- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
arkadaşlar suyla bakım yapan falcıların üç harflileri mi olur? yani onların yardımıyla mı bakar? hiç su falı baktırmadım cahilim bu konuda :S
Aynen canım ,Binnaz'da benim için tek Bilge kaldı zaten.
Doğrudur tatlım suya baktığı sadece çok pembe tabloya Firuze ondan inandırıcılığı yok benim için.İnşallah sana çıkar Firuze.Selena 'ya ben hiç baktırmadım,baktıranı çok var ama canım sana fikirlerini söyleyeceklerdir.
Tesekkur ederim cnm bnm falim gelsin duygu ve dusuncelerimi yazacagim :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba ben baktirmistim pembe tablocu degil en azindan ama tatmin edici de degildi
merhaba ben baktirmistim pembe tablocu degil en azindan ama tatmin edici de degildi
Gelecek cıktı mı sende ?
Bencede Firuze katinaya bile bakamıyo ama memnun kalan ve tutturduğu arkadaşlara her daim bilmesini dilerim.kusura bakmasın valla firuze suya bakmak her babayiğidin harcı değil ki Firuze gibi bir fiyaskonun hiç harcı değil.....suya bakıyor görüyor mu???yoksa bönn bön bakıyor. beynindeki pembe panjurlu hikayeyi mi yazıyor:)))) bence bön bön suya bakıyordur sadece......
suya bakan yorumcu görmesek firuze Elif Işık v.b inanacağız.....
Evet canım su falı direk üç harfli yardımıyla bakılır.Bu yüzden Özge'ninde dediği gibi her baba yiğidin harcı değildir.Ha ama herkes su falı bakıyo ilginç şekilde...arkadaşlar suyla bakım yapan falcıların üç harflileri mi olur? yani onların yardımıyla mı bakar? hiç su falı baktırmadım cahilim bu konuda :S
:))))))) haahhhahaa..Amin Lale'cim Allah hepimizi her zamam güldürsün.alemsin canim ya kesin su pembe guldurdun beni allahta seni guldursun
Rica ederim canımcım yaz tabiki bekliyoruz.Tesekkur ederim cnm bnm falim gelsin duygu ve dusuncelerimi yazacagim :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlaaaar nasilsinizzz???
epeydir bakiyordum yazilariniza ama yorum yapamiyordum
Nasil gidiyor fallari tutan var mi son günlerde :)
Medyum merale baktıran var mı acaba??
3 Gün önce fal attım hala bekliyorum. Bu hafta girmezse çekicem falımı sıkıldım beklemektenMedyum merale baktıran var mı acaba??
3 Gün önce fal attım hala bekliyorum. Bu hafta girmezse çekicem falımı sıkıldım beklemekten
Ben baktırmıştım an ve geçmiş on numaraydı ama gelecek ıııhhhh patladı bende ama o ücrete perfomansı iyi bence
Ben Katina baktirmistim. Yorumu geldiginde baya basarili oldugunu düsünmüstüm cünkü mantikli seyler söylemisti. Daha sonra Katina kart anlamlarini aciklayan bir siteye baktim birde ne göreyim, kadin bana sirf kartlarin anlamlarini okumus hafif süslemelerle.. gelecek tabi ki tutmadi maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?