Binnaz Abla

Bencede enerjisi çok iyi canım.İnşallah yorumlarıda çıkar.Kaliteli insan kendini falda da olsa belli ediyo onu bunu bilmem...

Kalite konusunda kesinlikle haklısın.

Kaliteli insan kendini her bakımdan belli ediyor. Saraylıhanım da böyle birisi. Ben, Saraylıhanım'ın forumda cesaretle, açıklıkla yazdığı cevap yazısından çok etkilenip ilk kez kendisine fal gönderdim.

Bence bu hatun kesinlikle bos degil, begenmene sevindim sekerim burda ovenlerdne biri de bendim

Amaninnnnn ciddi ciddi sardı bu iş sizi süper bilmem ki nasıl olacak aklıma ilk gelen face den arkadaşlık isteği olabilir, telefonu verilebilir, başka aklınıza ne geliyor
Yok kız daha neler artık??O kadar ciddi boyutta değil..Burda kendi içimizde takılma işte.Eğlencelik be:))

Yok kız daha neler artık??O kadar ciddi boyutta değil..Burda kendi içimizde takılma işte.Eğlencelik be:))

olsun bir an hayal ettim düşünsene gecenin bir yarısı zırt pırt çalan telefonlar, mesajlar faceinde paylaşımlar deliye dönmüşler şey gibi dinsizin hakkından imansız gelir

Aynen...Bide iki üç kelimenin hesabını yapmıyo iyi tarafı o.Bak mesela Esince'yi de çok severim ben.Falı bana çıkmamasına rağmen çok kaliteli için için sevdiğim bi insandır.Ve oda döktürür soracak soru bırakmaz insana, o kadar yani.Demek ki insanlık,kişiye saygı ve değer ne kadar önemli ya..

olsun bir an hayal ettim düşünsene gecenin bir yarısı zırt pırt çalan telefonlar, mesajlar faceinde paylaşımlar deliye dönmüşler şey gibi dinsizin hakkından imansız gelir
Vallaha düşüncesi zevkli ne yalan söyliyim..
Ama ben hayatta işte yapamam öyle şeyler ciddi boyutta bile yapamam.Ama burda tatlı tatlı kendi aramızda hoş olur.

Aaaa ben eksik kalırmıyım bende baktırdım çok detaylıydı ve her zamanki gibi falım gene olumluydu ama sonuç yok benim iş iyice b....a sarıyor.

Niye ablmaiz , ne guzel bulustunuz herifle iste, isler bence iyi gidiyor. Bir de bana bak Hayatim sirf aksiyon ama sonuc 0

kızlar bende son fal deneyimlerimi yazayım hemen.

klothoyagmur: ortalama bir faldı. Nokta atışları vardı. Gelecekle ilgili kesin tarihler vermemiş. Zaten fallarım genel bakım tarzı olduğu için tarih verilecek soru sormuyorum. Denenebilir.

kristar: sanal fincan göndermeme rağmen oldukça şaşırtıcıydı. Bildiği şeyler oldu ayrıca uzun bir yorum yazmıştı. Tekrar deneyebilirim belki

sibella1: daha önce baktırdığım falı çıkmıştı. Bu yüzden ikinci kez fal attım. Yine oldukça nokta atışı vardı.

medyumselena: kendisi zaten tellwedeki favorim. İlk falımda söylediklerinden bir kaç şey yaşayınca ikinci kez fal baktırdım. İlki tarot ikincisi katinaydı. Fakat katina olmasına rağmen genel olarak aklımdaki tüm sorulara cevap veren bir faldı. Özellikle düşündüğüm şeyleri selena hanım çok güzel bir şekilde yazıya döküyor. Söylediklerinden birini yine yaşadım sayılır. Düzenli olarak baktırabileceğim hisleri güçlü bir falcı

saraylihanim: kendisine henüz yeni baktırdım ve evet bende memnun kaldım. İlginç nokta atışları vardı. Zaman konusunda biraz sapmalar vardı sadece. Yaşayacaksın dediği olayların çoğunu yaşadım çünkü. Yine de memnun kaldım. Emek verdiğini hissettiriyor ve oldukça ilgili. İkinci kez baktırabileceğim falcılardan.

nalan abla-fal alem: 4 dakikalık kısa bir faldı. Pek beğenmedim ayrıca aşırı telaşlı konuşmuş. Nokta atışları da pek yoktu.

Bunların haricinde venusamber ve mert reiki var ama sanırım onlarla ilgili yorumlarımı dile getirmiştim. Mert reiki favori falcılarımdan, venusamber de ortalamaydı.

nalan abla ilginçtir ilk falında bana çok tutturmuştu ama karmaşık anlatıyor. sonraki falı kötüydü. saraylıhanım ve medyumselenayı severim ancak artık tellwe'ye kesinlikle fal göndermeyeceğim..onların da kısa içinde başka yere geçmelerini isterim..herşeyleri bir yana Dolar kesiyor adamlar ve görülen ücret aslında dolar ücreti..kredi diye geçiyor zaten tl değil..

istanbul topiğinde birisi tuğçe çetin diye birinden bahsetmiş..deneyen oldu mu ki acaba?

Aaa bende de öyle oldu. Yaşayacaksın dediği 2 olay zaten yaşadım ona baktırmadan önce

Ben mobil ödeme yapıyorum. Bence siz de öyle yapın.
tuğçe çetin tellwedeki medyumtgce sanırım. Biri demişti profil resimleri aynı diye. Şayet aynı kişilerse tellwedeki fiyatları daha uygun

Aaa bende de öyle oldu. Yaşayacaksın dediği 2 olay zaten yaşadım ona baktırmadan önce

Bana da yaşayacaksın dediği 2-3 şeyi yaşadım zaten

Tellwe konusunda katılıyorum sana.Olumlu şartlar hep tek tarafa çalışmamalı,adaletli olmalı birazda.

Benimde hep mobil ödeme ,kredi kartı,paypal falan kullanmadım hiç onlinede..Uğraşamamda...

Senden gelen gazla bende son üç beş falımı yazmak isterim.
Saraylıhanım:İyi enerji ve kalitesiyle güzel insan.Falı bende olumluydu umarım çıkar.
Venüsamber:Falı aldığı andan soruyu yanıtlayıp falı bitirdiği âna kadar işini profesyonelce tamamlıyor.Tellwedeki falı çıkmadı,bununda çıkacağına ihtimal vermiyorum.
Bilge:Binnaz'da dört ay kadar olmuştur kimseye atmıyorum onun dışında.Artık her hafta düzenli danışıyorum.Benim tek ismim tek güvendiğim, tek gerçek favorim.
Rad Mirza:Çok yazdım, benim alcanzar olduğum kadar oda Taha.Memnun kaldım falından ,tabiki tam değerlendirmeyi belli zaman sonra net yapabilirim.
Neslişah:Kötüydü kötüydü kötüydü ve %90 falalemTatyana idi.
Tatlıcadı84:Çok şaşırtan cümleleri oldu netti ,ihtimalsizdi falı bu tarafınıda tuttum falı çıkarsa pes doğrusu.Üstüne tanımam o zaman işte.6 gün sonra gelen falıyla bana sabretmeyi öğreten falcıdır.
Peter:Bi kez denenip beklenmeli.Arada laf kalabalığı var ama sanki çok hissediyo ya..Atmamış yani belli.Diğer falcıların bana yıllardır yaptıkları bi noktadaki ortak yorumu yapmasıda şaşırtıcıydı.
Tralewney:Niyetim dışında her yorumu yapmış yinede emek vermiş ne diyim??
Women:Netti ve bence iyiydi ayrıca bekletmediği için kendisine burdan teşekkür ederim.Aldığı falı hemen yorumlayan herhalde tek falcıdır diyecekken hakkını yemiyim Peter'de hemen yorumladı.
Aklımda kalanlar bunlar.Son tellwe fallarımdı aynı zamanda. Diğer sitelerle yola devam..

Son düzenleme:

yaa evet bi de işini profesyonel ypanları paylaşalım kızlar.. falı çıksın çıkmasın hızlı yorum verenler, ya da belirtilen zamanlarda yorumu ulaştıranlar, soruları yanıtsız bırakmayanları da paylaşalım.. benim bu konudaki sıralı listem ise;

nesibe, melek, (bu ikisinde de en geç ertesi gün sabah kesin dinlersiniz yorumları ve cvpları da bir sonraki gün genellikle gönderirler), venüsamber (aynı akşam geç saatlerde gönderir, çıkmadan sorunu sorduysan cvplar, faceden de yetişmeye çalışır vs), Taha, Barış (yine aynı akşam gönderenlerden. ama tahanın cvpları daha doyurucu olur),
genelde falsepeti-binnaz gibi siteler bu konuda daha profesyonel çalışıyorlar. zaten falınız şu vakitler arasında yorumlanacak denir..

Tellwede, falımpirde, cezvvede işin şansa kalmış, Allah'a kalmış okuyan bacım.. adamlar bi bakarsın 1 yıl yoklar ortada, pat diye çıkarlar, yüklediğin krediye yanarsın. ama özenenler arasında,
saraylıhanım (çok yoğun değilse aynı gün cvplar, yoksa ertesi gün), medyumselena (bekletir ama bakınca soruları cvplar), kiraze (çok bekletmedi diye hatırlıyorum, cvp verir), kehriban (yine aynen)...

Doğru hakikaten canım ya,işin bu tarafına hiç değinmemiştik.Falcı beğenimiz ve çıkıp çıkmaması kişiye göre değişiyo ama insanlık,profesyonellik,sorumluluk bilinci hepimize aynı sonuçta.Benim içinde bu isimler şöyle;falcılığı bana göre başarılî değil ama hemen yorumlaması sorumluluk duygusunu taşımasıyla Rezzan abla,zaten tek geçtiğim kisi Bilge bu konudada insaniyetinde de bana sıkıntı yaşatmadı.Keza Venüs,Saraylı,Esince,Taha -Rad Mirza,Women,Peter,Barış Can Yücel,Zeus ,yaklaşımında beyfendiliği ile Mert Reiki ilk kafamda bu anlamda yanan isimler.
Unutmuştum ekliyim onuda Melek'te bu anlamda iş sorumluluğunun bilincinde bi isim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…