Binnaz Abla

ya bende anca bildiği şey belin ağrıycak, boğazın ağrıycak, aman hastanelik olabilirsin vs.. bunları bildi.. pofff

aslında propanolun yazdığı listeye göre ki ona tutturanların çoğu bana da tutturmuş..sadece arada denemediklerim var bi de mert var bana çıkmayan.. diğer gerisi, hemen hemen aynı..ama şunu söyleyeyim nesibenin son 2 falı tutmadı hiç.. melek desen zaten aslında hiç bilememiş bende. sonradan ortaya çıktı..rezzan abla nın ufak tefek dedikleri çıktı.

Ya cidden öyle Reiki.
Bir de çoğu kişiye "kişilik bölünmesi yaşıyorsun. Evde farklı kişilik, işte ayrı kişilk, okulda ayrı kişilik bu kişiliklerinizin hepsi sahte blah blah blah" diyor.
Hadi canım ciddi olamazsın? Günümüzde olması gereken bu zaten, evde annemin yaında abuk subuk davranıp, daha güleçken, hocalarımın ya da çoğu arkadaşımın karşısında olamıyorum.
Faldan ziyade kisişel gelişim kitaplarından okuduklarını anlatyor sanki. Aman neyse.

Hahahaa cok guldum ya ) maalesef evet azicik kisisel gelisim bilen kendini yasam kocu saniyor

selin imer e fal attım bende kısaydı pozitifti sadece sorumu yorumlamış yani gelecek var o yüzden daha fazla bir şey diyemiyorum maya yı günlerdir yakalayamıyorum birde ben mert e bir kez attım tam hatırlamıyorum ama bu çocukla olmayacak dedi ve olmadı bir daha baktırmadığıma göre sevmemişim demekki :)
rezzan a da bir kez baktırdım çünkü o kadar pembe bir tablo çizmişti ki sorsan beni sevmeyen adam aşkımdan deli divane gelip özürler yalvarmalar falan dilecekti
nesibe olumsuzdu olumsuz oldu arkadaşımla yaşadığım kavgayı bildi anda çok iyi nesibe geçmişle ilgili bazen tutarlı bazen tutarsız ama benim onlineda her şeye rağmen sevdiğim biri

nesibenin falı tutsun istemiyorum açıkçası bende. Eğitim hayatımda uzama, şimdiki sevgilimden ayrılma durumlarından filan bahsetti. Biraz olumsuzdu. Bakalım bekleyip görücez

Urmina bana pozitif degildi sordugum soru icin aslinda negatifti
canım bana aşkla ilgili söyledikleri nesibenin dedikleri gibiydi.. yani geçmişte kalan imkansız aşkımın beni sevdiği vs vs.. onu geçiyorum o cidden pembe olayını aştı..adamla aylardır görüşmüyoruz ben üstüne başkasıyla çıktım filan ama diğer konularda dedikleri bari pembe tablo olmasın inş.. hayırlısı

Canim ozeline bak istersen insallah tabi bana cok mantikli geldi soyledikleri belkide cidden dusunuyordur seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…