Binnaz Abla

evet aslında en güzeli detay vermemek ama ben öyle sabırsız biriyim ki direkt konuya dalsın istiyorum..yoksa iş soru-cvp kısmına kalırsa çok az falcı orada özenli davranıyor..çoğu salla pati cvp veriyo

evet aslında en güzeli detay vermemek ama ben öyle sabırsız biriyim ki direkt konuya dalsın istiyorum..yoksa iş soru-cvp kısmına kalırsa çok az falcı orada özenli davranıyor..çoğu salla pati cvp veriyo
En nefret ettigim falci turu soruya hemen cevap vermeyen iki gun bekletip iki satir yazan falci asla asla bir daha gondermiuorum

bu da benim doğruluğama kanıt ....
bir de diyorsunuz ya biz falcıya inanmıyoruz... o zaman inanmadığın kişilere onca para niye döküyorsunuz.

ay de senede bir kere yap şu işi ama her gördüğün falcının kapısını çalma ...

Size ne yahu size ne?
Konun başlığına ve içeriğine bakın, "ayool kızlar, çok fal baktırıyorum sizce doğru mu, fikirleriniz nedir? : ((((((("
şeklinde bir şey mi? Değil. Bu yüzden bize ahkam kesmeye hakkınız yok.
Gidin o cevval düşüncelerinizi bdv'deki konulara harcayın. "Evli adamla ilişkim var napıyım?" diye sizin düşüncelerinize ve ahkam kesmelerinize muhtaç kişiler var o konulara giidin.
Burda hepimiz yetişkin ve belirli bir eğitim seviyesi olan insanlarınız. Eylemlerimizin de bilincedeyiz. Bu eylemlerle de bir başkasına zarar vermiiyoruz, bu yüzden kimse ne kadar fal baktığımızla ilgili bizi yargılamayaz. Hele ki emir kipiyle "çalma!!" haddinde hiç de bulunamaz.
İster bir nevi rahatlamak için, ister inanmak için, ister hobi olduğunu için vs vs. fal baktırabiliriz, abartabiliriz de ama sizden fikir istemediğimiz sürece, bizi yargılama haddinde değilsiniz.

Bu kadar fazla yorum geldiğine göre güvenilir bir site ama yine de sorayım kredi kartı ile ödemede sorun yaşayan oldu mu arkadaşlar ve sesli mail mantıklı değil mi?

inanmadığını nerde yazmış bu arkadaş pardon ?!?! size ne ki aralardan derelerden başlığı bulup okuyp bir de yorum yapmışsınız.

ben ister gider paramı denize boca ederim, ister bağış yapar keyfime bakarım istersem de falcılara verir gelip burada yorum yazarım.

Hani yazmiyim diyorum, es geçiyorum ama alcanzar buna daha fazla cevap vermezse olmaz.
Biiirrr-Doğruluğundan emin olunan durumun kanıta ihtiyacı yoktur.Yazık ki kendinize ,görüşünüzün doğruluğuna yine bizim yorumlarımızdan ispat aramaktazınız ama bi yandan da kat-i surette eminsiniz ki doğrusunuz
Bakış açınızın bin bilinmeyenli denklemini çözene online fal alcanzar'dan armağan
İkiiiii-Bizim fal listelerimiz sizin doğruluğunuzsa bizde o listeden çok,ben ara ara yazarım size mutlu olucaksanız
Üüüççç-Soap opera gibisiniz en heyecanlı yerinde bırakıp gidiyosunuz,yapmayın ne olurYarında yazın olurmu?
Nottt:Her koyun kendi bacağından asılır.

Bu kadar fazla yorum geldiğine göre güvenilir bir site ama yine de sorayım kredi kartı ile ödemede sorun yaşayan oldu mu arkadaşlar ve sesli mail mantıklı değil mi?

Sekerim bence Binnazablanin odemesi problemsiz, musteri hizmetleri cok iyi . Hizmet acisindan kaliteli bir site, falcilari berbat olmasaydi daha cok baktirirdim :)

Sekerim bence Binnazablanin odemesi problemsiz, musteri hizmetleri cok iyi . Hizmet acisindan kaliteli bir site, falcilari berbat olmasaydi daha cok baktirirdim :)
Aynen:)Binnaz'da sıfır problem o anlamda.
Falsepeti'ninde müşteri temsilcisi sağlam..
Aslında ödeme kısmında bence hepsi on numara çalışıyo,problem iadelerde,soru geri dönüşlerinde,falcıya ulaşamama vs..vs..

Neyse arkadaşlar, gergin ortamı şu şarkıyı dinleyerek yok edelim*. ^_^

"The Sun" tarottaki The Sun değil, hani "dinledikleri şarkılarda bile fal izleri var zındıkların", demesin de birileri asdf.

*

"The Sun" tarottaki The Sun değil, hani "dinledikleri şarkılarda bile fal izleri var zındıkların", demesin de birileri asdf.

*
Ellerine sağlık
Parça şiir gibi,klibi hep sevdim zaten
Cognitive senin aracılığınla bende the SUN adlı bu şarkıyı Özge'ciğime yani gunesyengec arkadaşıma yolluyorum.İsim itibariyle şarkı Özge senin hakkındır,anladın sen

*
Wow parov stelar harikasinncognitive ben bayilirim favorimse

A bu arada sevenleri varsa 27 eylul the blonde redhead konseri var kacirmayin derim )

Tam da gelse biri bana akıl verse diyordum ki imdadıma siz yetiştiniz çok sağolun
Görüldüğü üzere herkes farklı karakterlerde. Ben fal baktırıp falda söylenenlere bel bağlayıp yaşamıyorum. Baktırıyorum ve söylenenleri 1-2 gün sonra unutuyorum. O listeyi oluştururken zaten baktırdığım tüm falları tekrar okuyarak ve dinleyerek oluşturdum. Kaldı ki o listedeki falları 1 günde baktırmadım 5 ay gibi bir zaman diliminde baktırdım. Her neyse bunlar işin fasa fiso kısımları. Bence asıl mesele sizin niye fal baktıranlara taktığınız? Kendinizi "kurtarıcı" filan mı seçtiniz acaba?
Bu forumdaki her üye bildiğim kadarıyla yetişkin insanlar. Doğrularını ve yanlışlarını sizin düşünceleriniz olmadan da ayırabilecek düzeydeler. Ben fal baktırmayı seviyorum, işin maddiyat boyutu vs sadece beni ilgilendirir.

Boşveeeerrr kimi insan çok fazla Steven Spielberg yönetmenliğinde filmler izleyip,o filmlerdeki kurtarıcı karakter ilan ediyo kendini şekerim.
Seni yakalamışken gittinizmi Propanol geçen hafta konuştuğumuz yere?

kızlar selin imere az önce baktırdım sıradandı... begenmedım yani...

gece üçe kadar bekledim ve maya demiri yakaladım.. kadında müthiş enerji var yani en azından bana :) ben çok begendım bayıldım hatta :)

alcanzar begenıyor diye geçende bilgeye attım ne yazıkki sonuç hüsran

onun dışında şule var telefonda bakan ankarada adı geçmişti topikte ama begende oldu begenmeyende baya. ama ben kendısını çok beğenıyorum en azından geleceği geçtim müthiş rahatlatma meditasyon yapıyor kendısı favorım :)**

telveye geleyım son zamanlarda baktrdıklarım ;

Krista var ; begendım fena değil o fiyata ıyı.

setifakalımedyum; kaçarak uzaklasın bence.

irvasultan; kısa bakmıs geleekle ilgili dah zamanı var.

gunesli12; çok acıklayacı bi fal değildi.geçin.

letafet ; yani eh...

turnuploveyi daha oncede yazmıstım aman uzak durun .

Kizlar, saraylıya yine fal attim. 15 dakikalik yorum yapti bu sefer.
Oda başladı hoşlandiğim kişi ile bir kizin yakinlaşmasına şahit olacağimi söylemeye. Ama tehlike yok dedi. Önemli birşey değil, hatta aslında ben biraz yanliş anlayacakmişim. Bunu MedyumSelena, Nesibe ve Chloe de dedi. Chloe ama çok abartı -__- onun yüzünden aklim çikiyordu be. Yeni bir kizla ve hoşlandiğim kişinin bir ilişkiye başlicakmişta bilmem ne, bence saçma. Yanliş anlaşima olucak bence, saraylınin, nesibenin ve selana nin dediği gibi.

Ama hoşlandiğim kişi ile işler uzayacak. Yakinlaşma ekim de var dedi. Buluşmak isteyeceksiniz ama hep bir aksilik falan çikacak dedi. Ama ekim de düzelecek dedi.

Öyle işte. Ama acaiiip nokta atişlari yapti hoşlandiğim kişi ile ilgili vallah şok oldum ya. Herşeyi biliyor yahu sanki gerçekten taniyor onu

Boşveeeerrr kimi insan çok fazla Steven Spielberg yönetmenliğinde filmler izleyip,o filmlerdeki kurtarıcı karakter ilan ediyo kendini şekerim.
Seni yakalamışken gittinizmi Propanol geçen hafta konuştuğumuz yere?

Hahah alemsin
Evet gittik. Değişik bi yer, falcılarda ordaydı ama baktırmadım. Tuttum kendimi, daha doğrusu "yine mi fal" uyarı bakışlarından aldım ve vazgeçtim ama bir sonraki istanbul seyahatimde affetmicem baktırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…