Binnaz Abla

Benim aklıma çok bişey gelmiyo.Bi anket tarzı bişey belki yapabiliriz ama içeriği konusunda hiçbi fikrim yok.Falcılarla falla ilgili olur tabi ama ne olur bilemedim....

Ben buldum uğruna fal baktırdığımız adamların iletişim bilgilerini topicte yayınlıyalım sonra bunları taciz edelim analarından emdikleri süt burunlarından gelsin

Yaşasın kötülük

alcanzar, ben falımı çektiğim falcıya baktım da demin, 3 gündür girmemiş siteye.. ben çektiğimde de zaten 2 gün beklemiştim anca ilerlemişti. iyi ki çekmişim yoksa şu an sinirden çıldırmıştım.. toplamda bi 5 gündür filan bekliyor olacaktım..

Ben buldum uğruna fal baktırdığımız adamların iletişim bilgilerini topicte yayınlıyalım sonra bunları taciz edelim analarından emdikleri süt burunlarından gelsin

Yaşasın kötülük
ooouuuuuuuu...Çin işkencesinden beter intikam yöntemi.İsimde yazıldımı artık Mune bizi burdan tası tarağı toplamadan sepetler haklı olarak:))))
Hadi ya ...Ben bakmadım bi daha hiç ona.Üçüncü günün içinde iptal ettim bende falı.Aynı şekilde düşünüyorum seninle şu an,yol yakınken sinirden saçlarım elektriklenmeden iyiki çekmişim.

Son düzenleme:

Yaşasın kötülük

Valla bence planli sekilde bir cross-list yaparsak bu herifler niye bunlari taciz ettigimizi anlamaz bile Mesela, bana kart zampara dustu diyelim. Adamla tanisikligimiz yok, hicbir ortak noktamiz yok, adami taciz etmek icin de gorunurde bir sebebim yok Kusursuz suc plani diye ben buna derim Herkesi bir herifle eslestirelim, adamlari darmaduman edelim

Cherry ben seninkine çok pis gıcığım nolur onu bana ver nolur

Cherry ben seninkine çok pis gıcığım nolur onu bana ver nolur

Veriyorum, al senin olsun Pericim seni mi kiricam Ote yandan seninkinin okuzcan olmasi disinda pek vukuati yok gibi.....yuvarlanip gidiyor iste. Kart zamparayi da seviyorum zaten, eeeeeee ben kimi alsam Ben baska birine asik olmaya karar verdim zaten, yakinda baskasi icin fala saricam bekelyin

Benim öküzcanın vukuatı felaketi ol sen de gülüm

Senin cips kola keyfi yaptığın günler kadar keyif aldım bu işten:)))Aslında büyük hınç duyduğum kimse yok ama uyuzluk değilmi çok pis çıkaralım acısını falların.
Üstünede sade türk kahvesi ohhhhh misssss...

benim kart zampara ya bir kişi olmaz hepiniz birden taciz edebilirsiniz bir an hayal ettim o bile acayip zevk verdi

benim kart zampara ya bir kişi olmaz hepiniz birden taciz edebilirsiniz bir an hayal ettim o bile acayip zevk verdi

Ben seviyorum o adami, kart zampara bence burda tartistigimiz heriflerin arasinda en iyisi Yine de ille de yapalim dersek, bence de 2-3 kisi girelim bu ise

Ben seviyorum o adami, kart zampara bence burda tartistigimiz heriflerin arasinda en iyisi Yine de ille de yapalim dersek, bence de 2-3 kisi girelim bu ise

bende seviyorum gülüm ha bu arada gülüm Rezzan ve Melek dışında kahve falı önereceğiniz var mı benim için değil arkadaşım soruyor aklıma başkası gelmedi açıkçası

bende seviyorum gülüm ha bu arada gülüm Rezzan ve Melek dışında kahve falı önereceğiniz var mı benim için değil arkadaşım soruyor aklıma başkası gelmedi açıkçası

Valla SarayliHanim ve VenusAmber derim.

Daha uygun fiyatli bir sey bakiyorsa, MissLadyBird ve MIracleNil de fena degildi.

Valla SarayliHanim ve VenusAmber derim.

Daha uygun fiyatli bir sey bakiyorsa, MissLadyBird ve MIracleNil de fena degildi.

Saraylıhanım'a dün tarot baktırdım. Kişilerle ve olaylarla ilgili saptamaları çok doğru. Anlatımı, seçtiği kelimeler, cümleler, ifade tarzı çok iyi. Saraylıhanım'ın sıradan ve düz bir falcı olmadığı çok belli. Ayrıca çok nazik bir bayan.

Eee artık oyununu son formalitelerini konuşup, kuralları koyup başlasakmı sarmaya...Çok pis sataşasım var:)))))
Bana kiminki düşerse yandı.Hihihiiiii..

Bencede enerjisi çok iyi canım.İnşallah yorumlarıda çıkar.Kaliteli insan kendini falda da olsa belli ediyo onu bunu bilmem...

Eee artık oyununu son formalitelerini konuşup, kuralları koyup başlasakmı sarmaya...Çok pis sataşasım var:)))))
Bana kiminki düşerse yandı.Hihihiiiii..

Amaninnnnn ciddi ciddi sardı bu iş sizi süper bilmem ki nasıl olacak aklıma ilk gelen face den arkadaşlık isteği olabilir, telefonu verilebilir, başka aklınıza ne geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…