Binnaz Abla

Kizlar, miraclenil'e baktırdim , sarayli, kiraze ve Selena ile paralel şeyler söyledi.
Beğendim. Tabi onlarin kadar detayli değildi, ama yinede iyi bence

Kizlar, miraclenil'e baktırdim , sarayli, kiraze ve Selena ile paralel şeyler söyledi.
Beğendim. Tabi onlarin kadar detayli değildi, ama yinede iyi bence

Bende ona tarot baktirmistim zittini soyledi :/ bu arada defne sultan borsada tavan yapti kimler baktirdi bizden?ben sanal fincan attim cok kisaydi iyi mi kotumu bisr diyemiyecgm:/

Bende ona tarot baktirmistim zittini soyledi :/ bu arada defne sultan borsada tavan yapti kimler baktirdi bizden?ben sanal fincan attim cok kisaydi iyi mi kotumu bisr diyemiyecgm:/

Ben kahve baktırdım ve çok beğendim. Uzunluk olarak idealdi. Gönderirken çok umutlu değilim ama şaşırttı beni

su defne sultani bana anlatabilirmisin nasil bu kadar populer oldu

Bende anlamadimki bir anda oldu hersey yeni falci bide ucuz diye burda bir kere adi gecti,senmisin kkda adi gecen bizden bir arkadas denedi tellwe topiginde soka girdigino yazdi sonra defne sultana allah yuru ya kulum dedi medyum fatima olayi gibi yani gelismeleri merakla bekliyoruz:)

ahhaha tesekkur ederim canim o kismi cok takip edemedim ben ve burada yazdigini bilmeden kalan son kredimle ona atmisim bir baktim 49.siradayim:)))ondan sordum cikiyormuymus...

ahhaha tesekkur ederim canim o kismi cok takip edemedim ben ve burada yazdigini bilmeden kalan son kredimle ona atmisim bir baktim 49.siradayim:)))ondan sordum cikiyormuymus...

Yuuuh 49 mu:18: merak etme sira hizli ilerliyor valla sirami soylemem nickimi ele vermemek icin ama senden epey onceyim yorum gelince durumu sizlerle paylasirim iyiyse yuruyun telliogullari

Son düzenleme:
Yuuuh 49 mu:18: merak etme sira hizli ilerliyor valla sirami soylemem nickimi ele vermemek icin ama senden epey onceyim yorum gelince durumu sizlerle paylasirim iyiyse yuruyun telliogullari

hahaha bende cok merak ettim gecmis yorumlari okudum da tellwede sok olan var baya

Defne Sultan Medyum Fatima'nın tekerrürü.
Olayların gidişatı ezberlenince bi noktadan sonra gazada gelinmiyo.Şöyle gelişecek ;açılış gurubunun falları biticek,fiyatlar uçucak,sonra yoğunluk haliyle azalıcak ve sonra ana karakter ortadan kaybolucak.

binnaz ablada baktırdığım son iki fal :

aynı spesifik sorun ayrı iki yorum ve zıtlıklar :)))

geçen hafta duygusal anlamda iyi olmadığımdan önce katina sonra kahve falı baktırdım :)

katinada beklediğim kişinin geri döneceğini ve o kişi ile sorunları çözüp evleneceğimizi söyledi..ki soru hakkımda bu ihtimal zor gibi dememe rağmen..
seçtiğin kartlar ikinizi yan yana ve mutlu gösteriyor..siz birlikte olacaksınız dedi.

diğer kahve falı ise aynı soru için unut onu bundan bir cacık olmaz sana yeni biri görünüyor 2015 te düğün var dedi
soru hakkımda yine nasıl olacak o dedim..bana güven dedi

şu binnaz abla'nın kendisine de birgün baktıracağım sonra fiyuuvvv bir daha o siteye bakmam

oradakilere kalsa 2012 yılından beri hala her ay her sene ya sevgilim olacak ya evleneceğim ama yok işte yok

Alzancarım inan içimi okudun , defne hatunun akibeti fatimaya ne kadar çok bekliyor bir de fatima hatun çıkarmış diyordum içimden

Alzancarım inan içimi okudun , defne hatunun akibeti fatimaya ne kadar çok bekliyor bir de fatima hatun çıkarmış diyordum içimden

Olurmu olur Pericim , doğru diyosun.Aslında bi değişiklik olmuş olurdu senaryoda ..Çift karakter hikâyeye aksiyon kazandırırdı.Böyle filmin sonu çok belli ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…