Doğru hakikaten canım ya,işin bu tarafına hiç değinmemiştik.Falcı beğenimiz ve çıkıp çıkmaması kişiye göre değişiyo ama insanlık,profesyonellik,sorumluluk bilinci hepimize aynı sonuçta.Benim içinde bu isimler şöyle;falcılığı bana göre başarılî değil ama hemen yorumlaması sorumluluk duygusunu taşımasıyla Rezzan abla,zaten tek geçtiğim kisi Bilge bu konudada insaniyetinde de bana sıkıntı yaşatmadı.Keza Venüs,Saraylı,Esince,Taha -Rad Mirza,Women,Peter,Barış Can Yücel,Zeus ,yaklaşımında beyfendiliği ile Mert Reiki ilk kafamda bu anlamda yanan isimler.
Unutmuştum ekliyim onuda Melek'te bu anlamda iş sorumluluğunun bilincinde bi isim.
Kizlar su fali icin kimi onerirsiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle selena
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben mobil ödeme yapıyorum. Bence siz de öyle yapın.
tuğçe çetin tellwedeki medyumtgce sanırım. Biri demişti profil resimleri aynı diye. Şayet aynı kişilerse tellwedeki fiyatları daha uygun
Bana da yaşayacaksın dediği 2-3 şeyi yaşadım zaten
kizlar saraylinin dedigini isimle ilgili yasadim bugun ve cidden sasirmadim desem yalan olur
nasıl bişeydi canım? çok spesifik ve beklemediğin bişey miydi?
tatlim isimle ilgili bir konu bu ve hic hesapta olmayan ama benimle ilgisi olmayan ki o seninle ilgisi olmayacak baska bir karisiklik ve bunun sonucunda biri gidecek demisti birebir bu olmus bende bguun ogrendim
tatlim isimle ilgili bir konu bu ve hic hesapta olmayan ama benimle ilgisi olmayan ki o seninle ilgisi olmayacak baska bir karisiklik ve bunun sonucunda biri gidecek demisti birebir bu olmus bende bguun ogrendim
Ne fali baktirmistin cnm ?
kahve hayatim ben genelde kahve baktiriyorum
bir falci daha dikkatimi cekti benim ozellikle katina da iyi ...
kizlar saraylinin dedigini isimle ilgili yasadim bugun ve cidden sasirmadim desem yalan olur
Saraylı hangi sitede acaba? :44: :26:
Ben begenmedim onu bana kahvede olumune sallamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?