Binnaz Abla

Urminaa'cım teşekkür ederim güzel düşüncelerine:)Her falcı sırası geldi takdir edildi,sırası geldi eleştirildi.Bu hep böyle olmaya devam edecek burdaki amaç zaten bu.Olay tellwe iken şahısa döndü,nasıl olduysa artık?
Yani arabozuculukta bi meziyet herkes yapamaz,ben onlarada kızmıyorum,demek hayatta önemseyecekleri daha büyük bişey yok.Bu onlar için o derece önemli.Selena konusu benim için kapandı.Ben kendisine cevabımı burda yazdım. Oda yazdı ve bitti.Daha fazla yazmanın anlamıda önemide yok benim için.
Bi hayatın içinde sosyal paylaşım platformunda tartışma,görüş,eleştiri,öneri,her daim varım bi noktaya kadar.Selena konusunda noktada şu an. Önümdeki yeni falları falcıları yazar önümdeki maçlara bakarım.Ha şu da var ki son olarak aklıma gelen Selena her türlü eleştirildi ve kimseye değilde bana patladı.
Hımm demek yetiştiren tek bana kıl:))))))))))))))

rica ederim canm çok güzel ifade ediyorsun herşeyi ve umarım dediğin gibi herkes sözünü tutar...

o faL SİTESİ sırf su tartışmaları takip edip bir bakayım ne denmiş düşüncesinden bile ne para kırıyordur :) Eğer siteyi protesto etmek istiyorsanız siteye asla girmeyin kim ne yorum yapmış dahi diye olsa çnkü her tıklama siteye kazandırır:)

Bhncede çok fiyatlar yüksek hele iki satır fal için

Fala o kadar para vermeyin bana yazın sorunuzu ben bakarım bedavaya pro değilim ancak hobi olarak tarot bakıyorum. Şu an zaman kavramı üzerine yogunlaşmış durumdayım. Zaman bulma için de biraz astroloji bilgisine ihtiyaç var bir kaç klitap aldım bakalım sonuçlar sevindirici olursa kk bayanlarına özel zaman topici açıcam

ne guzel calismalarinda basarilar dilerim zaman diye bir sey yok..en azindan cidden goreceli bir durum.

Önümüzdeki yeni fal ve falcılara bakalım demişsin ya çok güldüm niye diyeceksen ben her falımda bu son bak bu son olacak farklı ne denecekki der dururum ama sonra bir bakmışımki kahve içilmiş fallar kapatılmış resimler çekilmiş aaaa bu fincan çok ilginç kime yollasam acaba düşüncesi başlar

Hahhhaaahhhaa...Yok bacı bende son yok.Her daim devam.Yılmadan usanmadan:))Hakikaten İlknur bak şimdi gaza getirdin benide yeni birileri çıksada baktırsak be,taze kan lâzım,mâlûm yeni falcı heyecanı bi başka oluyo:)

Evet zaten o hatunla şu enerji işimidir nedir bende acayip tuttu merak ettim şimdi kaç yaşında acaba bir daha yorum aldığımda soracağım bunu

ben baya once ona baktirmistim o zaman bunun profil fotosu degisikti sanirim ya..ama bilememisti

ne güzel bende çok istiyorum ama yetenek yok :))

Çok sessiz........
Binnaz abla topiği meditasyon dakikaları:))

hiç sorma heyecan lazım bize böyle sevmiyom ben bu topici
)))))))İlknur daha geçen gün Ank. topiği yazdım,action bol diye....Bizde aynı olduk:))
Aynen alıştık valla heyecana yok böyle çok sıkıcı be....

Öneriniz var mı peki ne yapalım ramazan bile daha hareketliydi sanki
Benim aklıma çok bişey gelmiyo.Bi anket tarzı bişey belki yapabiliriz ama içeriği konusunda hiçbi fikrim yok.Falcılarla falla ilgili olur tabi ama ne olur bilemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…