Binnaz Abla

Öncelikle bu yazıyı azımsanmayacak sayıdaki bir gurubun ortak görüşü,şikâyeti ve her geçen zaman tellwe müşterileri olarak bizlerin aleyhine şekillenen fal bakım prosedürünüzün kaldırılamaz duruma gelmesiyle oluşan uzun yazışmalarımız sonucu yolluyoruz.
Falcıların bizlerden referans istemeleri,biraz popüler olan falcının hemen fiyat artışına gitmesi,fal iadelerinin komik denecek kadar boş sebeplerle keyfe göre yapılması,attığımız falların bazen bir haftaya varan süreyle bekletiliyor olup dolayısıyla zaman aşımına uğrayan sorumuzun hiçbir öneminin kalmaması,falcıların sert bir uslupla hatta tehdit eder tarzda "bilgilerinizi eksik yazmayın aksi takdirde fallarınızı iade eder bir dahada bakmam"şeklinde biz müşterilerine yaklaşmaları...
Falcılara fal atmaktan korkar olduk artık.Referansmı istenir,düşük oyum var iademi edilir diye çekinir olduk artık.Hiçbiri Nostradamus,Baba Vanga değil.Bunun biz kadar sizlerde farkındasınız.4000 yetenekli falcıya sahip olduğunuzu yazmışsınız mailinizde ve bunu sitenin zenginliği olarak değerlendirmişsiniz.Bu zenginlik değildir tam bir kuru kalabalıktır.Müşterileriniz olarak 4000 muhteşem kâhinin en az 3950'sinin tartışmasız elenmesi gerektiği gerçeğini aslında sizlerde bilmenize rağmen farklı yansıtmaktasınız.
Tellwe destek hattı yetkilileri olarak ilk kez gerçekten destek olacağınıza,falcılarınıza gerekli uyarıyı yapacağınıza inanmak istiyoruz.Bizler kendimize düşeni yapıp bekleyen fallarımızı iptal edip ,baktırmaya niyetlendiğimiz fallarımızı durdurduk.Sizlerinde kendi payınıza düşeni yapıp ortak âdil bir yolla uzlaşacağımızı umuyoruz.

Kızlar ben böyle bişey yazıverdim.Buna ekleyin,çıkartın,uzatın,kısaltın ve herkesin ortak görüşünün olduğu yazıyı yollarız en son.Peri'nin dediği doğru hepimiz aynı maili yollarsak daha etkili olur akılda kalır.Ayrı ayrı gönderince üç beş satır geçer gider kaile almazlar her zamanki gibi..

bugun ankara topigine baktim kesinlikle kendimiz hakkinda bilgi vermememiz gerekiyor musait olan baksin bir
Ben arada bakıyorum.Bilgi vermeme konusunda katılıyorum tabiki.Yalnız ben bu kadarda aksiyonu bol bi topik daha görmedim.Ne zaman baksam olay var:)

bugun ankara topigine baktim kesinlikle kendimiz hakkinda bilgi vermememiz gerekiyor musait olan baksin bir

Lalecim musait olunca bakicam canim bu arad tellwede profil bilgilerimde sorun vardi onun icin mail gonderdim bununbiz cozemeyiz demislerdi insallah sikayet icinde ayni tavri sergilemezler

Merhabalar efendim, dilerim hepiniz iyi ve huzurlusunuzdur.Allah'ın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok, falcılar elbetteki burayı takip ediyor.İyi ve kötü yorumlarınız için hepinize teşekkürler.Yorum yapmak bir düşünce gücü emeğidir benim gözümde.Gelelim şimdi niçin daha önce bu topiğe uğramamış KK üyesi böyle bir mesaj attı? Artık cevap verme ihtiyacı hissettim.Ben kimim? Yukarıda bahsettiğiniz "kendinden bahsedilince fiyatı arttıran ukala falcı" saraylı olmaktayım.Zam için şunu belirteyim, yaparken elim titredi ancak hak yememiş olmak için ücret arttıkça hizmet de artmalıdır düşüncesiyle elimden geldiğince ciddiyetle işimi yapıyorum.Fal bakmaya lise yıllarındayken başladım, fal çadırı açan kişi mezun olmuş, herkes paralı ve kolay tezgahları kendine seçince bana da görevli öğrenci olarak sen yapıver dediler.Samimi 1-2 arkadaşı dışında okuldaki pek kimseyle konuşmamayı tercih eden benim için, ilk iş deneyimim oldu tabi.Şenlik günü eski püskü örtünün üzerinde bahçenin bir ucunda geleni geçeni oyalamak için tüpte kahveleri pişirip başladım gelene bir şeyler demeye.İçimde de bir telaş.2 tlye bakıyordum fala."Falcı bacı Ece 2 tl" diye yazan bir küçük pankartın altında resmim de var o zamandan kalma.Bir kaç yaşı büyük liseli de "karton bardakta fal bakacak salak kız" diye önümden geçiyorlardı.O çağlar benim gibi kendi halindeki sessizler için sert geçer zaten.Bir bozarmıştım neyse gelmeye başlamıştı öğrenciler, karton bardaktaki kahve falına.Şekillere bakarken bazısını laptopa, bazısını yola dumana, insanlara benzettim.Bir gece öncesinden korkudan kahve falı nasıl bakılır diye internette araştırmıştım ama yok gelecek tarafıymış yok dibiymiş pek karışık gelmişti, ayrıca her şeyin ders çalışmak gibi olacağı zannedilen zamanlardı elbette.Benzettiklerimi dilimin döndüğünce anlatırken aslında şekillerin kesit kesit hikaye parçalarına dönüştüğünü gördüm.Bir şeyler vardı, alfabesi olmayan ama yazılmış, yazılmış ama kesinlikle yazı olmayan.Resimler çekilmişti fincanda.Tabi günün sonuna dek konser alanında olması gereken kuyruk benim minik olmayan fal standımın etrafında vardı.Pek sevinmiştim, özel gücüm olduğunu düşünmüştüm.Çünkü çocukken böyle bir hayalim vardı.Ay savaşçısı çizgi filmini izleyerek hayallere dalar özel güce sahip olmayı dilerdim.Çocukluk işte.Velhasıl kelam sonraki senelerdeki şenliklerde sürdürerek fal bakmayı eş dost çapında da devam ettirdim.Çünkü gerçekten sevdim.Önce yollarım kesişti, sonra sevdim, en sonunda işim oldu.İşte bütün bu hikayeyi anlatmamın sebebi de bu.Neyse sizi sıkmayayım.Tellwe'de 1 yıldan fazladır fal bakmaktayım.Üyelik kararını nasıl aldım derseniz, elbette ben de sanal fal yollarından geçtim.Terzi kendi söküğünü dikemez derler.Belki yapabilirim, belki zamanı gelmiştir artık diyerek bu güzel imkanı sunan bu siteye üye oldum.İlk ücretli falım geldiği zaman ekran başında nasıl terlediğimi tarif etmek güç.İnsanların beni taşlamasından çok korktum.Halbuki niye korkuyordum ki?Kimse benim ne ismimi ne cismimi biliyor.Alt tarafı korkunç bakmışsın diyip geçerler, ben de ek iş olarak pek sevmediğim otel garsonluğuna geri dönerim dedim.İlk yorumlar duvarıma düşmeye başladı, Saraylihanim çok teşekkürler!, saraylihanim çok güzel bakmışsınız! Aman Allah'ım nasıl seviniyorum, nasıl gözüm yaşarıyor, sonunda diyorum benimle ekran başında da olsa enerjisini paylaşan insanlar olacak, ben de ışık tutabileceğim.Çünkü önce tanıştım, sonra sevdim ve o gün işim olmuştu.Öncesinde bir kaç aylık sanal fal tecrübem olduğu için neleri yapmamam gerektiğini biliyordum.Bir kere her soruya cevap vermeyi kendime ilke edindim.Yarım bırakılan sorular hoşuma gitmiyordu, ikincisi hayat tecrübelerini ve bakış açısını bir kenara bırakmak gerekirdi.Çünkü bu bir iş ve her iş gibi sevginin yanında objektiflik ve profesyonellik gerektirir.Hemen kendime melek desteleri, efendime söyliyim yeni tarotlar, laro tarotlar, kitapçılarda hangi kart destesini bulursam aldım, ama burada gene konu dışına çıkarak şunu ekleyeyim, ne kadar yeni tarot destesi alsam da hepinize "ek kart çekiyorum" dediğim açılım, annemin 30 yıldan fazla zaman önce Ankara'dan aldığı, 4 yaşındayken bir yerlerden bulup elime alıp kurcaladığım, ancak çocuk halimle yırtarım diye elimden alınan biricik tarot destemdir:) .Tekrar konuya döneyim, biraz da başak burcu mükemmeliyetçiliği, her şeyi çok güzel öğrenmeli, kendimi geliştirmeli, yeni şeyler sunmalıydım.Tek değildim ve tek olmayacaktım.Diyelim ki böyle bir egoizme kapıldım.Tek ve en iyi falcı ben olayım desem bile, bir egoist olarak ben kime fal baktırabileceğim diye düşünürüm en başta:) Her neyse, böyle geçti zaman.Sanal falda ilerlerken 1 yıldız aldığım gün de oldu.İlk 1 yıldızımı aldığımda sabah ekran başında hüngür hüngür ağlayıp boşa çabaladığımı hissetmiştim.Halbuki bu iş gerçekten bir enerji işi.Hem bir falcı, hem zaman zaman fal baktıran bir kişi olarak olaya iki açıdan baktığımda bunun değişmez bir gerçek olduğunu görüyorum.Ama olsun dedim, beni seven ve danışan insanlar da var.Üyeliğimi silersem haksızlık olur dedim.Bir keresinde 1 yıldıza değil de, kötü hisler alıp nasıl dilegetirebileceğim diye kıvranıp kırmamak isterken, kötü haberi danışanımdan aldığımda kahrolmuştum.5 yıldız vermişti o danışanım.Ama olay bu değildi.Kelimelerimi kontrollü seçerek anlatmaya çalışırken, bana "o tamamen gitti" dediğinde yanmıştı canım.Para alsan bile o işten, işi sevmek böyle bir şey, insan değişik yollarla cebini doldurma hırsında olabilir ama o işi sevdiğin zaman o işle yaşayıp, o işte üzülebiliyorsun.O olay da bana bir tecrübe oldu.Eğer kötüyü görüyorsam daha acımasız olacağıma söz verdim.Çünkü yıldızlar da bitiyor bir yerde.Puan düşer üstüne fal bakarsın fabrikasyon gibi bir sürü, pat yeniden puan alırsın.Ama hissiyat öyle bir şey değil işte.Eğer yol göstermiyorsa susmalı, yol gösteriyorsa bir harita olmalı bana soru soran kişi için.Dediğiniz gibi çok haklısınız, pembe tablo çizmek güzel bir şey değil.Şimdi ben bu kadar hislilikle bahsettim, ben niçin işin ticari boyutunu arttırmaya götürdüm kendi adıma.Bunu bahsetmek dile almak elbette güzel değil ama falcı saraylının yanında olaya ticari bakan Ece gözünden şunları dile getireyim.İçine para giren her hizmette olduğu gibi, fal hizmetinin de bir maddi dinamiği söz konusu.Yüzdelik hesabı çalışılan işlerde yüzdelik oranı değişmez ancak maddi dinamiğe göre hizmet talebi ve hizmetin kalitesi üzerinden oynama yapılabilir.Hizmeti verenin de kalitesini arttırabilmesi için sermayesini ve sermayesinin kalitesini arttırması gerekir.Ekonomi dersi aklı vermeye çalışır gibi baydığım için özür diliyorum, ama benimki de biraz bununla ilgili.Kelime başına şu kadar para kazanayım hesabı kesinlikle yapmıyorum.Zammı da bunu okuduktan sonra düşünceniz değişmeyecek olsa bile bu yorumları görerek yapmamıştım açıkçası.Ama çok da neden yaptığıma girerek olayı sizin düşüncelerinizi sömürmeye çevirmek istemiyorum tabi ki.O yüzden maddiyat kısmını burada bitiriyorum.Benim sermayem önce sezgilerim, sonra beni sizlere ulaştıran bilgisayarım, olayı taçlandıran sevgili destelerim ve kitaplarım.Tabi ki burada demek istediğim ben gönül işi yapıyorum demek değil.Bu bir iş, içine maddiyat giren bir iş, gönül işi yapmasam da bilin ki işimi gönülden yapıyorum.Aldığım yüzdeliğin de hakkını verebilmek için elimden gelenin en iyisini değil, en iyisini yapmaya çabalıyorum.Bir ipucu vermek gerekirse bu da benim son fiyatım olacak.Şimdi işin bu kısmına geçerek şunu diyeyim, beni beğenmeyen olabilir, kötü bir falcı olduğumu düşünen olabilir, buna olan saygım sonsuz herkesi her zaman memnun edemem, ama insanların bana danışmak için ödediklerinin hakkını vermek benim görevim ve işimin etiğidir.Bir gün bu etiği çiğneyecek olursam, zaten bu kendimi çiğnemek olur.Dilerim de kimseler çiğnemez.Kusura bakmayın epey uzun oldu, okumaya tahammül eden gözlere sırf bunun için bile binlerce teşekkür.Forumun bu kısmına sizi rahatsız etmemek adına başka mesaj yazmayacağım.Sahtekarlık olmaması için de yeni üyelik yerine kendi üyeliğimden yazmayı uygun gördüm.İçten sevgiler.

Hakkim sana sonuna kadar helal benim isini ciddiyetle yapan birinin penceresinden seni gormeme izin verdigin icin de ayrica tesekkur ederim..Bir fal bakmistin da benim tum uzuntumu sinirimi senin sesinde de hissetmistim tesekkurler ismi lazim olmayan bir dost

Sent from my iPad

Lalecim musait olunca bakicam canim bu arad tellwede profil bilgilerimde sorun vardi onun icin mail gonderdim bununbiz cozemeyiz demislerdi insallah sikayet icinde ayni tavri sergilemezler

kim cozecikmis acep onlar cozmuyorsa bence ayni tavir olucak ama olsun en azindan insanlari parasiyla rezil ettiklerini anlarlar diye umuyorum canim

kim cozecikmis acep onlar cozmuyorsa bence ayni tavir olucak ama olsun en azindan insanlari parasiyla rezil ettiklerini anlarlar diye umuyorum canim

Sorma bitanem ya nasil sinir olmustum o zaman sifre uymaz isim degisik bisiler oldu o yuzden..isler nasil tatlim musait olunca skype tan yaz bana iyi uykular bu arada sen bilgeye atmismiydin

Sent from my iPad

Ayyyy sarayli mı gelmiş !

Sarayli,
Bende helal ediyorum hakkimi sana.
Daha yeni fal atmiştim sana, ve çok beğendim yorumlarini. Birde tşk ediyorum sana duvarina yazdiğim her sorumu cevapladiğin için :) burdada seni beğendiğimi yazdim, okumuşsundur ve kim olduğumu da belki biliyorsundur. (Bilmiyorsan yazim butterfly13 :)
Enerjim seninle iyi uyuştu, beğendim çok az falcı vardır. Aralarında sende varsın şuan, dediklerin de çikarsa artık tek geçerim seni vallah aslında çikmasa bile falın, yinede
severim seni :) ve ne olur kaybolup gitme, eskinden beğendim falcılar hep gitti, sende gitme onlarin gibi. Inş dedikerin de çikar, çünkü şuan yaşadıklarimi acaip bildin ya nasıl yaptim, anlamadin, ama bildin

Birde kusura bakma, bazi arkadaşlar kizdi sana, falarini iptal ettin diye ve fiyatlarini yükseltin diye. Sana karşi bir öfke değil aslında bu. Ne saçma sapan nedenlerden dolayi fallar iptal edildi, ne şimarik kendi beğenmiş falcılar gördük, ne 3 hafta bizi bekleten falcılar gördük, vsss, tak etti canımiza yahu, yeter artık. Herşey üst üste geldi ve maalesef sana patladi birazcik.
Senin öyle olmadiğini biliyorum, ama seni tanimayanlar ve yeni fal gönderenler seni de kötü zannetiler , hepsi bu aslında

Son düzenleme:

Sevgili Saraylihanim,

Burda yazilan cizilenlerden tenzih ettigim bir insansiniz. Ben katiyyetle ukala ,paragoz vs oldugunuzu dusunmuyorum. Tellwe'de 1 yildir fal baktiriyorum, gelecek hakkinda sizin faliniz disinda net tutturan olmadi. Bunun otesinde , sorulara cevap verirsiniz, ilgilenirsiniz, insancil ve akillisiniz, ben hem fal bakiminizi, hem de stil ve uslubunuzu cok begeniyorum, sakin ola fali birakmayin, baska siteye transfer olursaniz da burda belirtin
Bir de falinizi dinlerken garip bir sekilde icimde bir seyler titresiyor, bir sekilde frekansimi yakaliyorsunuz.

Burda falinizi en cok ovenlerden biri benim, bence en iyi bakanlardansiniz.Kendinize iyi bakin, moralinizi yuksek tutun, enerji sacmaya devam

Canımcım ellerine sağlık çok güzel bir yazı olmuş. Yazında da belirttiğin gibi ''bu yazıyı azımsanmayacak sayıdaki bir grubun ortak görüşü'' kısmını desteklemek adına bence hepimiz bu yazıyı mail atalım ki işin ciddiyetinin farkına varılsın. Eklemek isteyen olursa sonuna eklemeler yapabilir ama içeriği bozmadan aynı maili gönderme taraftarıyım ben.

21 temmuzda bilge diye birine baktirdim binnaz abla da olunsuz seyler soyledi cikmasini istemezdim ama gerceklesti p10 puanim 80.7 iken p21 puanim 72 geldi yani alan sinavinda batacagimi bildi kartlar hep ters olumsuzdu zaten 😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar burda konuşulanları fal bakanlar gerçekten takip ediyor. Medyumselenada duvarında bununla ilgili bir şeyler paylaşmış. Ben kendisini samimi bulan bir insan olarak dayanamayıp bir cevap da yazdım.

Kızlar burda konuşulanları fal bakanlar gerçekten takip ediyor. Medyumselenada duvarında bununla ilgili bir şeyler paylaşmış. Ben kendisini samimi bulan bir insan olarak dayanamayıp bir cevap da yazdım.

bende anlamadim nie burda ona yuklenme oldu iclerinde en samimi olanlardan biri o yani

bende anlamadim nie burda ona yuklenme oldu iclerinde en samimi olanlardan biri o yani

Sanırım sende yorum yaptın zaten. Fiyat konusunda bile mütevazi biri bence. Benim o sitede en çok gözüme çarpan turnuplove mesela. Herkese özel falıma gel diyor. Bu şekilde olmamalı yani.

Tek tek herkes üzerine alınmasın derim.Şahsen mesajlarımda geçirdim işini düzgün yapan ,kişiye saygısı olan falcıları tenzih ederek yazıyorum ,bu şekilde olanların
bereketi bol bol hisleri

daim olsun diye ...Herkes zaten kendini bilir üstüne alması gereken alsın diye...Beş on sayfa öncesinde var bunlar.İlk mesajımda adınızı geçirdim oda bi arkadaşa fal iadenizi "falımı beģenmeyebilirsin "gibi bi sebeple yapmış olmanızdan dolayı.Ben iyi bi enerjiniz olduğunu ilk baktırdığımda da yazmıştım.Artık burda şu aşamada tek tek tabiki yazamayız isimlerinizi sonuçta herkesin memnun kaldığı isimde başka. Falıma gelirsem;ben yorum olarak bana falınızın çıkmasını bütün kalbimle dilerim ancak daha öncede yazdım bana ćok olumlu geldi.Bakın pembe tablo demiyorum.Olumsuz yorumunuz vardı ama oda bi noktada olumluya dayanıyodu.Beni şaşırtan beni ifade eden cümlelerinizde oldu.Hep yazdım yorumlarımda" Saraylı umarım yanıltır umarım onun dediği gibi olur diye ,şu anda diyorum inşallahta öyle olur .Saraylıyı o takdirde Saraylarda yaşatırım demiştim, asla yazdığımı unutmam.İnşallah çıkan falınızı burda paylaşmakta kısmet olur.
Tellwe şikâyetleri konusunda tekrar diyorum herkes kendini zaten biliyor.Dürüst işini yapanda,müşteriyi sallayanda....
Tekrar kendi adıma altını çizerek yazıyim bu defa maruz kaldığımız olaylarda tenzih ettiğim falcılar var onlar daim olsun inşallah .Vicdanı yüreği rahat olanın rahatsız olacağı bi durumda zaten yok.

Teşekkür ederim Pericim beğenmene memnun oldum.Bekleyelim biraz bencede herkesin katacağı yada eksilteceği bişeyler olabilir.Sonra isteyenler atar.

Ben yolladım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…