- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
Kizlar, miraclenil'e baktırdim , sarayli, kiraze ve Selena ile paralel şeyler söyledi.
Beğendim. Tabi onlarin kadar detayli değildi, ama yinede iyi bence
Bende ona tarot baktirmistim zittini soyledi :/ bu arada defne sultan borsada tavan yapti kimler baktirdi bizden?ben sanal fincan attim cok kisaydi iyi mi kotumu bisr diyemiyecgm:/
Ben kahve baktırdım ve çok beğendim. Uzunluk olarak idealdi. Gönderirken çok umutlu değilim ama şaşırttı beni
Cezvve ilk keşfedildiği dönemlerdi baktırmıştım.Hiiiçç düşünme canım.
Hadi ya cezve de desiaya atmıştım dünden beri bekliyorum bkmadı bugün de ücretli fallara bakmıyorum canm demiş bu nedir yahu neden profil açtın madem diymi hiç etik değil insanlar size güvenip kredi alıyor dalga geçiyorlar resmen kredim bitsin diye fatma bacıya atayım demiştim ama tavsiye etmediniz
Bende cezzve de seyma, cemre ve iki kisiye daha baktirmistim. seyma cikarmi bilemiorum bazi seyleri tutturdu yani tip tarifi kisilik analizi ama gelecek icinbisi diyemem, cemreye de kahve fali baktirmistim birsy dememe ragmrn bayaa birsey dokturmus tu diger ikisini pek begenmedim
Cezvve ilk keşfedildiği dönemlerdi baktırmıştım.Hiiiçç düşünme canım.
Hadi ya cezve de desiaya atmıştım dünden beri bekliyorum bkmadı bugün de ücretli fallara bakmıyorum canm demiş bu nedir yahu neden profil açtın madem diymi hiç etik değil insanlar size güvenip kredi alıyor dalga geçiyorlar resmen kredim bitsin diye fatma bacıya atayım demiştim ama tavsiye etmediniz
Desia yabancı gelmedi,tellwedede Desia diye biri vardı galiba.Fatma Bacı'yı tavsiye edemem ama yinede sen bilirsin tabi..
Fatma Bacı demişken şu Mardin'deki Fatma bacı vardıya kargolu maceramız...Onun çok yakın tarihli kehanetleri patates oldu.
Bilgilerinize arz ederim:)))))))))
Desia yabancı gelmedi,tellwedede Desia diye biri vardı galiba.Fatma Bacı'yı tavsiye edemem ama yinede sen bilirsin tabi..
Fatma Bacı demişken şu Mardin'deki Fatma bacı vardıya kargolu maceramız...Onun çok yakın tarihli kehanetleri patates oldu.
Bilgilerinize arz ederim:)))))))))
Desia cok kotu bence tellwedekiyse eger ben baktirdim burdan bi arkadas bakirkoyde duygum cafedeki kevseri onermisti gittim iyiydi o kiz gercekten. Baya bildi bendede. Aman diyim su binnazdaki kesira sirelden uzak durun kizlarrr
Ben kahve baktırdım ve çok beğendim. Uzunluk olarak idealdi. Gönderirken çok umutlu değilim ama şaşırttı beni
Kizlar defne sultan falda sirayla fallari yorumluyor:) sira 5 dakkaya bir ilerliyor epey hizli bakiyo yaniiyi biseymi kotu biseymi bilemedim
su defne sultani bana anlatabilirmisin nasil bu kadar populer oldu
Bende anlamadimki bir anda oldu herseyyeni falci bide ucuz diye burda bir kere adi gecti,senmisin kkda adi gecen bizden bir arkadas denedi tellwe topiginde soka girdigino yazdi sonra defne sultana allah yuru ya kulum dedi medyum fatima olayi gibi yani gelismeleri merakla bekliyoruz:)
ahhaha tesekkur ederim canim o kismi cok takip edemedim ben ve burada yazdigini bilmeden kalan son kredimle ona atmisim bir baktim 49.siradayim:)))ondan sordum cikiyormuymus...
Yuuuh 49 mu:18: merak etme sira hizli ilerliyorvalla sirami soylemem nickimi ele vermemek icin ama senden epey onceyim yorum gelince durumu sizlerle paylasirim iyiyse yuruyun telliogullari
hahaha bende cok merak ettim gecmis yorumlari okudum da tellwede sok olan var baya
Hahaha cnm tellwede bir guruh var herkese sok oluyo onlarbiz bizim sok olanları dikkte alalım
Defne Sultan Medyum Fatima'nın tekerrürü.
Olayların gidişatı ezberlenince bi noktadan sonra gazada gelinmiyo.Şöyle gelişecek ;açılış gurubunun falları biticek,fiyatlar uçucak,sonra yoğunluk haliyle azalıcak ve sonra ana karakter ortadan kaybolucak.
Alzancarım inan içimi okudun , defne hatunun akibeti fatimaya ne kadar çok bekliyor bir de fatima hatun çıkarmış diyordum içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?