Binnaz Abla

Ne tarih ne de dediği

canım bana bir tane tutturan falcı çıkmadı bana ama hala akıllanmadım sadece tutarlı yorumlarda bulunanlar var
bir kez firuze tarih bildi ama ikinci attığım fal fostu onunda sanırım salladı tuttu o daa burda çıktı denenleri duyunca umut besliyorum

şu 5eylülde ki sınavımı atlatıyım belli olacak ak koyun kara koyun

Allahıma bir şükür ...

Saygı çerçevesinde kişisel fikrimi yazdım.

"Bir gün gelecek pişman olacaksınız!!!!"

Saygılarımla
MAvilimYeşilim

VAzgeçtimnmmmm

Bol fallı sohbetler sizeeeeeeeee

Son düzenleme:
ben telwe ye fal atmadığım için iyi yorumcu kalmadı baktım süpürmüşüm 2 ayın ardından önerilere açığım birde çıkan falları olan varsaa özellikle yazsın lütfen
Hemen yaziyim canım.Gerçî sana rehber olabilecek şekilde çıkan bi falım yok.Yani "şu falcının şu dediği söylediği vakitte oldu"diyemem....ama parça parça çıkanları yaziyim tabi..
Falsepeti Yağmur; iki detay tuttu falından ,fal 32 dakikaydı takdir senin.
Binnaz Bilge;benim aşamalarımı kaba haliyle hep tutturmuştur öncedende,şu anda da en bilen kişi yine...Misal;yemeğin adını bilip ,zamanıda tutturup,yemekteki malzemelerde yanılmış.Genel olarak ama en bilen o yine,detaylarda yanılgısı...
Tellwe Peter:Tek bir yorumu doğru oda gelecek kehaneti değil, bi özellik sadece ,falın geri kalanı çöp
Bilge haricinde diğer ikisi falcı meziyetimidir,tahmin tesadüfmüdür o sizlerin insiyatifine kalmış artık
Çok öyle aman aman net önereceğim biçimde değil kesinlikle
Bunun yanında çok eski Rezzan'lar Nesibe'ler Reiki'ler vs..zaten bende tarih oldu zaman aşımından
En son adı geçenlerden Venüs'ler,Saraylı'lar,Tatlıcadı ,Trelawney ,Mirza'lar ve daha aklıma getiremediğim sürüsü tamamen başka telden çalmışlar...ama iyiki öyle yapmışlar ya ,iyiki onların şekli şukluyla olmamış ,tahminler dışında olmuş iyiki
Şu modda hepsini seviyorum,(sevgi kelebeği oldum resmen)
Hepsini öpüyorum bilen bilmeyen

Arkadaşlar, lütfen alıntı yapıp cevap yazmayın arkadaşa, bildirim gidince seviniyor galiba zira bir harf büyük bir harf küçük özlü söz yazan biri olsa olsa 11-16 yaş aralığında biridir. asdfgh.
*AşK YaKaLaSıN BiZi* ne ya ahahah.

En nefret ettigim falci turu soruya hemen cevap vermeyen iki gun bekletip iki satir yazan falci asla asla bir daha gondermiuorum

Rezz

sana tavsiyem acil...kişiliğini geliştir..işin yoksa hemen bir iş bul ...maddiyat için değil ruh sağlığı acısından söylüyorum ilişkin yoksa bitane de ilişki yap kendine onunla uğrasırsın:))))tabi seni çekecek birini bulablirsen:))).....bu arada senin gibiler illaki hakaret duyup giderler..yoksa musllat oldular mı bırakmazlar....yani hakaret mi edelim ceza mı alalım...hiç niyetim yok......

Cognitive iyi ki geldin be senlendirdin buralari :* Cikan falin var mi kiz?

Vallahi bende çok eğlendim seninle ne yalan söyliyim
Yalnız yarın kahve saatimde gel olurmu?Öğlen müsaitsenŞu an çünkü acil çıkmam gerek
Soap operana kaldığımız yerden yarın devam edelim.
Ha bide unutmadan yarına kadar rengini belirle lütfen.Böyle bi mavi bi yeşil ıııhhhh

rezzan ablayla ilgili bişy yazacaktım..:)))) kaynadı:)) rezz yazmısım kalmısım...ehhhwddj

ayyy kızcağızım teşekkür ederim:))) anlamaz mıyım....

teşekkürler canım yağmuru çok merak ettim deneyeceğim 32 dakika çok şaşırtıcı

Cognitive iyi ki geldin be senlendirdin buralari :* Cikan falin var mi kiz?

Yok Cherry ya, gelişme falan yok. İşte Saraylı'nın dediklerini bekliyorum. Aa bir de Binnaz'da fal puanlarım vardı, sen Maya'yı tavsiye etmiştin kahvede, ona dün baktırdım. Dinlerken maşallah maşallah maşallah diyip yaşlı dedeye bağladım. Hem telvenin ıncığını cıncığını okumuş, hem de dört kısmet birden verdiği için. Hayalimde "Benimle Evlenir Misin" programındaki gibi dört aday karşımda bu olmaz şu olmaz ımm bu hoş galiba, diye canlandırıyordum.asdfgh.
Şaka bir yana değerlendirme kıstasını şimdiki durum tespitini alırsak kadın gayet başarılı.
Bir de diğerleriyle aynı harfi verdi, o yüzden çıkabilir diyorum bakalım bakalım.

bu arada gözüme takıldı da maya "benim yada bir başkasının demesiyle atama olur mu hiç?biraz aklınızı" yazmış yani bilemedi diye bir falcıyı suçlamak doğru değil bence çıkarsa bir daha baktırırsın çıkmazsa eyvallah
hı birde falcıların puanları düşünce hemen atarlanmaları da hoş değil :KK63:
siz ne düşünüyorsunuz

Sectim artik sansa birini.. En fazla 12 saat beklemede kalabilir diyor o kadar bekletilir mi yahu sirada 3 kisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…