- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Urmina yalniz degilsin ne dedigi cikti ne birsey birde gicik edici bir sesi varyaaa bu mert bi tek bende mi mıy mıy mıyyy yaaaa
yaaa bu mert bi tek bende mi mıy mıy mıyyy yaaaa
Merak etme canim bana da miymiyyaaa bu mert bi tek bende mi mıy mıy mıyyy yaaaa
ya bende anca bildiği şey belin ağrıycak, boğazın ağrıycak, aman hastanelik olabilirsin vs.. bunları bildi.. pofff
:)))) alemsinMert bana da tek kelime cikmadi. Ote yandan severim kendisini , paralarimi da yedi ama helal ettim :)
Hahahaa cok guldum yaYa cidden öyle Reiki.
Bir de çoğu kişiye "kişilik bölünmesi yaşıyorsun. Evde farklı kişilik, işte ayrı kişilk, okulda ayrı kişilik bu kişiliklerinizin hepsi sahte blah blah blah" diyor.
Hadi canım ciddi olamazsın? Günümüzde olması gereken bu zaten, evde annemin yaında abuk subuk davranıp, daha güleçken, hocalarımın ya da çoğu arkadaşımın karşısında olamıyorum.
Faldan ziyade kisişel gelişim kitaplarından okuduklarını anlatyor sanki. Aman neyse.
aslında propanolun yazdığı listeye göre ki ona tutturanların çoğu bana da tutturmuş..sadece arada denemediklerim var bi de mert var bana çıkmayan.. diğer gerisi, hemen hemen aynı..ama şunu söyleyeyim nesibenin son 2 falı tutmadı hiç.. melek desen zaten aslında hiç bilememiş bende. sonradan ortaya çıktı..rezzan abla nın ufak tefek dedikleri çıktı.
kızlar selin imere baktıranlardan daha çok yorum istiyorum... lütfen bana herkese pozitifti demeyin
Urmina bana pozitif degildi sordugum soru icin aslinda negatiftikızlar selin imere baktıranlardan daha çok yorum istiyorum... lütfen bana herkese pozitifti demeyin
canım bana aşkla ilgili söyledikleri nesibenin dedikleri gibiydi.. yani geçmişte kalan imkansız aşkımın beni sevdiği vs vs.. onu geçiyorum o cidden pembe olayını aştı..adamla aylardır görüşmüyoruz ben üstüne başkasıyla çıktım filanUrmina bana pozitif degildi sordugum soru icin aslinda negatifti
deme ya incesaz.. belki de durumun gerçekten pozitiftir..diğerleri bilememiştir..olamaz mı?hatta şu iki haftada baktırdığım tüm falların içinde en pozitifiydi
Canim ozeline bak istersen insallah tabi bana cok mantikli geldi soyledikleri belkide cidden dusunuyordur senicanım bana aşkla ilgili söyledikleri nesibenin dedikleri gibiydi.. yani geçmişte kalan imkansız aşkımın beni sevdiği vs vs.. onu geçiyorum o cidden pembe olayını aştı..adamla aylardır görüşmüyoruz ben üstüne başkasıyla çıktım filanama diğer konularda dedikleri bari pembe tablo olmasın inş.. hayırlısı
deme ya incesaz.. belki de durumun gerçekten pozitiftir..diğerleri bilememiştir..olamaz mı?
(umuda yolculuk diye skeç yapıcam az kaldı kızlar)
marple, yazdım canım sana.. hak vereceksin bana şimdiCanim ozeline bak istersen insallah tabi bana cok mantikli geldi soyledikleri belkide cidden dusunuyordur seni
Canim ozeline bak istersen insallah tabi bana cok mantikli geldi soyledikleri belkide cidden dusunuyordur seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?