Binnaz Abla

evet canım ben de mert le rezzanı unutmuşum..sayende ekleyeyim onları da...

burayı okuyanlar işin bu yanlarına da dikkat etsinler.. sorduğunuz soruya sabırla, kibarlıkla cevap verilebilmesi bile bir kıstas haline geliyor..

Herkes yazıyor madem bende yazayım sizinki kadar çok değil devede kulak benimkiler missladybird kahvesini çok beğendim onun için fincanın içini okuyor diye bir yorum okumuştum gerçekten de doğruydu yine birkaç falcının içinde en beğendiğim mert'ti...her ne kadar asıl sorduğum soruyu bilemese de genel anlamda dediklerini yaşadım ve yaşıyorum ona da kahve baktırdım kartlara aram hiç iyi değil zira

mert reiki'ye fal baktırdığımda benim ses kaydımda sorun vardı kendisiyle facebooktan iletişime geçtim baya ilgilendi sağolsun, o konuda da kendisine puanım tam.
rezzan abla da aynı gün içerisinde göndermişti falımı. Aynı şekilde ester kira da bu konuda iyi bence ama soruya biraz geç cevap verdi.
falsepetinde venusamber ve nesibeye baktırdım. Nesibe ertesi gün yorumladı venüs gün içerisinde yorumlayıp sorumu cevapladı.
Tellwede saraylı 1 gün sonra yorumladı. Sistemde olmadığı için henüz sorularıma cevap veremedi. Medyumselena da keza 1 gün içinde yorumlayıp sorularıma cevap verdi. falaniyethakkaniyet, klothoyagmur filan da iyiler bence bu konuda. Genel olarak aslında baktırdıklarımdan bu konuda şikayetçi olduğum yok. Bir tek helionas soru sorduğumda "falda ne okuduysan o tatlım:)))" gibi bir cevap vermişti.

bu arada şimdi gözüme feyzan tekin'i kestirdim. var mı deneyimi olan

Mert Reiki'ye ben de geçtiğimiz günlerde fal baktım, memnun kaldım açıkçası. Yorumlama tarzını beğendim, umarım söylediği gibi olur her şey

Nesibe, venüs, melek, reiki , rezzan, elif ışık aynı gün cvp aldıklarım ve falları hemen yorumlarlar.. Telwe hakıkaten ınsanı felç eder...

kizlar saraylinin dedigini isimle ilgili yasadim bugun ve cidden sasirmadim desem yalan olur

nasıl bişeydi canım? çok spesifik ve beklemediğin bişey miydi?

tatlim isimle ilgili bir konu bu ve hic hesapta olmayan ama benimle ilgisi olmayan ki o seninle ilgisi olmayacak baska bir karisiklik ve bunun sonucunda biri gidecek demisti birebir bu olmus bende bguun ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…