Binnaz Abla

Ben de çektim falımı 1 kişi daha ilerleyebilirsin. Günlerce beklenmez yani

Kuzum meral ender online oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Ya onlineken yakalayıp atacaksın ya da beklemeyi göze alacaksın gibi.
Bende kart anlamı mı okudu bilmiyorum ama cidden durumumu güzel özetleyen bir fal olmuştu

iskambil attım ben ilk defa hiç bilmiyorum da nasıl cevaplar verir bakalım şansıma artık gelecek çıktımı peki

Ya bu tellwe falcıları son günlerde iyice olayın tadını kaçırmadılarmı?Tellwe topiktede okuyorum son dönemde çok dikkatimi çekti,bu ne ya?Alınıp günlerce bekletilen falmı istersiniz,zırta pırta iade edilen falmı,hiçbi probleme yanıt vermeyen bi yönetimmi???Saraylı tellwe topikte Özlem'di sanîrım kızın falını duvarına"merakla yorumunuzu bekliyorum"yazdı diye iade etmiş ya... Böyle komik bi neden varmı?"Memnun kalmayabilirsin "cevabıda bu...Sana "Nostradamus yorumu bekliyorum "dememişki merak ya sadece.Üstüne bide Selena iade etmiş düşük oyun var diye ve tellwenin bu konuda tabiki desteği yok hepimizde olduğu gibi.
Ya gerçekten insan hatayı önce kendinde aramalıya ben öyle yapıyorum.Suç başta kendim olmak úzere bizim.Biz bi keselim falları o sıralarda kuyruklar olmasın bir iki kişi atsın bakalım o zaman böyle havalar afralar tafralar devam ediyomu?
Bunları yazarken kesinlikle bu şekilde davranmayan falcıları tenzih ederek yazıyorum.Herkes kendini zaten bilir,üstüne alınması gerekende lütfen alınsın artık ya..

Daha önce de konusu olmuştu özellikle birden yükselen fiyatlar yüzünden tavır alalım demiştik, bir kez daha arkadaşlarla paylaşalım tavır alınsın bir süre yollanmasın telwe deki yorumculara

Sana tamamen katılıyorum. Geçen gün yazmıştım, elimde fincan/kartlar kapı kapı dolaşıyorum diye. Aynen böyle. Şu anda da 3 gündür falım bekliyor ve hiçbir açıklama yok.

Bu ne laubaliliktir yaaa. Ayrıca bir takım aptalca havalar, tripler filan.

Fallarımızı geri çekme kararı alırsak ben varım, hemen geri çekerim, bir daha da asla Tellwe'ye uğramam ve Tellwe'ye fal baktırma düşüncesi olanı da var gücümle engellerim.

Tellwe'nin bazı cidddiyetsiz falcıları, kendinize gelin!!!!!

Son düzenleme:

kelimesi kelimesine katılıyorum aynen cancağızım..hep diyorum Telwe kadar saygısız bir site görmedim.....
asla fal baktırmıyorum hesabımda 15 liram var sırf o hesapta kalmasın diye birkaç falcıya gönderdim...iade ediyorlar puanım düsükmüş...yorumculara z yldız vermişim...kızlarrrr ugramayın şu siteye...
bizim sayemızde böyle oldularr

ben de varım böyle bir hareket için... zaten uzun zamandır o siteye tek-tük giriyorum..hiç girmesem de bişy kaybetmem

Daha önce de konusu olmuştu özellikle birden yükselen fiyatlar yüzünden tavır alalım demiştik, bir kez daha arkadaşlarla paylaşalım tavır alınsın bir süre yollanmasın telwe deki yorumculara

En azından burdan bizlerden atan olmasın,biz kendi payımıza düşeni yapalım gerisi bizi bağlamaz.Ama açıkçası kızlar üç beş kişi dışında ben katılım olup uyulacağınî düşünmüyorum.Malesef bizim insanımızda bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı var.Umarım yanılırım gözle görülecek şekilde fal alımları azalır.
Tellwe falcıları; umarım yakın zamanda falını iade edip günlerce beklettiğiniz bu insanlar olmadan sizin orda duruyor olmanızın bir anlamı olmadığını, umarım günde bir iki fal alıp üçüncü falı dört gözle beklemenizle yaşayarak görürsünüz.
Kişiye saygısı olan, işini zamanında yapan falcılar her daim bereketiniz bol ,hisleriniz daim olsun.

Tellwe'ye boykota ben de varım

Budur ya:)))))))
Elektrik alamamayı bile arayacaklar umarım:)))

Burası azımsanacak bir sayı değil onlar için ziyaretçileri de hesaba katarsak vay hallerine. Değil elektirik alamamak bize elektirik göndermek için hat bile dçşesinler yaaaağni

Burası azımsanacak bir sayı değil onlar için ziyaretçileri de hesaba katarsak vay hallerine. Değil elektirik alamamak bize elektirik göndermek için hat bile dçşesinler yaaaağni

Haahhahaaaa.....Doğru söylüyosun valla ,elektrik işini:)))))Misafirlerdende aynı desteği bekliyoruz Pericim iyiki yazdın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…