merhabalar saraylıhanım, ben de ara ara gelip size fal baktıranlardanım ve hislerinizin ve analizlerinizin doğru olduğunu düşünmüşümdür hep. geleceği şu ana dek net olarak bilebilen çıkmadı zaten, tüm topikçe de derdimiz budur.
benim size nacizane bir tavsiyem var, üyesi olduğunuz site yüzde olarak ne kadar veriyordur veya diğer sitelerden yüksek bir yüzde midir bilmiyorum ancak bulunduğunuz yer size göre değil.
belki şu ana dek hiç bir sıkıntı yaşamadınız kendi adınıza ancak yaşayacaksınızdır da.. yakın zamanda belki tanırsınız benim sevdiğim falcılardan biri o siteden ayrıldı bazı prensip meseleleri dedi kapattı konuyu ancak gerçekten oradan bulunan bir kaç kaliteli falcıya yazık olduğu kanaatindeyim.
sizi yorum dışı bırakıyorum bu noktada... ancak sizi de aracı koyarak (belki yönetimle ortak bir mecranız vardır, tüm falcıların buluştuğu online bir ortam vardır. bilemem ancak lütfen bu sıkıntıları onlara iletin )
:
merhabalar saraylıhanım, ben de ara ara gelip size fal baktıranlardanım ve hislerinizin ve analizlerinizin doğru olduğunu düşünmüşümdür hep. geleceği şu ana dek net olarak bilebilen çıkmadı zaten, tüm topikçe de derdimiz budur.
benim size nacizane bir tavsiyem var, üyesi olduğunuz site yüzde olarak ne kadar veriyordur veya diğer sitelerden yüksek bir yüzde midir bilmiyorum ancak bulunduğunuz yer size göre değil.
belki şu ana dek hiç bir sıkıntı yaşamadınız kendi adınıza ancak yaşayacaksınızdır da.. yakın zamanda belki tanırsınız benim sevdiğim falcılardan biri o siteden ayrıldı bazı prensip meseleleri dedi kapattı konuyu ancak gerçekten oradan bulunan bir kaç kaliteli falcıya yazık olduğu kanaatindeyim.
sizi yorum dışı bırakıyorum bu noktada... ancak sizi de aracı koyarak (belki yönetimle ortak bir mecranız vardır, tüm falcıların buluştuğu online bir ortam vardır. bilemem ancak lütfen bu sıkıntıları onlara iletin )
orada falcıların yaptıkları:
günlerce girmeyecek olsalar bile fal alımı yapmak: bizler deli gibi paralar kazanan insanlar değiliz. o an, o psikolojide belki de bir yorum duymak gayesiyle atıyoruz o falları. eğer günlrce girilmeyecekse zahmet edip yazmaları-bilgilendirmeleri gerek. olmadı iade etsinler. ama malesef onu yapan 2 falcı gördüm. biri adını hatırlamayamadığım biriydi diğeri de venüsamberdi.
yıldızımız uyuşmadı diyerek falı geri göndermek: bu kısımda dürüst olunmasını istiyorum. diyin ki senin problemlerin var ve herkese düşük oy veriyosun lütfen bana fal yollama.. bunu da yapan bir kaç falcı oldu.
referans isteme: bu cidden nedenini anlayamadığım saçma bir uygulama..
soruları yanıtlamamak: soru yanıtlama konusunda gerçekten takdire şayansınız. sonuna dek sabırla yanıtlıyorsunuz ama inanın sizin gibi 1-2 kişi daha var ya da yok. fal bitti, işim bitti diye bakıyorlar.
isim-soyisim isteme: ben soyismimi belirtmek durumunda değilim ki, soyisimle bakmak neden?
daha pek çok madde sayabilirim. ancak kendi adıma gereksiz kalır. çünkü en son falım 3 gün bekleyince ve hiç bir açıklama gelmeyince vazgeçtim paramla rezil olmaktan..
size de tavsiyem, LÜTFEN, başka bir sitede yeniden bizlerle buluşun... teşekkürler emekleriniz için ve sonuna dek okuduğunuz için... :119:
Valla buna ben de katiliyorum tellwe gibi rezil bir site & sistem SarayliHanim'a uygun degil. Mesela Venusamber falsepetine gecerek iyi yapti bence.
Bir de Selena neden ustune alinmis cozemedim, burda en cok ovguyle bahsedilenlerden biri o, cunku kesinlikle bos degil. Ani inanilmaz biliyor, bana gelecekle ilgili dediklerinden biri cikmamis (tersi oldu aslinda) olsa da, ruh halimi, icinde bulundugm durumu, her seyi bilmis, kesinlikle hisleri var ; bana terapi gibi geliyor bakimi.
Burayi okuyorsaniz Selena Hanim, referansla bakmaniz konusunda bir seyler soylemek isterim. Insanlarin dusuk yildiz vermesinin sinirinizi bozmasi normal, lakin puaniniz %5 bile olsa, sizi bilen musteri yine gelir baktirir zaten, puan derdinde oldugunuzu sanmiyorum. Size baktirmak isteyen yeni insanlar referans olmaidigi icin fallarini iade ederseniz uzulurler, kalp kirmayi ben size pek yakistiramiyorum. Bana baktiginiz falda mesela, olumsuz durumlari bile gayet insanca ve kibarca yazmissiniz, kalp kirmama konusundaki bu ozeninizi keske yeni danisanlara da gosterseniz.
Bende yolladım.Ben yolladım bile
Kararsızkedi burdan her kim ise Selena'nın duvarına yazan eline sağlık diyorum ,detaylı ve net açıklamana.
Selena'nın verdiği cevap; işinize gelmiyo beğenmiyosanız tellwede fal baktırmayın cinsinden. Selena hanım kendi adıma bundan sonra öyle olucak merak etmeyin.Kişiliğine hakaret edildiğini yazmış,burda böyle tek bir mesaj çıkmaz hiçbir falcı için.Herkesin kişiliğine saygımız var zaten böyle bişey haddimiz değil.Biz ortak sıkıntılarımızı yazıyoruz tellweye dair.Gönül rahatlığı olup işini yaptığına inananların bu yazdıklarımıza nötr kalmaları gerektiğini düşünüyorum.Tellwe çok imkânlar sunan bir siteymiş üstelik:))))Demek biz farkedemedik.Üstelik bekletilen fallara açıklamasıda "bir ay kimse beklemez" demiş Selena,yani bekleten değil bekleyen suçlu.Vay vay vay.
Selena'nın en azından daha tarafsız anlayışla bakmasını beklerdim. En çok rağbet gören isimlerden biri olması itibariyle.Çok tek taraflı ve tellwe odaklı bakmış olaya.Hayâl kırıklığına uğradım.
Kararsızkedi burdan her kim ise Selena'nın duvarına yazan eline sağlık diyorum ,detaylı ve net açıklamana.
Selena'nın verdiği cevap; işinize gelmiyo beğenmiyosanız tellwede fal baktırmayın cinsinden. Selena hanım kendi adıma bundan sonra öyle olucak merak etmeyin.Kişiliğine hakaret edildiğini yazmış,burda böyle tek bir mesaj çıkmaz hiçbir falcı için.Herkesin kişiliğine saygımız var zaten böyle bişey haddimiz değil.Biz ortak sıkıntılarımızı yazıyoruz tellweye dair.Gönül rahatlığı olup işini yaptığına inananların bu yazdıklarımıza nötr kalmaları gerektiğini düşünüyorum.Tellwe çok imkânlar sunan bir siteymiş üstelik:))))Demek biz farkedemedik.Üstelik bekletilen fallara açıklamasıda "bir ay kimse beklemez" demiş Selena,yani bekleten değil bekleyen suçlu.Vay vay vay.
Selena'nın en azından daha tarafsız anlayışla bakmasını beklerdim. En çok rağbet gören isimlerden biri olması itibariyle.Çok tek taraflı ve tellwe odaklı bakmış olaya.Hayâl kırıklığına uğradım.
Çok sağol canım, arkadaşlarınada destek veren herkesede teşekkür ederim kendi adıma.Benim çevremde online fal baktıran kimse yok baktıranda reel baktırıyo.Bizde tek dümbüdük benim.2 gündür bakmıyorum.walla kızlar benim zaten falıma bakan yok telwe'de malum iade ediyor hepsi....yalnız çok fazla fal gönderen arkadaşlarım var çevremde şimdi hepsini aradım söz verdiler fal göndermeyecekler:):)
saraylı hanım size fal baktırmak istiyorum ama iade gelecek diye göndermiyorum...o sitede tek beğendiğim yorumcu vardı...çok şükür kendisi şuan Falsepetinde..
gerçekten o site iyi yorumculara göre değil......
Ayy teşekkür ederim balim:)))senin de ağzına sağlık arkadaşım ne güzel anlatmışsın ya...
Ben yazdim o yaziyi ama su an tekrar girip okudum burayida tellwedeki duvarinida. Arkadaslar benim tekrar sayfalari okumaya zamanim yok su an ama benim hatirladigima göre Selena ismi kullanildimi yoksa genel olarak falcilardan sikayetci degil miydik ben ona karsi bu yazilanlari hatirlayamadim durup dururken üzerine mi alindi bu kadin? Sanki burada ona karsi bir komplo kurmusuz gibi afralar tafralar yok neymis ona hakaretler.. sürekli duvarinda yazi yaziyor neymis efendim falci danisanlari onu haberdar ediyormus.. bana bu hic gercekci gelmedi falcilarin bu siteyi okuduklarini biliyoruz zaten girdim okudum desin delikanlica.. zaten soru kisminda 400 karakter yaziliyor herkes kendi derdinde kredi yükleyipte selenaya burda sana hakaret ediyorlar deme yerine buyursun gelsin alintilasin konusalim öyle bir kisi varsa tabi.. burda o kadar övüldü övüldü bir kez bile duvarinda paylasmadi top 3lere secilmisim tesekkürler demedi simdi genel olarak falcilardan sikayetci oldugumuzu belirtik diye iki gündür bu ne tavir böyle?! Cok sacma geldi bana zaten müsterisi bol biri ve bizlerin sayesinde burayi okuyup ona fal gönderenlerin sayisida az degil.. cok gereksiz bir tavir sergiliyor bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?