- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
kizlar ruya yorumlatan ve bundan cok memnun olan varmi ve kime yorumlatti
Yani bu kadar muhabbetin üzerine cuk oturacak ama SELENA ya yorumlattın rüya yorumu değil sanki fal baktı mükemmeldi
Urminaa'cım teşekkür ederim güzel düşüncelerine:)Her falcı sırası geldi takdir edildi,sırası geldi eleştirildi.Bu hep böyle olmaya devam edecek burdaki amaç zaten bu.Olay tellwe iken şahısa döndü,nasıl olduysa artık?Selena hanım, size fal baktırmış ve memnun kalmış danışanlarınızdanım. işinizi ciddiyetle ve vicdanınızı katarak yaptığınızı düşünmüşümdür hep....
Ancak alcanzarı da tanırım artık nerdeyse her gün gelir buraya yazışırız biz 7-8 kişi..zaman zaman katılan arkadaşlar olur, gelir, giderler bu ekibe. ve şuna inanın ki bu çekirdek kadro asla hakaret etmez kimseye. yani biz burda ne reklamcılar gördük veya ne falcılar gördük gelip müşterisinin özelini döken mi ararsınız, reklam için milleti kullanan mı...
ama şu bahsettiğim çekirdek kadronun neredeyse % 85'i hatta % 90 sizden övgüyle bahsetmiştir, kalan yüzdelik dilimler de de "falım çıkmadı, bana fal bakmadı..vs. vs" şeylerle doludur.. çoğu falcıya yapılan minimum yorumlar bunlar..
kısacası size hakaret yoktu ki sizi kimler dolduruşa getirdi anlamadım ? gerçi sayfanıza bakınca anlıyorum da o arkadaşlar bir zahmet buraya gelip dertlerini dökselerdi sizin beyninizi karıncalandırmadan ?!?!
insan bazen gerçekten hayret ediyor...
özetle, inanın burada sizi tellwe'deki diğer müşterilerinizden (!) çok daha fazla seven ve takdir eden bir güruh var.. takdir edenlerin başında da alcanzar gelirdi. son durumu nedir bilemiyorum tabii artık.. ara bozucular durmasın devam etsinler..
Çok sağol canım, arkadaşlarınada destek veren herkesede teşekkür ederim kendi adıma.Benim çevremde online fal baktıran kimse yok baktıranda reel baktırıyo.Bizde tek dümbüdük benim.
Ayy teşekkür ederim balim:)))
Hepimiz ayrı ayrı hem burdan hem maillerle ifade ettik kendimizi ,en doğru şekilde yaptığımıza inanıyorum.Gitmesi gereken yerlere kesinlikle ulaştı bunuda biliyoruz. Her daim burdan takip edildiğimizdende eminiz.Umarım umarım biraz olsun dinginleriz bazı şeyleri...
Bhncede çok fiyatlar yüksek hele iki satır fal için
Fala o kadar para vermeyin bana yazın sorunuzu ben bakarım bedavayapro değilim ancak hobi olarak tarot bakıyorum. Şu an zaman kavramı üzerine yogunlaşmış durumdayım. Zaman bulma için de biraz astroloji bilgisine ihtiyaç var bir kaç klitap aldım bakalım sonuçlar sevindirici olursa kk bayanlarına özel zaman topici açıcam
saol kuzum ya icine sindi demek
Urminaa'cım teşekkür ederim güzel düşüncelerine:)Her falcı sırası geldi takdir edildi,sırası geldi eleştirildi.Bu hep böyle olmaya devam edecek burdaki amaç zaten bu.Olay tellwe iken şahısa döndü,nasıl olduysa artık?
Yani arabozuculukta bi meziyet herkes yapamaz,ben onlarada kızmıyorum,demek hayatta önemseyecekleri daha büyük bişey yok.Bu onlar için o derece önemli.Selena konusu benim için kapandı.Ben kendisine cevabımı burda yazdım. Oda yazdı ve bitti.Daha fazla yazmanın anlamıda önemide yok benim için.
Bi hayatın içinde sosyal paylaşım platformunda tartışma,görüş,eleştiri,öneri,her daim varım bi noktaya kadar.Selena konusunda noktada şu an. Önümdeki yeni falları falcıları yazar önümdeki maçlara bakarım.Ha şu da var ki son olarak aklıma gelen Selena her türlü eleştirildi ve kimseye değilde bana patladı.
Hımm demek yetiştiren tek bana kıl:))))))))))))))
Önümüzdeki yeni fal ve falcılara bakalım demişsin ya çok güldüm niye diyeceksen ben her falımda bu son bak bu son olacak farklı ne denecekki der dururum ama sonra bir bakmışımki kahve içilmiş fallar kapatılmış resimler çekilmiş aaaa bu fincan çok ilginç kime yollasam acaba düşüncesi başlar
Evet zaten o hatunla şu enerji işimidir nedir bende acayip tuttu merak ettim şimdi kaç yaşında acaba bir daha yorum aldığımda soracağım bunu
Fala o kadar para vermeyin bana yazın sorunuzu ben bakarım bedavayapro değilim ancak hobi olarak tarot bakıyorum. Şu an zaman kavramı üzerine yogunlaşmış durumdayım. Zaman bulma için de biraz astroloji bilgisine ihtiyaç var bir kaç klitap aldım bakalım sonuçlar sevindirici olursa kk bayanlarına özel zaman topici açıcam
Çok sessiz........
Binnaz abla topiği meditasyon dakikaları:))
hiç sorma heyecan lazım bize böyle sevmiyom ben bu topici
)))))))İlknur daha geçen gün Ank. topiği yazdım,action bol diye....Bizde aynı olduk:))
Aynen alıştık valla heyecana yok böyle çok sıkıcı be....
Benim aklıma çok bişey gelmiyo.Bi anket tarzı bişey belki yapabiliriz ama içeriği konusunda hiçbi fikrim yok.Falcılarla falla ilgili olur tabi ama ne olur bilemedim....Öneriniz var mı peki ne yapalım ramazan bile daha hareketliydi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?