Binnaz Abla

Alzancarım inan içimi okudun , defne hatunun akibeti fatimaya ne kadar çok bekliyor bir de fatima hatun çıkarmış diyordum içimden

Hadi size bir sürpriz yapayım burda çıkmadan önce yani okumadan önce defne sultana ben baktırdım hemde aynı gün bir kaç saat içinde yorumum geldi.
benim fallarımının nasıl çıktığını biliyorsunuz ve ben artık o falcı iyimi kötümü açıkçası anlayamayaz durumdayım o yüzden benim özel durumumu bilen arkadaşlarıma perican, alcanzar, cherry ye falı mı özel mesajlarına olduğu gibi kopyalayacağım falcı hk onlar yorum onlar yapsın

Allahhhh heyecan yaptım

Yani dediğim gibi benim fallarda hep ayın gelişme ama senin dediğin doğru 3 tl idi denemiş oldum

Bu arada defne sultan büyük bir ihtimalle Cezvve deki Karia çünkü kahve falı girişi aynen şu cümle

Merhaba canım umarım telvende kı yorumum senın ıcın hayırlı olur

Bu arada defne sultan büyük bir ihtimalle Cezvve deki Karia çünkü kahve falı girişi aynen şu cümle

Bende de aynen böyle başlamış fala ve karia epeydir cezvvede görünmüyor :44:

Cezvve de Karia ya baktıran Telwe de de Defne Sultana baktırıyorsa şok oluyor bu şekilde yapmış ise yapmış ise diyorum tesadüf değil ise yaşadığımız sorunlardan nemalanan bu tür insanları Rabbim yaşadığımız sıkıntıların kat kat ını yaşatsın en tatlı canından bulsun ve şu yaşıma geldim bu şekilda ilk kez ah ediyorum Rabbim beni affetsin

defne sultan kim asiri sira varmis

Yeni falcı zaten konuşulmuş ama cevap vereyim yine de. Baya popüler

Niye şaşırttı seni ?

Yazdığı her şey doğruydu çünkü. Geleceğe yönelik çok konuşmamış daha çok ana yönelik yazmış ama bu kısım yanlış diyebileceğim bir yer olmadı falında. O yüzden şaşırdım.

Benim giriş şöyle.

"MERHABA CANIM KAHVE FALIMA HOŞGELDİN :)"

Benim giriş şöyle.

"MERHABA CANIM KAHVE FALIMA HOŞGELDİN :)"

Ben karia ya baktırmışım tarot girişi şöyle;

merhaba canım falıma hosgeldin

Perican ın karia ya baktırdığı kahve falıyla benim Telwede Defne sultan a baktırdığım kahve falı girişi birebir aynı:

bu arada perican nasıl hatırladın girişi ben yüzlerce fal baktırdım giriş hiç dikkatimi çekmez ha

Ben kariaya baktırmadığım için bilmiyorum. Cezvede 2 kişiye baktırma hatasına düşüp bir daha girmedim zaten. Ama tellwede bile farklı üyeliklere sahip kişiler varken ve farklı kişilermiş gibi fal bakarken, başka siteden buraya fal bakmaya birinin gelmesi doğal bence. Cezvve ve tellweyi kıyasladığımızda tellwe daha popüler sonuçta

Kuzu ben sözlere yahut yazılara dikkatli biriyimdir ve bazı noktalar daha çok dikkatimi çeker. Senin falını okuyunca birisi de aynen bu girişi yapmıştı dedim adını hatırlayamadım girdim baktım tombaladan karia çıktı

Fal sirasi takir takir ilerlerken simdide durdu burayi an an takip mi ediolar nedir:26:

bilemiyorum onuda belki falcı çok iyidir benim kızdığım nokta 2 farklı isimle yorum yapması bizim bilgilerimiz ve sorunlarımız aynı bu şekilde oluyor ise maddi ve manevi 2 kez kandırılmış oluyoruz tekrar diyorum öyle ise ben bu ahı yaptım değil ise helal olsun

Heyecanla hemen okuyorum..

Gerçekten dediğin gibi ise durum ah etmekte haklısın.Komedi tarafıda Defne Sultan Fatima değil ama Karia çıktı, yani eğer şüpheler doğruysa..Peri'yle pekte uzak tahminde bulunmamışız o vakit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…