Ne tarih ne de dediği
Anladım arkadaşım.. Bu akşam baktırıcam kime bilmiyorum online ve puan oranı yüksek olanını seçicem..Sekerim bence Binnazablanin odemesi problemsiz, musteri hizmetleri cok iyi . Hizmet acisindan kaliteli bir site, falcilari berbat olmasaydi daha cok baktirirdim :)
Size ne yahu size ne?
Konun başlığına ve içeriğine bakın, "ayool kızlar, çok fal baktırıyorum sizce doğru mu, fikirleriniz nedir? : ((((((("
şeklinde bir şey mi? Değil. Bu yüzden bize ahkam kesmeye hakkınız yok.
Gidin o cevval düşüncelerinizi bdv'deki konulara harcayın. "Evli adamla ilişkim var napıyım?" diye sizin düşüncelerinize ve ahkam kesmelerinize muhtaç kişiler var o konulara giidin.
Burda hepimiz yetişkin ve belirli bir eğitim seviyesi olan insanlarınız. Eylemlerimizin de bilincedeyiz. Bu eylemlerle de bir başkasına zarar vermiiyoruz, bu yüzden kimse ne kadar fal baktığımızla ilgili bizi yargılamayaz. Hele ki emir kipiyle "çalma!!" haddinde hiç de bulunamaz.
İster bir nevi rahatlamak için, ister inanmak için, ister hobi olduğunu için vs vs. fal baktırabiliriz, abartabiliriz de ama sizden fikir istemediğimiz sürece, bizi yargılama haddinde değilsiniz.
inanmadığını nerde yazmış bu arkadaş pardon ?!?! size ne ki aralardan derelerden başlığı bulup okuyp bir de yorum yapmışsınız.
ben ister gider paramı denize boca ederim, ister bağış yapar keyfime bakarım istersem de falcılara verir gelip burada yorum yazarım.
Hani yazmiyim diyorum, es geçiyorum ama alcanzar buna daha fazla cevap vermezse olmaz.
Biiirrr-Doğruluğundan emin olunan durumun kanıta ihtiyacı yoktur.Yazık ki kendinize ,görüşünüzün doğruluğuna yine bizim yorumlarımızdan ispat aramaktazınız ama bi yandan da kat-i surette eminsiniz ki doğrusunuz
Bakış açınızın bin bilinmeyenli denklemini çözene online fal alcanzar'dan armağan
İkiiiii-Bizim fal listelerimiz sizin doğruluğunuzsa bizde o listeden çok,ben ara ara yazarım size mutlu olucaksanız
Üüüççç-Soap opera gibisiniz en heyecanlı yerinde bırakıp gidiyosunuz,yapmayın ne olurYarında yazın olurmu?
Nottt:Her koyun kendi bacağından asılır.
Hemen yaziyim canım.Gerçî sana rehber olabilecek şekilde çıkan bi falım yok.Yani "şu falcının şu dediği söylediği vakitte oldu"diyemem....ama parça parça çıkanları yaziyim tabi..ben telwe ye fal atmadığım için iyi yorumcu kalmadı baktım süpürmüşüm 2 ayın ardından önerilere açığımbirde çıkan falları olan varsaa özellikle yazsın lütfen
En nefret ettigim falci turu soruya hemen cevap vermeyen iki gun bekletip iki satir yazan falci asla asla bir daha gondermiuorum
Benim gönlümde rahat, huzurumda yerimde.
Allahıma bir şükür ...
Saygı çerçevesinde kişisel fikrimi yazdım.
Çok sinirlenmişiniz ...Beni ciddiye almasaydınız...
Fikrim hür vicdanım hür ve istediğim kadar "fal siteleri "hakkında istediğimi yazarım.
"Bir gün gelecek pişman olacaksınız!!!!"
Siz bana yazın sizinle atışmak çok eğlenceli...
Başta değildi ama çok eğlendim...
Devamın beklerim
Saygılarımla
MAvilimYeşilim
Arkadaşlar, lütfen alıntı yapıp cevap yazmayın arkadaşa, bildirim gidince seviniyor galiba zira bir harf büyük bir harf küçük özlü söz yazan biri olsa olsa 11-16 yaş aralığında biridir. asdfgh.
*AşK YaKaLaSıN BiZi* ne ya ahahah.
Vallahi bende çok eğlendim seninle ne yalan söyliyim
Benim gönlümde rahat, huzurumda yerimde.
Allahıma bir şükür ...
Saygı çerçevesinde kişisel fikrimi yazdım.
Çok sinirlenmişiniz ...Beni ciddiye almasaydınız...
Fikrim hür vicdanım hür ve istediğim kadar "fal siteleri "hakkında istediğimi yazarım.
"Bir gün gelecek pişman olacaksınız!!!!"
Siz bana yazın sizinle atışmak çok eğlenceli...
Başta değildi ama çok eğlendim...
Devamın beklerim
Saygılarımla
MAvilimYeşilim
Kaynar güneşçim öyle lüzumsuz şeyler varki arada çerez misalirezzan ablayla ilgili bişy yazacaktım..:)))) kaynadı:)) rezz yazmısım kalmısım...ehhhwddj
Ellerine sağlık
Parça şiir gibi,klibi hep sevdim zaten
Cognitive senin aracılığınla bende the SUN adlı bu şarkıyı Özge'ciğime yani gunesyengec arkadaşıma yolluyorum.İsim itibariyle şarkı Özge senin hakkındır,anladın sen
Hemen yaziyim canım.Gerçî sana rehber olabilecek şekilde çıkan bi falım yok.Yani "şu falcının şu dediği söylediği vakitte oldu"diyemem....ama parça parça çıkanları yaziyim tabi..
Falsepeti Yağmur; iki detay tuttu falından ,fal 32 dakikaydıtakdir senin.
Binnaz Bilge;benim aşamalarımı kaba haliyle hep tutturmuştur öncedende,şu anda da en bilen kişi yine...Misal;yemeğin adını bilip ,zamanıda tutturup,yemekteki malzemelerde yanılmış.Genel olarak ama en bilen o yine,detaylarda yanılgısı...
Tellwe Peter:Tek bir yorumu doğru oda gelecek kehaneti değil, bi özellik sadece ,falın geri kalanı çöp
Bilge haricinde diğer ikisi falcı meziyetimidir,tahmin tesadüfmüdür o sizlerin insiyatifine kalmış artık
Çok öyle aman aman net önereceğim biçimde değil kesinlikle
Bunun yanında çok eski Rezzan'lar Nesibe'ler Reiki'ler vs..zaten bende tarih oldu zaman aşımından
En son adı geçenlerden Venüs'ler,Saraylı'lar,Tatlıcadı ,Trelawney ,Mirza'lar ve daha aklıma getiremediğim sürüsü tamamen başka telden çalmışlar...ama iyiki öyle yapmışlar ya ,iyiki onların şekli şukluyla olmamış,tahminler dışında olmuş iyiki
Şu modda hepsini seviyorum,(sevgi kelebeği oldum resmen)
Hepsini öpüyorum bilen bilmeyen
Cognitive iyi ki geldin be senlendirdin buralari :* Cikan falin var mi kiz?
Gizem sitare ya da Rüya yildizz.. Acele cevap kestane kebap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?