Bende bi daha yolladigimda kesinlikle bilgi paylasmayi dusunmuyorum cunku tutamayip hepsini yaziyorum :))) kahve fali bakiyomus galiba eskiden tarot icin bekliycem 20 gun katar katina mi baktiriyim yoksa normal tarot mu ?? Sende insallah huzura erersin hersey guzel olsun hepimiz icin dua etmemiz lazim bol bol uzun bi sure arar vermek istiyorum fala basarabils keske insan morali bozukken daha cok sariyo fala
Ben de senin gibiyim aslina durumu mutlaka ozetliyorum ama Acelyaya baktirdigim gun o kadar kotuydum ki hicbisey yazmak gelmedi icimden.. Zaten sonra anladim ki ona bilhi vermeye de gerek yokmus :) ben hic katina baktirmadim para verip.. Tarot bana hep daha sahici gelmistir..
iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.. İnsallah hepimiz erelim huzura..
pooff. kızlar nesibe seni arayacak eli kulağında dediğinde aramıştı dört gün sonra biliyorsunuz. sonra tekrar baktırdığımda aradı demiştim. tamam çok sevindim, artık gelecek demişti.
bir hafta sonra falan geleceği haberini aldım. ağzım kulaklarımdaydı. son gün iptal oldu gelişi. yani bana gelmiyor, yüzyüze gelecektik sadece ortamdan dolayı.
çıkıyor gibi yaptı ama çıkmadı falım yaaa
pooff. kızlar nesibe seni arayacak eli kulağında dediğinde aramıştı dört gün sonra biliyorsunuz. sonra tekrar baktırdığımda aradı demiştim. tamam çok sevindim, artık gelecek demişti.
bir hafta sonra falan geleceği haberini aldım. ağzım kulaklarımdaydı. son gün iptal oldu gelişi. yani bana gelmiyor, yüzyüze gelecektik sadece ortamdan dolayı.
çıkıyor gibi yaptı ama çıkmadı falım yaaa
Kizlarrrrr ben kirazenin falini tekrar dinledim 21.07 de baktrmsm ve herseyi bilms hane degsklgnden tutunda karsmdki beyfndiye nasl bi tavir izleycgmekadar veee verdgiiiii sure eylulmuss hadiiii insssss :)
Ben Kiraze'yi gerçekten çok beğeniyorum bunu fark ettim.....verdiği pozitif elektrik, tatlı sesi bile yetti bana. Kötü bir şey diyecek olsa bile tatlı tatlı söylüyor. Dedikleri de çıktı bana5 tl lik katinadan hayatımı okumuş resmen, kendi destesiyle de bakmış
Ayy ne kadar övdüm, şimdi Cherry yoksa Kiraze mi diyenler çıkar neme lazım isimlerimiz de aynıNe yapayım, %100 beğendiğim bir tek bu hatun var.
Önümdeki durumu net , %100 anlayabildiğim gün kim nasıl yorum yapmış yazıcam. Lakin fikirlerim şöyle :
Çağan Arıman ve Haleh Hanım'ın verdiği tarihler geçmek üzere ve dedikleri şeylerin olacağını hiçççççç mi hiççç sanmıyorum. Bilemedim, son karar için belki de Rezzan Hanım'a danışmalıyım.
2 gün önce Falalem'deki Rezzan'a baktırdım, çok övüldüğü için tercihim o olmuştu.. Bir daha asla!! Bana belirsizlik olduğunu söyledi ee zaten bende o belirsizliğin sonu ne olacak diye fal baktırıyorum, sadece benle sohbet etmiş gelecekle ilgili tek bir şey yok, soruya da yazdım böyle böyle mi yapsam acaba diye,bana belirsizliğin ortadan kalkması için yapabilirsin demiş. Kişinin ne düşündüğünden bahsetmemiş,sadece senle ilgili düşünceleri var demiş.İyi mi kötü mü öğrenemedim yani.Eee nasıl hareket ederim o zaman? Ne güzel uzun uzun sıkıntılarımdan bahsetmiştim, Allah'tan diğer hesabından bana karşı boş olmadığını söylemişti, Binnazabla'da Rezzan İksir'di sanırım onu kastetmiyorum, Perihan Sal=Rezzan Abla... Perihan'ı tavsiye etmişimdir baktırdıktan sonra memnun kaldığımı demiştim.Bir konuyla ilgili olan düşüncemi şak diye söylemişti, bu kişinin bana karşı duyguları olduğunu söylemişti, bir arkadaşın vesile olacak köprü kuracak aranızda demişti, şuan öyle bir şey yok henüz olmadı ama arkadaşım beni ikna etmeye çalışıyor,olmaması için bi neden yok demişti, hatta bana ilişkimiz olduğunda şu konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz,kıskançlık vs. gibi konuşmuştu... Eski performansını göremedim onda şimdiki baktırdığımda sanki derdini paylaş bölümüne yazmışım da sohbet etmiş benimle, bir daha da baktırmam.Tutarsız ilkinde olumlu konuşuyor,ikincisin de belli olmaz ama olmazsa da üzülmeyeceksin diyor.... Kaydı dinlerken diyorum bu ses tanıdık, ben unutmam öyle kolay kolay,günlük yaşantımdan birinin sesine mi benzettim diyorum yok değil,Binnazabla'dayken mi baktırdım acaba diyorum yok baktırmadım, neyse açmışken Perihan'ı dinleyeyim diyorum o zaman sesli yorumluyordu şimdi yazılı,ama hiç aynı kişiler olduğunu düşünmemiştim, bi açtım ses aynı.... Yani aranızdaki Rezzan tutkunları eğer Rezzan yoksa Perihan'a da baktırabilirsiniz, nasıl olsa aynı kişiler... Tek fark ya sesli yorum alacaksınız ya yazılı...
Ben bir daha o sitede baktırmam, falın iadesini isteyeceğim eğer edilirse ordan herhangi birine baktırırım tek seferlik sonra bir daha uğramam o siteye... İnanmayan olursa her iki falımdan da kısa bir bölüm kesip gönderebilirim sıkıntı yok
Bu kiraze dediginiz telwedeki kiraze12 mi acaba
malesef bende son falından memnun kalmadım Rezzan hanımın.aranızda engel yok ama sana olurda demiyorum olmayabilirde şeklinde ifade kullandı.iyi de ben öngörüsünü merak ediyorum,kimse kahin değildir biliyorum ama ya öyle ya böyle demek zaten kafası karışık olan bizleri daha da karıştırıyor doğrusu.ve falı çok yuvarlak ve genel geliyor bana.nokta atışı dediğim hiçbirşey yok şuanla ilgili. ama memnun kalan, dediklerini yaşayan arkadaşları da okuyorum.enerji işi deyip geçiyorum ama tekrar çok zorda kalmazsam baktırabileceğim biri değil artık malesef.fal bakmak sadece şekil yorumlamak değil 6.hissini de konuşturmak olmalı.
Merhaba arkadaşlar.Ben yeni üyeyim.Şu a vaktim kısıtlı olduğu için internet falcıları için yorumlarımı birazdan yazacağım.Ancak iki kez tarot baktırdığım ve özellikle ilkinde beni çok şaşırtan Açelya tuğra ile ilgili gör7şlerinizi çok merak ediyorum.Baktıran ve dediklerini yaşayan varmı.Cevaplarınızı merakla bekliyorum.Birazdan gör7şmek üzere...
Merhaba arkadaşlar.Ben yeni üyeyim.Şu a vaktim kısıtlı olduğu için internet falcıları için yorumlarımı birazdan yazacağım.Ancak iki kez tarot baktırdığım ve özellikle ilkinde beni çok şaşırtan Açelya tuğra ile ilgili gör7şlerinizi çok merak ediyorum.Baktıran ve dediklerini yaşayan varmı.Cevaplarınızı merakla bekliyorum.Birazdan gör7şmek üzere...
Rezzan Ablaört kez baktırdım, söylediği şeyleri yaşamaya başladım.Her zamam samimi ve dikkatli içten yorum yaptı.Bende yeri ayrıdır.
Nesibe Tekbaşer:Bir ay önce baktırdım.Oda içten yorum yapıyor ama tekrar baktırmadım .Bence rezzan abla kadar iyi değil.Bide şu kahve falını iptal edip tarota dönmüyorlarmı ?Bu durum bana çok yanlış geliyor.Yazıcım bozuk gibi nedenlerle ...Sadece 5 tl fark için çok çok yanlış ve bence ayıp.Nesibede bunu yapanlardan ne yazıkki.
İlkay Gür:iki kez tarot baktırdım, ilkinde daha iyiydi ama kendide söylemişti hakkını yiyemem aynı konu için sık baktırırsan kartlar saçmalar diye.Bence Ilkay iyilerden biri.
Kesira sirel:Burda bi dönem çok popülerdi ona istinaden baktırmıştım.Sanki biraz pembe tablocu gibi kahve falıydı.Tekrar baktırmayı düşünmüyorum.
Hülya Demir: O ne saçma bi faldı ya... Sürekli bana sormuş kafam karıştı yardım et diye.Hülyanın düğümlendiği yerleri çözmek için kapamışım fincanı meğer.Yalnız rüya yorumu fena değil.Bence zaten tek o yönde hizmet vermeli.
Inci Turan: Tek tek kartları okumuş sağolsun , bilseydim ben kendim tarot kitapçığından okurdum.
Açelya Tuğra: iki gün üst üste ayrı konular için açılım yaptırdım.Özellikle aşk ile ilgili açıl8m beni şoka soktu.Bi an kafamdan geçen benden başka kimsenin bilmediği şeyleri tüm hislerime varana kadar söyledi.Kesinlikle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?