ilknur noldu ya bu kadar
Okudum ılknur falı bi ara bakarsın özele.her zamanki gibi şeyler gülüm telwede defne sultan diye yeni bir yorumcu var kahve yorumu aldım ertesi günü falan bu hatun tavanyaptı şoktayız falan
bana sıradan bir yorum geldi bende pericana gönderdim yorumu o da kendi fallarına bakıyor giriş kısmı cezvve deki karia yla aynı tıpatıp bende eğer öyle ise 2 ayrı isimle fal bakıp insanları kandırıyorsa diye ah ettim ama tabiki öyle ise çünkü bizim bilgilerimiz sorunlarımız aynı bu şekilde kandırmaları gayet basit tekrar diyorum aynı kişimi bilmiyorum öyleyse beddua ettim açıkçası
Hahhhaaahhh:)))))))))Peri ne nokta atışı yapmışız be.Tek yanılgımız tombaladan çıkan Fatima değil Karia oldu.Ama çift karakter çıktımı çıktı.Kuzu ben sözlere yahut yazılara dikkatli biriyimdir ve bazı noktalar daha çok dikkatimi çeker. Senin falını okuyunca birisi de aynen bu girişi yapmıştı dedim adını hatırlayamadım girdim baktım tombaladan karia çıktı
Hakikaten her zamanki gibi.Taha-Rad Mirza,Sinem Seçkin-Lebuda,Neslişah-Tatyana...Her zamanki gibiher zamanki gibi şeyler gülüm telwede defne sultan diye yeni bir yorumcu var kahve yorumu aldım ertesi günü falan bu hatun tavanyaptı şoktayız falan
bana sıradan bir yorum geldi bende pericana gönderdim yorumu o da kendi fallarına bakıyor giriş kısmı cezvve deki karia yla aynı tıpatıp bende eğer öyle ise 2 ayrı isimle fal bakıp insanları kandırıyorsa diye ah ettim ama tabiki öyle ise çünkü bizim bilgilerimiz sorunlarımız aynı bu şekilde kandırmaları gayet basit tekrar diyorum aynı kişimi bilmiyorum öyleyse beddua ettim açıkçası
Hadi size bir sürpriz yapayım burda çıkmadan önce yani okumadan önce defne sultana ben baktırdım hemde aynı gün bir kaç saat içinde yorumum geldi.
benim fallarımının nasıl çıktığını biliyorsunuz ve ben artık o falcı iyimi kötümü açıkçası anlayamayaz durumdayım o yüzden benim özel durumumu bilen arkadaşlarıma perican, alcanzar, cherry ye falı mı özel mesajlarına olduğu gibi kopyalayacağım falcı hk onlar yorum onlar yapsın
her zamanki gibi şeyler gülüm telwede defne sultan diye yeni bir yorumcu var kahve yorumu aldım ertesi günü falan bu hatun tavanyaptı şoktayız falan
demek ayni kiisi zaten varya sesli bakmayana fal gondermemek lazim neden sesli bakanlarin cani yokmu hem tembeller hemde terbiyesizler demek bunlar
Hahhhaaahhh:)))))))))Peri ne nokta atışı yapmışız be.Tek yanılgımız tombaladan çıkan Fatima değil Karia oldu.Ama çift karakter çıktımı çıktı.
hic baktirmadim canim ben dikkatimi de cekmemis acikcasiKızlar falsepeti ayışığına fal baktıran var mı
muge bende bilememistiBinnaz Abla- Müge Aydın
Dün ilk kez Müge Aydın'a kahve falı baktırdım. Beğendim. İlişkimin mevcut durumunu olduğu gibi anlatmış. Anlatımı oldukça uzundu.
Mevcudu mu, yoksa geleceği mi bilemedi?muge bende bilememisti
canim hicbisi cikmadi basta olumlu dedi sonra olumsuz tum guvenim gitti tabiMevcudu mu, yoksa geleceği mi bilemedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?