Binnaz Abla

ilknur noldu ya bu kadar

her zamanki gibi şeyler gülüm telwede defne sultan diye yeni bir yorumcu var kahve yorumu aldım ertesi günü falan bu hatun tavanyaptı şoktayız falan
bana sıradan bir yorum geldi bende pericana gönderdim yorumu o da kendi fallarına bakıyor giriş kısmı cezvve deki karia yla aynı tıpatıp bende eğer öyle ise 2 ayrı isimle fal bakıp insanları kandırıyorsa diye ah ettim ama tabiki öyle ise çünkü bizim bilgilerimiz sorunlarımız aynı bu şekilde kandırmaları gayet basit tekrar diyorum aynı kişimi bilmiyorum öyleyse beddua ettim açıkçası

Okudum ılknur falı bi ara bakarsın özele.

Hahhhaaahhh:)))))))))Peri ne nokta atışı yapmışız be.Tek yanılgımız tombaladan çıkan Fatima değil Karia oldu.Ama çift karakter çıktımı çıktı.

Hakikaten her zamanki gibi.Taha-Rad Mirza,Sinem Seçkin-Lebuda,Neslişah-Tatyana...Her zamanki gibi(

İlknur'cum yorum olarak doğru,senin diģer falların niyetinin içeriğini gòzönüne aldığımda yorumun zaten oluru var.Ancak fal olarak baktığımda kîsa ve yüzeysel geldi diyebilirim.Önemli olan hayırlısıyla çıkması tabi..

demek ayni kiisi zaten varya sesli bakmayana fal gondermemek lazim neden sesli bakanlarin cani yokmu hem tembeller hemde terbiyesizler demek bunlar

Hahhhaaahhh:)))))))))Peri ne nokta atışı yapmışız be.Tek yanılgımız tombaladan çıkan Fatima değil Karia oldu.Ama çift karakter çıktımı çıktı.

Sorma Alcanzarım hislerimizle fal baksak iyi tuttururuz herhalde

Bu arada yeni imajımız çoh acayip olmuş

Kizlar, Venüsun yorumunu tekrar dinledim. Hoşlandiğim kişi ile susklunluk küslük gibi birşey olacak demiş , bu dediği çikti

Ama asıl dediği daha çikmadı

Binnaz Abla- Müge Aydın
Dün ilk kez Müge Aydın'a kahve falı baktırdım. Beğendim. İlişkimin mevcut durumunu olduğu gibi anlatmış. Anlatımı oldukça uzundu.

Mabel Matiz - Aşk yok olmaktır: Binnaz Abla açılışına alcanzar'dan gelsin
aşk yok olmaktır(kesinlikle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…