Binnaz Abla

sitelerde tek isim verecek olursak:
falalem: rezzan abla, falsepeti: nesibe, tellwe: medyumselena... ha bu saydıklarımdan asıl meselelerde dediği çıkan da hiç olmadı orası ayrı :26:

Canim selenaya bi kac gun once tarot baktrdim saglikli olurmuki hemen su. Aslina bakarsan cokta sabirsizlaniyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

baktırabilirsin bence tarotta üstüste sapıtırmış kartlar falan ama suda öle bişi duymadım benim gibi şok olucan mı sende merak ettim :)

Falalemden kimsenin falı bana çıkmamıştır,çook minicik şeyler dışında...
Bence o sitenin en iyisi yinede Reiki.
Hakikaten ya herkes her site için favori ismini yazsa......her siteden tek isim.....

falları çıkanlar:

binnazabla : bilge ozdogru
falalem : Rezzan abla ve mert
fal sepeti : nesibe
tellwe: selena

tellwede mercury: detay vermeme rağmen durum analizi birebirdi ve verdiği kısa verdiği tarih çıkmıştı diğer tarihlerin vakti var. su falıydı

Rezzan ablanın hiç bir dediği çıkmamıştır. hatta tam tersi olmuştur şu tarihte düzelecek dediği durum o tarihte daha da bozulmuştu Reiki hasta olacağımı sölemişti Nalan gideceğim seyahati bilmişti.

Venüsamber katina falı baktırdırdım insanın düşüncelerini okuyor sanırım fal değilde yani kafanızda kurduğunuz seyleri anlatıyor katina kartlarına çok hakim olduğunu sanmıyorum açıkçası

falları çıkanlar:

binnazabla : bilge ozdogru
falalem : Rezzan abla ve mert
fal sepeti : nesibe
tellwe: selena

Falalem 'den Reiki
Binnaz'dan Bilge
Falsepeti'nden Taha(aylardır olmasada profili halâ var falsepeti bünyesinde)
Tellwe'den?????? Falcı olarak isim veremiyorum şu an ,en son baktırdığım tellwe gurubunda da sonucu görmem gerek.
İnsana verdiği değer,işine yaklaşımı adına Saraylı.
Biryolunvar'dan Mirza
Cezzve ve Falimpir'i boş geçtim.
Urminaa'nın açıklaması benim içinde geçerli.
Asıl meselede bildi diyeceğim bi isim yok yada vadesi var daha bi kısmının..Ancak bunlar hem benim için ufak tefek durumları tutturup hemde gidişatı olduğu gibi oturtan isimlerdir.

Son düzenleme:
FALALEM : Tugce Cetin BİNNAZ : selma aydin TELLWE : Drem bana fali cikanlar ve tutturanlar bunlar arkadaslar sitede bakanlarda..

Ne güzel Mercury falını yollamış sana.Ben onu sadece fal alıyo zannediyodum.

Benim favorilerim ..

Tellwe : Selena ( an geçmiş kişilik analizi on numara , dediklerinden asıl konu hariç hepsi çıktı diyebilirim )

Cezvve : Şeyma ( an ve geçmiş iyi gelecekten hiçbir şey yaşamadım )

Falımpir : Alayı birbirinden beter kaçın derim.

Diğer siteleri denemedim o yüzden yorumsuzum

evet ama şimdi tekrar baktım da tam tamına 18 gün sonra göndermiş falı gerçi su falı olduğu için beklenebilir bence
18 günmü?????Kondurduğu kuşun cinsi neydi:)Sabrını takdir ettim hem memnunda kalmışsın ne güzel.Kendi adıma hiçbi falcıyı o kadar beklemem bekleyemem .Tatlıcadı 6 gün bekletti diye sinir olmuştum.Bence bir falcı bu kadar süre bi falı bekletecekse o falı hiç almamalı.Falın fallığımı kalır ya....

Falalemden kimsenin falı bana çıkmamıştır,çook minicik şeyler dışında...
Bence o sitenin en iyisi yinede Reiki.
Hakikaten ya herkes her site için favori ismini yazsa......her siteden tek isim.....

hemeeen yaziyorum

tellwe saraylihanim(tek) gecerim

binnazabla tarotta bilge,ruyada hulya demir,kesira sirel,katinada elif isik

Falalem de pek yok benim

falsepeti venusamber kahvede ozellikle,tarotta ve katinada ise ada yildiz aklima gelirse yazarim yine

Ne güzel Mercury falını yollamış sana.Ben onu sadece fal alıyo zannediyodum.

aafghajgafga ..sesli kahkaha attım ya..aynen ben de mercuryi sadece alım yapıyor sanıyorum zira en son bi 5-6 gün önce girmiş sisteme ve ne gariptir ki alımları hep açık...

venüs düşünce okuyor olabilir, buna katılıyorum cidden ancak kafamızda kurduklarını söylediğini sanmıyorum.. keşke kafamda kurduklarımı söyleyseydi bana bugüne dek ama hiç öyle demedi

18 miiiiii ?? vallahi o zaman önünde saygıyla eğiliyorum.. ben kendimi keserdim sanırım ..

Evet ya Ada'da iyi.Detay pek değil ama sonuç biliyo enteresan şekilde,en azından bende öyleydi.
aafghajgafga ..sesli kahkaha attım ya..aynen ben de mercuryi sadece alım yapıyor sanıyorum zira en son bi 5-6 gün önce girmiş sisteme ve ne gariptir ki alımları hep açık...
:)))))))))) Anlaşılır gibi değilki zaten canım ,koleksiyon yapıyo herhalde:))

evet ama şimdi tekrar baktım da tam tamına 18 gün sonra göndermiş falı gerçi su falı olduğu için beklenebilir bence

elifabeth, merak ettim peki neden o kadar bekletiyor bu hatun? cafede filan mı çalışıyor fatima gibi? venus gibi işim yoğun hikayesi mi? bi açıklama yapmış mıydı sana o zaman? ay ciddi ciddi merak ettim.. ben falcı olsam dayanamam bekleyen fallara..ya iade ederim ya girer bakarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…