Binnaz Abla

açık açık yazmadım yani dimi isim falan veriyor musun peki

peki bunlarla ilgili hiç bilgi vermemiş miydin nesibeye?

Acelya supperrdir supeerr :)) beni cidden soklardan soklara sokan biri :) insallah sen de cok memnun kalirsin.. Yorumlarini paylas mutlaka :)

peki bunlarla ilgili hiç bilgi vermemiş miydin nesibeye?

Yok bitanemm isim falan vermedim isim soylemedi ztn ama durumu bildi isim bilemsi cokta onemlo degil ztn onceden oyle bi suru falciya baktirdim isim bildilerde noldu durumu kisilik analizi cok iyidi

Beyaza al işte rezzan abla farklı nesibe farklı bir sey soyledi. sen ne diyorsun demeyin, bilmiyorum

Canim rezzan abla bana hic tavsiye vermedi ara ya da arama diye ama nesibe arama sorma diyo yani benim yuregimin degil, beynimin sesini soyluo bana.. Ben de hep uydum.. Bence snin de beyninin sesi Nesibeyle ayni.. Arama canim bence de..

Sen nasılsın, ne durumdasın ablamız ? :2:

Falın gelirse çok para dökmeden tellwe deki Chloe ve Kiraze'ye fal baktırabilirsin , tavsiye ediyorum Kiraze'nin dediği bir şeyi yaşadım, diğerini bu ay görcez.

Tavsiyene cabucak uydum ve sana bir tesekkur borcluyum canim :) iyi ki tavsiye etmissin cok tesekkur ederim:) durum ve gecmis analizi cok iyiydi.. Verdigi zaman rezzan abla ile ayni tarih.. Bi de arada olacak bisi soledi ki onca falci icinden bunu sadece nesibe soylemisti..

Bundan 2 3 ay once bana eylulde bekledgn sey diyen kirazeydi,simdi bana herkes eylul demeye basladi beyza bu demek oluyoki kiraze gerckten iyii

Bundan 2 3 ay once bana eylulde bekledgn sey diyen kirazeydi,simdi bana herkes eylul demeye basladi beyza bu demek oluyoki kiraze gerckten iyii

Yok yok hakkını yiyemem zaten, hatun cidden iyi :) tek işime gelmeyen tarafı zaman oldu.. Bikaç kişi eylül dönemi demişti, kiraze Rezzan abla gibi kış aylarının başında diyo..

Acelyaa benim moralimi coook bozdu ama bu aralar cok baktirmdiysan tarot boyle cikmis olabilir dedi nesibeyle cook farkli konustu sizce hangisi :/

Canim rezzan abla bana hic tavsiye vermedi ara ya da arama diye ama nesibe arama sorma diyo yani benim yuregimin degil, beynimin sesini soyluo bana.. Ben de hep uydum.. Bence snin de beyninin sesi Nesibeyle ayni.. Arama canim bence de..

Tatlım evet dogru söylüyorsun. Ama rezzan ablaya ben sordum ne tavsiye verirsin diye, dun arkadasım ara bence dedikten sonra. Yoksa ben hic aklımdan geçirmedim bunca zaman aramayı. Resmen kalbim ve beynim hata verdi bugun.Nesibe zaman verdi arama dedi Rezzan abla ilk falında zaman vermisti ama 2. de ara dedi. Nesibe'nın ararsan neler olur diyerek anlattıkları aklımda. Özlemek, merak etmek diger tarafta. Sonra burdan yazdıklarınızı okuyorum. Hepinizin birden tesadüf olamaz diyorum Nesibe konusunda. Ama aylar oldu. Neyse bu benim kendi konum ama benzerlerini yasıyorsunuz diye paylaşıyorum iste. Kolay gecmiyor.

Evet baktirdim valla ara vermek lazim uzun bi sure :/ hem tarot hem kahve valla baktiriuorum cok bu ara :/

Daha önce de söylemiştim, bu vesile ile tekrar etmiş olayım: 2 tarot arasında en az 10 gün olmalıymış.. Ben bunu bilmeden önce günde bikaç kere baktırıyodum, bunu öğrendikten sonra çok fal baktırmak istersem kahve baktırıyorum..

Açelya yine bilmiş yani bu durumda.. En az 10 gün sonra tekrar baktırsan bence aynı sonuç çıkmayacak.. Nesibeyle çelişmedi bende çünkü Açelya, sende de çelişeceğini sanmıyorum..

Açelya çok sık fal baktırdığını bilmiş olmasa "enerjin uymamıştır" diyeceğim ama sende öyle bir durum gözükmüyo bence.. Ben ondan bu kadar memnun kalmasam da sana "tekrar bi dene" demezdim bunu da belirteyim..

Bunca zaman aklından bile geçirmediysen aramayı, emin ol en iyisini yapmışsın.. Bana inan, tecrübeyle sabit Nesibe ne derse o çıkıyor, o yüzden tavsiyelerini dinle diyorum..

Sadece falcı önerisi değil, dertlerimizi de paylaşmak için buradayız bence.. Elbette hiç kolay zamanlardan geçmiyoruz, hiç kolay geçmiyor ama bugünler geçicek inşallah, inanıyorum ben lütfen sen de inan..

Sagol canim benim teskkuer ederim valla bazi durumlari bildi benim sevgilim biraz bencildir yani bazi seyleri benden bekler benim kullandigim bi laf vardir onu kullandi bana yani aslinda olumsuz konustu ama aslinda olabilcek seyler biazda korkuyorum galiba cikmasindan ondan ( 15 gun sonra falan yeniden deniycem semde dedikleri nasil cikti

Canim seni cok iyi anliyorum emin ol.. Ben de Acelyaya katiliyorum cok sık tarot baktirdigin icin oyle cikmis o.. Hic bozma moralini..

Ben Acelyaya baktirali 8 gun oldu henuz, dediklerinin cikip cikmayacagini bilemem o yuzden.. Baktigi fal ile ilgili yorumumu daha once de yapmistim simdi de tekrarlayayim memnuniyetle.. Ben ona dibe vurmak uzere oldugum bir gunde gonderdim, O beni o dipten aldi, yukarilara cikardi.. Falinda oyle seyler bildi ki 3 gun etkisiden cikamadim.. Memnuniyetim icime sigmadi, burada paylastim, o da yetmedi iletisim bolumunden yetkililerle paylastim.. Bu soyledigi seyleri de "0" bilgiyle soyledi ustelik..

Bende bi daha yolladigimda kesinlikle bilgi paylasmayi dusunmuyorum cunku tutamayip hepsini yaziyorum :))) kahve fali bakiyomus galiba eskiden tarot icin bekliycem 20 gun katar katina mi baktiriyim yoksa normal tarot mu ?? Sende insallah huzura erersin hersey guzel olsun hepimiz icin dua etmemiz lazim bol bol uzun bi sure arar vermek istiyorum fala basarabils keske insan morali bozukken daha cok sariyo fala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…