Binnaz Abla

arkadaşlar suyla bakım yapan falcıların üç harflileri mi olur? yani onların yardımıyla mı bakar? hiç su falı baktırmadım cahilim bu konuda :S

evet şekerim öyle..üç harflilleri vardır demeyelim de başka varlıklardan bilgi alıyorlar...

Tesekkur ederim cnm bnm falim gelsin duygu ve dusuncelerimi yazacagim :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlaaaar nasilsinizzz???
epeydir bakiyordum yazilariniza ama yorum yapamiyordum
Nasil gidiyor fallari tutan var mi son günlerde :)

Bencede Firuze katinaya bile bakamıyo ama memnun kalan ve tutturduğu arkadaşlara her daim bilmesini dilerim.
arkadaşlar suyla bakım yapan falcıların üç harflileri mi olur? yani onların yardımıyla mı bakar? hiç su falı baktırmadım cahilim bu konuda :S
Evet canım su falı direk üç harfli yardımıyla bakılır.Bu yüzden Özge'ninde dediği gibi her baba yiğidin harcı değildir.Ha ama herkes su falı bakıyo ilginç şekilde...
alemsin canim ya kesin su pembe guldurdun beni allahta seni guldursun
:))))))) haahhhahaa..Amin Lale'cim Allah hepimizi her zamam güldürsün.
Tesekkur ederim cnm bnm falim gelsin duygu ve dusuncelerimi yazacagim :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rica ederim canımcım yaz tabiki bekliyoruz.
Kizlaaaar nasilsinizzz???
epeydir bakiyordum yazilariniza ama yorum yapamiyordum
Nasil gidiyor fallari tutan var mi son günlerde :)

İyiyiz Thalix'cim sen nasılsın canım?Benim cephemde tutan fal yok sende varmı ?

bu sitede hangi falcıları önerirsiniz? şöyle ağzım açık kaldı duyduklarımdan dedirten bir falcıya denk geldiniz mi hiç?

Bir de hangi falcıya hangi falı baktırmamızı önerirsiniz? Kimisi kahvede iyi, kimisi katinada, kimisi tarot, kimisi su...

kaavefalim.com sitesinde de hem bedavaya fal baktırabiliyorsunuz, hem de baya tutan yorumlar geliyor. ücretsiz baktırmak isteyenler için orayı da tavsiye edebilirim.

bu forumun okunurluğu kanıtlandığı için şu tellwede baktıranlardan bir ricam olacak:

kardeşim falcıya sorunuzu bir zahmet gizli seçeneğini kullanarak yapınız ya. ben mecbur muyum senin özelini okumaya ? zaten tıklayıp okuduğum yok inan sayfaları gezerken gözüme bile takılsa inanılmaz uyuz oluyorum. bu kadar özelini paylaşma meraklısı mısın ya? isim verenler mi ararsın, oturduğu yeri yazan eden mi ararsın... ooofff off

orda bunun seçeneği var. bir zahmet yaa

Medyum merale baktıran var mı acaba??

Ben Katina baktirmistim. Yorumu geldiginde baya basarili oldugunu düsünmüstüm cünkü mantikli seyler söylemisti. Daha sonra Katina kart anlamlarini aciklayan bir siteye baktim birde ne göreyim, kadin bana sirf kartlarin anlamlarini okumus hafif süslemelerle.. gelecek tabi ki tutmadi maalesef..

3 Gün önce fal attım hala bekliyorum. Bu hafta girmezse çekicem falımı sıkıldım beklemekten

Ben baktırmıştım an ve geçmiş on numaraydı ama gelecek ıııhhhh patladı bende ama o ücrete perfomansı iyi bence

bende 2 gün önce attım hala yok ilk 16.sıradaydım tek tek ilerliyorum şu an 8.sıraya gelmişim sanırım beklemekten sıkılanlar çektiler falları çünkü girmiyor girse de bakmıyor yorumları güzel diye atmıştım bende ama daha fazla beklermiyim bilmiyorum kii kart anlamlarını okuyacaksa hemen çekmeliyim ona netten bende bakarım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…