena mi kiraze mi siz ne dersiniz ?
benim favorim Selena
of yaaa cokmus fiyati yeni mezun birinePeki siz bu islerde epey tecrubelisiniz galiba ben karsi tarafin ne dusundugunu anlayamiyorum bunu ogrenmek istiyorum buna da anlik durum diyoruz galiba isin ozu anlik durumda 10 liralik filan iyi biri var mi ?
Kizlar kirazenin fali cikan vardi sanirim durummu cikmisti gelecek degilde
selenayi dusundum ama selena mi kiraze mi siz ne dersiniz ?
Canim ya bunu duymak iyi geldi bende attim da bakalim.verdigi zaman tan tuttu ozaman 6ay once dedigi
Sent from my iPad
Canim bana kisa bir zamna vermis sende zaman tutuysa bende azcik heveslendim ne yalan soyliim
Sent from my iPad
evet yaa ortalarda yok o son zamanlarda.. venüs geldi o gitti yaw :26:
hepinize cok tesekkur ederim simdi moirai bekliyor bi baksin kirazeye atayim. Ama kiraze olumsuz konusmak istemiyor gibi bir sey okumustum sanki boyle dusunen var mi yoksa yanlis mi hatirliyorum
Kiraze olumlu olumsuz söylüyo olabilirde ben bi yıl önce iki kez baktırdım iki falıda boş geçti ama bildiğide var ,artık karar senin.hepinize cok tesekkur ederim simdi moirai bekliyor bi baksin kirazeye atayim. Ama kiraze olumsuz konusmak istemiyor gibi bir sey okumustum sanki boyle dusunen var mi yoksa yanlis mi hatirliyorum
Çevrimdışı baktığını sanmıyorum ,sanırım bir iptal oldu.Ben bi sıra ilerledim.Mercuryde millet sira beklemekten bunalip fallarini mi cekti yoksa cevrimdisi mi bakiyor anlamadim ama benim sira ilerlemis gorunuyor ?!?! Neyse bakalim..
Bu arada nesibe'nin son 2 fali cikmadi bana ya
Şimdi mi baktırdin ? Yoksa daha önceden mi ?
Kiraze olumlu olumsuz söylüyo olabilirde ben bi yıl önce iki kez baktırdım iki falıda boş geçti ama bildiğide var ,artık karar senin.
Çevrimdışı baktığını sanmıyorum ,sanırım bir iptal oldu.Ben bi sıra ilerledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?