Binnaz Abla

Canim acikcasi begendim mantikliydi cok acik vermedim sorumda buna ragmen durumu bilmis cok bir zaman yok tatlik en fazla 1 2 ay ama baya begendim

Sent from my iPad

Evet, Kirazeye anı da biliyo, geçmişide. Hatta bende nokta atişlari vardi geçmişim ile ilgili.
Beğenmene sevindim. Inş dedikleri çikar

Datça'da Gülsüm Hanıma mı baktırmıştınız? Size dediklerinden çıkan oldu mu?

Ben de anlamadım, 1 sıra yukarı çıktım. :)) Zaten Selena falımı iade etmişti; elimde fincan kapı kapı dolaşıyorum
Referans dönemi başladı demek artık tellwede.Eskiden "çok negatif falınız" yada "ağırlık aldım faldan"bahanesi vardı şimdi bu.Şunu oluşturma çabası işte ya...Yani "biz o kadar iyi,mükemmel ve ulaşılmazız ki kolay kolay öyle herkes baktıramaz"imajını vermek olay.Baksan ne oluuur bakmasan ne olur ya?
Çokta tınn...

Suya bakan kim var kizlar ben bi binnazdaki firuzeyi biliyorum baska varsa yazabilirmisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Firuze suyamı bakıyo?Suda pembe harhalde:)))Falalem Sinem Seçkin suyla desteklediğini söylemişti ama vukuatı çok olduğundan artık inanmıyorum.Hem copy paste var hemde falimpir Lebuda.

Saçmalığın danisksi iste bu yüzden telweyi sevmiyorum binnazada uyuz oluyorum

Firuze suyamı bakıyo?Suda pembe harhalde:)))Falalem Sinem Seçkin suyla desteklediğini söylemişti ama vukuatı çok olduğundan artık inanmıyorum.Hem copy paste var hemde falimpir Lebuda.

Walla bana katina baktiginda canli falda suyla destekliyorum dedi cogunu suyla bakti ve ilk baktirdigimda cikmisti tarih simdide cok kisa bi zaman verdi onuda beklemedeyim .. peki medyum selena icin fikirleriniz neler dun gece ona su fali attim ama hala beklemedeyim

Firuze evet suyla destekliyor ve bugüne kadar bana tarihlerde şaşma da olsa tutturdu.

Selena nın su falı daha iyiydi bende çıkmıştır, bugün alırsın yorumunu bence

Saçmalığın danisksi iste bu yüzden telweyi sevmiyorum binnazada uyuz oluyorum
Aynen canım ,Binnaz'da benim için tek Bilge kaldı zaten.
Doğrudur tatlım suya baktığı sadece çok pembe tabloya Firuze ondan inandırıcılığı yok benim için.İnşallah sana çıkar Firuze.Selena 'ya ben hiç baktırmadım,baktıranı çok var ama canım sana fikirlerini söyleyeceklerdir.

Suya bakan kim var kizlar ben bi binnazdaki firuzeyi biliyorum baska varsa yazabilirmisiniz

firuze suya bakıyorum diyorsa kızlar ben bütün sıvılara bakıyorum..su kola çay hiç farketmez.....

firuzu de o yetenek nerdeymiş?????? suya bakıyor geçmişi anı biliyor ama hala öyle pembe tablo mu çiziyormuş....he suya bakıyorsun firuze he...senin dediğin

kusura bakmasın valla firuze suya bakmak her babayiğidin harcı değil ki Firuze gibi bir fiyaskonun hiç harcı değil.....suya bakıyor görüyor mu???yoksa bönn bön bakıyor. beynindeki pembe panjurlu hikayeyi mi yazıyor:)))) bence bön bön suya bakıyordur sadece......

suya bakan yorumcu görmesek firuze Elif Işık v.b inanacağız.....

arkadaşlar suyla bakım yapan falcıların üç harflileri mi olur? yani onların yardımıyla mı bakar? hiç su falı baktırmadım cahilim bu konuda :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…