Binnaz Abla

venüs düşünce okuyor olabilir, buna katılıyorum cidden ancak kafamızda kurduklarını söylediğini sanmıyorum.. keşke kafamda kurduklarımı söyleyseydi bana bugüne dek ama hiç öyle demedi

Venüsün yorumunu tekrar dinledim, alcanzar bir konuda çok haklı bana aynen şunu demiş sizin kartlarınızla birlikte ben de kart çektim hemen hemen aynı kartlar o kadar yüksek enerjiniz var ki benim kartları bastırdı (burayı anlamadım) bende sordum bu konuda napabilirim cvp şu "enerji meselesine gelince, illaki bir aracını öğrenip onu kullanın demiyorum ama hiç negatif düşünmeyin kendinizle ilgili..enerjiniz yoğun, kendinizi bile durup dururken etkileyebilirsiniz..veya çakralarınız son derece açık olabilir..çakraları açık kişilerin genellikle bu tip fal durumları gayet akıcı ve net okunabilir. çakra konusunda uzman birine danışabilirsiniz.."

bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum koyu yazdığım yeri anlamadım, bu enerji konusunda napabilirim internetten falan okuyorum ama anlamadım bir şey ya

sisteme çok girmediği duvarında yazıyordu ama başka bir açıklama yapmadı ben de sormadım

venüs düşünce okuyor olabilir, buna katılıyorum cidden ancak kafamızda kurduklarını söylediğini sanmıyorum.. keşke kafamda kurduklarımı söyleyseydi bana bugüne dek ama hiç öyle demedi
Tamamen katılıyorum.Düşünce okuyomu bilemem ama kesinlikle kafadakileri söylemiyo..Bana bambaşka hatta hiç aklımdan geçmeyen şeyler söyledi.
18 gun icinde neler olur neler evlenir cocuk yaparsin ahahahaha
Yani...Bide hemen cevap alınması gereken bi durumda olabilir insanlık hali.Ne kıymeti kalır ki?
Bence şöyle demek istemiş olabilir:Senin enerjin çok kuvvetli ve kendinle ilgili onun çektiği kartlardan çok daha net cevaplar verebilen kart kombinasyonu oldu herhalde...Venüs'ün kendi çektiği kartlar senin çektiklerin yanında demek ki daha yüzeysel kaldı. Aracını öğrenmekten kastı ise bence yeteneğini geliştirmendir".İllaki yeteneğini geliştir ve kullan "dememiş yani Ben böyle anladım.İlknur bununla ilgili SU KARAKUŞ'un sitesine bi el atmanı öneririm.Onun Venüs,Shamballa,tılsım,enerji vs çalışmaları mevcut.Bu anlamda çok bilgili ve en önemlisi bilgisine güvenilir biridir.Ben ne zaman bi sorum olup mail attıysam cevap aldım kendisinden.Sitede çok verim alacağın bi açıklaması yoksa mail at derim.Kesinlikle seni yönlendirecektir.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım tamam

Kizlar meshur rezzan ablanin fali hemencecik patladi oh cok sevindim.telwede de degisik isimler var suan kime baktrsam kiii

Son düzenleme:
Kızlar şu zamana kadar hiç yıldızname baktırmadım. Denemek istiyorum. Ama yıldızname ne hakkında bilgi veriyor tam bilmiyorum açıkçası. Genel olarak geleceğimizle ve karakterimizle ilgili mi oluyor? Bir de bu konuda önerebileceğiniz isim var mı ücreti çok tuzlu olmayan?

bende yazayım bari:)))

Fal Alem:Rezzan abla<3<3<3

FalSepeti : Nesibe <3<3<3 Venüs Amber <3<3<3

telwe: HİÇ BİRİ

Binnaz abla: henüz pembe panjurlu bir evim olmadığı için hiçbiri....

Falımpir: Medyum Duru çok beğenmiştim

Falsepetinde Derin Altun diye bir falcı vardı, ona baktırmiştim. Acaip nokta atişlari vardı, iki yil önce yaşadiğim bir olayi da bilmişti. Karakter analizi, şuan ki durumu, uzak gelecek ile ilgili bir yorum yapti. Mükelmeldi. Ama maalesef Derin artik yok

Son düzenleme:

aynen yaa..Derin'e 1 kez fal bakttırabilmiştim ben de ve mükemmeldi falı.. sonra buralarda çok aradım ancak izine rastlayamadım.. bilen gören varsa lütfen haber versin

Hadi ya :/ bi kerecik yıldızname deneyeyim diyorum ama o da bu işte iyi olan biri olsun istiyorum. Olmadı medyumselenayı seçicem sanırım su falından vazgeçip

Bende falalem tugceye baktirdim cok iyiydi binnazdakilerin hepsi birbirinden berbat falsepetinde melek hanimda bir olayimi tutturmustu benim kizlaaar suan yeni kisiler ariyorum bide arkadasin onerdigi burdan bakirkoyde kevser hanima gittim duygum cafeye oda iyiydi. Baska tutturanlar kimler kizlar ??

aynen yaa..Derin'e 1 kez fal bakttırabilmiştim ben de ve mükemmeldi falı.. sonra buralarda çok aradım ancak izine rastlayamadım.. bilen gören varsa lütfen haber versin

derin altun u bende aradim ama yok bulamadim bulan olursa bana soylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…