Binnaz Abla

Tecrübeliyimde benimki kelin merhemi olsa başına sürer hesabı bi tecrübe.Selena'nın memnun kalanı çok 10tl'ye falı vardı galiba istersen onu dene.Ben baktırmadım ona ama bu fiyata burdaki yorumlardan en mantıklı o olur sanırım.

10 Krediye MedyumSelena var, 15 Krediye Kiraze12 var ve 25 Krediye Saraylihanim var

selenayi epeydir duyuyorum bir de onu deneyim bakalim tesekkur ederim

an ve geçmiş için suya bakan birilerini tercih et derim

Canim ya bunu duymak iyi geldi bende attim da bakalim.verdigi zaman tan tuttu ozaman 6ay once dedigi

Sent from my iPad

Canim bana kisa bir zamna vermis sende zaman tutuysa bende azcik heveslendim ne yalan soyliim

Sent from my iPad

hepinize cok tesekkur ederim simdi moirai bekliyor bi baksin kirazeye atayim. Ama kiraze olumsuz konusmak istemiyor gibi bir sey okumustum sanki boyle dusunen var mi yoksa yanlis mi hatirliyorum

Mercuryde millet sira beklemekten bunalip fallarini mi cekti yoksa cevrimdisi mi bakiyor anlamadim ama benim sira ilerlemis gorunuyor ?!?! Neyse bakalim..

Bu arada nesibe'nin son 2 fali cikmadi bana ya

hepinize cok tesekkur ederim simdi moirai bekliyor bi baksin kirazeye atayim. Ama kiraze olumsuz konusmak istemiyor gibi bir sey okumustum sanki boyle dusunen var mi yoksa yanlis mi hatirliyorum

Evet, ben demiştim. Bence kirazeye söyle olumsuz olumlu ne görürse söylesin diye.

Aslında olumsuzu da söylüyor ama biraz hafif bir şekilde

Kiraze olumlu olumsuz söylüyo olabilirde ben bi yıl önce iki kez baktırdım iki falıda boş geçti ama bildiğide var ,artık karar senin.
Mercuryde millet sira beklemekten bunalip fallarini mi cekti yoksa cevrimdisi mi bakiyor anlamadim ama benim sira ilerlemis gorunuyor ?!?! Neyse bakalim..

Bu arada nesibe'nin son 2 fali cikmadi bana ya
Çevrimdışı baktığını sanmıyorum ,sanırım bir iptal oldu.Ben bi sıra ilerledim.

:)) Ben de geriledim yukarıya doğru, nasıl olduysa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…