Olurmu olur Pericim , doğru diyosun.Aslında bi değişiklik olmuş olurdu senaryoda ..Çift karakter hikâyeye aksiyon kazandırırdı.Böyle filmin sonu çok belli ya:)
Alzancarım inan içimi okudun , defne hatunun akibeti fatimaya ne kadar çok bekliyor bir de fatima hatun çıkarmış diyordum içimden
Hadi size bir sürpriz yapayım burda çıkmadan önce yani okumadan önce defne sultana ben baktırdım hemde aynı gün bir kaç saat içinde yorumum geldi.
benim fallarımının nasıl çıktığını biliyorsunuz ve ben artık o falcı iyimi kötümü açıkçası anlayamayaz durumdayım o yüzden benim özel durumumu bilen arkadaşlarıma perican, alcanzar, cherry ye falı mı özel mesajlarına olduğu gibi kopyalayacağım falcı hk onlar yorum onlar yapsın
Allahhhh heyecan yaptım
sana face den yolladım bile gülüm
Desia yabancı gelmedi,tellwedede Desia diye biri vardı galiba.Fatma Bacı'yı tavsiye edemem ama yinede sen bilirsin tabi..
Fatma Bacı demişken şu Mardin'deki Fatma bacı vardıya kargolu maceramız...Onun çok yakın tarihli kehanetleri patates oldu.
Bilgilerinize arz ederim:)))))))))
Desia cok kotu bence tellwedekiyse eger ben baktirdim burdan bi arkadas bakirkoyde duygum cafedeki kevseri onermisti gittim iyiydi o kiz gercekten. Baya bildi bendede. Aman diyim su binnazdaki kesira sirelden uzak durun kizlarrr
Desia telwedekiyle aynı kişi...kötüyse iyi oldu bakmadığı maşallah o site de allaha emanet kimse düzenli girmiyor
Falın giriş kısmı haricinde ilgimi çekecek bir açık olmadı :44:
Yani dediğim gibi benim fallarda hep ayın gelişme ama senin dediğin doğru 3 tl idi denemiş oldum
Bu arada defne sultan büyük bir ihtimalle Cezvve deki Karia çünkü kahve falı girişi aynen şu cümle
Merhaba canım umarım telvende kı yorumum senın ıcın hayırlı olur
Bu arada defne sultan büyük bir ihtimalle Cezvve deki Karia çünkü kahve falı girişi aynen şu cümle
defne sultan kim asiri sira varmis
Niye şaşırttı seni ?
Benim giriş şöyle.
"MERHABA CANIM KAHVE FALIMA HOŞGELDİN :)"
Ben karia ya baktırmışım tarot girişi şöyle;
merhaba canım falıma hosgeldin
Perican ın karia ya baktırdığı kahve falıyla benim Telwede Defne sultan a baktırdığım kahve falı girişi birebir aynı:
bu arada perican nasıl hatırladın girişi ben yüzlerce fal baktırdım giriş hiç dikkatimi çekmez ha
Ben karia ya baktırmışım tarot girişi şöyle;
merhaba canım falıma hosgeldin
Perican ın karia ya baktırdığı kahve falıyla benim Telwede Defne sultan a baktırdığım kahve falı girişi birebir aynı:
bu arada perican nasıl hatırladın girişi ben yüzlerce fal baktırdım giriş hiç dikkatimi çekmez ha
Fal sirasi takir takir ilerlerken simdide durduburayi an an takip mi ediolar nedir:26:
Hadi size bir sürpriz yapayım burda çıkmadan önce yani okumadan önce defne sultana ben baktırdım hemde aynı gün bir kaç saat içinde yorumum geldi.
benim fallarımının nasıl çıktığını biliyorsunuz ve ben artık o falcı iyimi kötümü açıkçası anlayamayaz durumdayım o yüzden benim özel durumumu bilen arkadaşlarıma perican, alcanzar, cherry ye falı mı özel mesajlarına olduğu gibi kopyalayacağım falcı hk onlar yorum onlar yapsın
Cezvve de Karia ya baktıran Telwe de de Defne Sultana baktırıyorsa şok oluyor bu şekilde yapmış ise yapmış ise diyorum tesadüf değil ise yaşadığımız sorunlardan nemalanan bu tür insanları Rabbim yaşadığımız sıkıntıların kat kat ını yaşatsın en tatlı canından bulsun ve şu yaşıma geldim bu şekilda ilk kez ah ediyorum Rabbim beni affetsin
Gerçekten dediğin gibi ise durum ah etmekte haklısın.Komedi tarafıda Defne Sultan Fatima değil ama Karia çıktı, yani eğer şüpheler doğruysa..Peri'yle pekte uzak tahminde bulunmamışız o vakit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?