Binnaz Abla

kızlar şu fal sepetine yeni gelen samirayı denedim.kadının konuşma tarzı bir garip, tonlamaları, sesindeki iniş çıkışları vs. sanki gizemli bir hava katmak için fal olayına, kasmış gibi. falı içinse herkesten farklı şeyler söyledi. yani nesibe,rezzan,haleh hn..onlar adamın benden adım atmamı beklediğini, ona cesaret vermemi söylerken ( benimki platonik bir aşkta :) samira adamın benden korktuğunu,güvenemediğini ve beklemem gerektiğini söylemiş. adamı çok iyi tanımadığım içinde çelişkiye düştüm şimdi. ama sesi ve tonlamaları beni tedirgin ettiği için pek tavsiye edemiyorum şu aşamada samirayı..

Sen hala bisi yapmadin mi yahu? :)

:) karanlıkta göz kırpmış olmayasın yine aydınlıkta göz kırpmayı da dene istersen :)

Sen nasılsın, ne durumdasın ablamız ? :2:

Falın gelirse çok para dökmeden tellwe deki Chloe ve Kiraze'ye fal baktırabilirsin , tavsiye ediyorum Kiraze'nin dediği bir şeyi yaşadım, diğerini bu ay görcez.

Kızlar kafayı yiicem rezzan abla iletişime geç, nesibe geçme dedi ya

Beyaza al işte rezzan abla farklı nesibe farklı bir sey soyledi. sen ne diyorsun demeyin, bilmiyorum

Beyaza al işte rezzan abla farklı nesibe farklı bir sey soyledi. sen ne diyorsun demeyin, bilmiyorum

Bence şuan yapman gerekeni sen de biliyorsun canım. 2 seçenek var hangisi daha ağır basıyor ve neden diye düşün. İnan ben kendim de inandığım takdirde birinin tavsiyesini dinlerim. aslında hepimiz öyleyiz. Yani cevap sende bence:)

kızlar nesibe dışında kime baktırdınız falsepetinde bende baktırmak istiyorum mennun kaldıklarınız var mı lütfen yazın bana

falsepetinde taha dan memnunum ben, bana söylediği şeylerin birkaçının çıktığına şahit oldum.
bir keresinde nesibe arama demişti taha inat yapmış senden haber bekliyor demişti aradım ve olumlu sonuç oldu.
(gerçi orada kendimde aramak istemiştim o yüzden aramıştım)
şimdide taha arayacak seni diyor, nesibede arayacak diyor :) binnaz abla bilge sen ara diyor ama benim içimden aramak gelmiyo o yüzden yine taha yı dinleyelim bakalım:)
herşeyin hayırlısı:)

kızlar acelya nasıl ona yolladım su anda beklıyorum bakalım daha onceden baktıran varsa yorumlarınızı beklıyorum :) baktırmıycam baktırmıycam dedım ıkı kısıye bırden baktırdım aaaaaa bu fal bagımlılık yaptı =))

kızlar nesibe dışında kime baktırdınız falsepetinde bende baktırmak istiyorum mennun kaldıklarınız var mı lütfen yazın bana

yagmura baktırmıştım cok detaylı bakıyo kız nesıb gıbı cok sey bıldı dıyemem ama baya emek harcıyo genel durumumu bılmıştı akılda vermıştı dediği bıseyde cıktı aslında ama fal elektırık meselesı kızlar .

nesibeyı dınle derımm :) ben gecen gun bı fal baktırdım adam bıldıgın bana sevgılın soyle yapıyo boyle yapıyo dıye neler dedı nasıl sınırlendım benım garıbın gunahını almışım adamada sınır oldum o ayrı sonra nesıbede aynısını dedı gunahını almışşsın başkalarının sozuyle dıye sok olmuştum aılelerımızı bılmıştı oyle garıp hıc sormadıgım seylerı soyluyo sorunun en baş noktasını yanı en azından benım ıcın oyle

nesibeyi online bulmak çok mu zor kızlar bende onu istiyorum ama bir türlü online olmuyor.nesibe gelecegi mi söylüyor yoksa akıl mı veriyor tam olarak nasıl bakıyor?

nesibeyi online bulmak çok mu zor kızlar bende onu istiyorum ama bir türlü online olmuyor.nesibe gelecegi mi söylüyor yoksa akıl mı veriyor tam olarak nasıl bakıyor?

Soyle soyliyim sana ben iliski durumumla ilgili sormustum baska bi bilgi vermeden bana aileleriniz farkli dedi aklima takilan cogu seyi souledi ben sormadan bildigi konular cok ordu soru sorarsan akilda veiryo ama oyle direk akil veren bi yorumu olmadi hic ztn bi kere baktirinca aliskanlik yapiyo diyim dikkat et :)) online olucagi zamanida profiline yaziyodu ben 3 kere baktirdim 3 kerede bana sabret dedi biraz altan al ki ben cok fevri bi insansimdir dediklerini yaptim olumluda oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…