- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
Yeni baktirdim cnm dun
Nasıl yani?Öne geçeceğine:)):)) Ben de geriledim yukarıya doğru, nasıl olduysa artık
Ah öyle mi, peki nasıldi yorumu?
Ne kadar zaman verdi ?
Nasıl yani?Öne geçeceğine:))
Canim acikcasi begendim mantikliydi cok acik vermedim sorumda buna ragmen durumu bilmis cok bir zaman yok tatlik en fazla 1 2 ay ama baya begendim
Sent from my iPad
Ben de anlamadım, 1 sıra yukarı çıktım. :)) Zaten Selena falımı iade etmişti; elimde fincan kapı kapı dolaşıyorum
Niye iade etmiş ??
Evet, Kirazeye anı da biliyo, geçmişide. Hatta bende nokta atişlari vardi geçmişim ile ilgili.
Beğenmene sevindim. Inş dedikleri çikar
an ve geçmiş için suya bakan birilerini tercih et derim
Amiiiiiiinnn canımm hepimiz inşallah gönlümüzde olmasını istediğimiz ne varsa hayırlısı ile olsun dilerim ki .. Kararlıyım ya cok baktırdım bende bişey bilemiyolar hep aynı şeyi diyolar :) 1 gün hiç unutmam 4 ayrı noktada 4 ayrı kişiye baktırdım sanki birbirlerinden haberdar gibi fal baktılar bana hem güldüm hem kızdım kendime .. bodruma tatile gidip ordan taaa datçaya fal baktırmaya gitmiştimc.tesi son kez sahaya çıkıp bırakıyorum artık :)) bu gidişle ben fal bakmaya başlıcam yoksa
Referans dönemi başladı demek artık tellwede.Eskiden "çok negatif falınız" yada "ağırlık aldım faldan"bahanesi vardı şimdi bu.Şunu oluşturma çabası işte ya...Yani "biz o kadar iyi,mükemmel ve ulaşılmazız ki kolay kolay öyle herkes baktıramaz"imajını vermek olay.Baksan ne oluuur bakmasan ne olur ya?Ben de anlamadım, 1 sıra yukarı çıktım. :)) Zaten Selena falımı iade etmişti; elimde fincan kapı kapı dolaşıyorum
Firuze suyamı bakıyo?Suda pembe harhalde:)))Falalem Sinem Seçkin suyla desteklediğini söylemişti ama vukuatı çok olduğundan artık inanmıyorum.Hem copy paste var hemde falimpir Lebuda.Suya bakan kim var kizlar ben bi binnazdaki firuzeyi biliyorum baska varsa yazabilirmisiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Referans dönemi başladı demek artık tellwede.Eskiden "çok negatif falınız" yada "ağırlık aldım faldan"bahanesi vardı şimdi bu.Şunu oluşturma çabası işte ya...Yani "biz o kadar iyi,mükemmel ve ulaşılmazız ki kolay kolay öyle herkes baktıramaz"imajını vermek olay.Baksan ne oluuur bakmasan ne olur ya?
Çokta tınn...
Firuze suyamı bakıyo?Suda pembe harhalde:)))Falalem Sinem Seçkin suyla desteklediğini söylemişti ama vukuatı çok olduğundan artık inanmıyorum.Hem copy paste var hemde falimpir Lebuda.
Walla bana katina baktiginda canli falda suyla destekliyorum dedi cogunu suyla bakti ve ilk baktirdigimda cikmisti tarih simdide cok kisa bi zaman verdi onuda beklemedeyim .. peki medyum selena icin fikirleriniz neler dun gece ona su fali attim ama hala beklemedeyim
Aynen canım ,Binnaz'da benim için tek Bilge kaldı zaten.Saçmalığın danisksi iste bu yüzden telweyi sevmiyorum binnazada uyuz oluyorum
Doğrudur tatlım suya baktığı sadece çok pembe tabloya Firuze ondan inandırıcılığı yok benim için.İnşallah sana çıkar Firuze.Selena 'ya ben hiç baktırmadım,baktıranı çok var ama canım sana fikirlerini söyleyeceklerdir.Walla bana katina baktiginda canli falda suyla destekliyorum dedi cogunu suyla bakti ve ilk baktirdigimda cikmisti tarih simdide cok kisa bi zaman verdi onuda beklemedeyim .. peki medyum selena icin fikirleriniz neler dun gece ona su fali attim ama hala beklemedeyim
Suya bakan kim var kizlar ben bi binnazdaki firuzeyi biliyorum baska varsa yazabilirmisiniz
Aynen canım ,Binnaz'da benim için tek Bilge kaldı zaten.
Doğrudur tatlım suya baktığı sadece çok pembe tabloya Firuze ondan inandırıcılığı yok benim için.İnşallah sana çıkar Firuze.Selena 'ya ben hiç baktırmadım,baktıranı çok var ama canım sana fikirlerini söyleyeceklerdir.
Firuze suyamı bakıyo?Suda pembe harhalde:)))Falalem Sinem Seçkin suyla desteklediğini söylemişti ama vukuatı çok olduğundan artık inanmıyorum.Hem copy paste var hemde falimpir Lebuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?