- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 637
- 178
bir falci daha dikkatimi cekti benim ozellikle katina da iyi ...
Falalemden kimsenin falı bana çıkmamıştır,çook minicik şeyler dışında...Ben begenmedim onu bana kahvede olumune sallamis
sitelerde tek isim verecek olursak:
falalem: rezzan abla, falsepeti: nesibe, tellwe: medyumselena... ha bu saydıklarımdan asıl meselelerde dediği çıkan da hiç olmadı orası ayrı :26:
Canim selenaya bi kac gun once tarot baktrdim saglikli olurmuki hemen su. Aslina bakarsan cokta sabirsizlaniyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Falalemden kimsenin falı bana çıkmamıştır,çook minicik şeyler dışında...
Bence o sitenin en iyisi yinede Reiki.
Hakikaten ya herkes her site için favori ismini yazsa......her siteden tek isim.....
falları çıkanlar:
binnazabla : bilge ozdogru
falalem : Rezzan abla ve mert
fal sepeti : nesibe
tellwe: selena
Ne güzel Mercury falını yollamış sana.Ben onu sadece fal alıyo zannediyodum.tellwede mercury: detay vermeme rağmen durum analizi birebirdi ve verdiği kısa verdiği tarih çıkmıştı diğer tarihlerin vakti var. su falıydı
Rezzan ablanın hiç bir dediği çıkmamıştır. hatta tam tersi olmuştur şu tarihte düzelecek dediği durum o tarihte daha da bozulmuştu Reiki hasta olacağımı sölemişti Nalan gideceğim seyahati bilmişti.
Venüsamber katina falı baktırdırdım insanın düşüncelerini okuyor sanırım fal değilde yani kafanızda kurduğunuz seyleri anlatıyor katina kartlarına çok hakim olduğunu sanmıyorum açıkçası
Ne güzel Mercury falını yollamış sana.Ben onu sadece fal alıyo zannediyodum.
18 günmü?????Kondurduğu kuşun cinsi neydi:)Sabrını takdir ettim hem memnunda kalmışsın ne güzel.Kendi adıma hiçbi falcıyı o kadar beklemem bekleyemem .Tatlıcadı 6 gün bekletti diye sinir olmuştum.Bence bir falcı bu kadar süre bi falı bekletecekse o falı hiç almamalı.Falın fallığımı kalır ya....evet ama şimdi tekrar baktım da tam tamına 18 gün sonra göndermiş falı gerçi su falı olduğu için beklenebilir bence
Falalemden kimsenin falı bana çıkmamıştır,çook minicik şeyler dışında...
Bence o sitenin en iyisi yinede Reiki.
Hakikaten ya herkes her site için favori ismini yazsa......her siteden tek isim.....
Ne güzel Mercury falını yollamış sana.Ben onu sadece fal alıyo zannediyodum.
tellwede mercury: detay vermeme rağmen durum analizi birebirdi ve verdiği kısa verdiği tarih çıkmıştı diğer tarihlerin vakti var. su falıydı
Rezzan ablanın hiç bir dediği çıkmamıştır. hatta tam tersi olmuştur şu tarihte düzelecek dediği durum o tarihte daha da bozulmuştu Reiki hasta olacağımı sölemişti Nalan gideceğim seyahati bilmişti.
Venüsamber katina falı baktırdırdım insanın düşüncelerini okuyor sanırım fal değilde yani kafanızda kurduğunuz seyleri anlatıyor katina kartlarına çok hakim olduğunu sanmıyorum açıkçası
18 günmü?????Kondurduğu kuşun cinsi neydi:)Sabrını takdir ettim hem memnunda kalmışsın ne güzel.Kendi adıma hiçbi falcıyı o kadar beklemem bekleyemem .Tatlıcadı 6 gün bekletti diye sinir olmuştum.Bence bir falcı bu kadar süre bi falı bekletecekse o falı hiç almamalı.Falın fallığımı kalır ya....
Evet ya Ada'da iyi.Detay pek değil ama sonuç biliyo enteresan şekilde,en azından bende öyleydi.hemeeen yaziyorum
tellwe saraylihanim(tek) gecerim
binnazabla tarotta bilge,ruyada hulya demir,kesira sirel,katinada elif isik
Falalem de pek yok benim
falsepeti venusamber kahvede ozellikle,tarotta ve katinada ise ada yildiz aklima gelirse yazarim yine
:)))))))))) Anlaşılır gibi değilki zaten canım ,koleksiyon yapıyo herhalde:))aafghajgafga ..sesli kahkaha attım ya..aynen ben de mercuryi sadece alım yapıyor sanıyorum zira en son bi 5-6 gün önce girmiş sisteme ve ne gariptir ki alımları hep açık...
evet ama şimdi tekrar baktım da tam tamına 18 gün sonra göndermiş falı gerçi su falı olduğu için beklenebilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?