• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Kizlar, saraylıya yine fal attim. 15 dakikalik yorum yapti bu sefer.
Oda başladı hoşlandiğim kişi ile bir kizin yakinlaşmasına şahit olacağimi söylemeye. Ama tehlike yok dedi. Önemli birşey değil, hatta aslında ben biraz yanliş anlayacakmişim. Bunu MedyumSelena, Nesibe ve Chloe de dedi. Chloe ama çok abartı -__- onun yüzünden aklim çikiyordu be. Yeni bir kizla ve hoşlandiğim kişinin bir ilişkiye başlicakmişta bilmem ne, bence saçma. Yanliş anlaşima olucak bence, saraylınin, nesibenin ve selana nin dediği gibi.

Ama hoşlandiğim kişi ile işler uzayacak. Yakinlaşma ekim de var dedi. Buluşmak isteyeceksiniz ama hep bir aksilik falan çikacak dedi. Ama ekim de düzelecek dedi.

Öyle işte. Ama acaiiip nokta atişlari yapti hoşlandiğim kişi ile ilgili vallah şok oldum ya. Herşeyi biliyor yahu sanki gerçekten taniyor onu :KK17:

Ne baktırdın saraylıya? Ben bi ara katina atıcam ama şu sıralar tutumlu takılıyorum fiyatlar tuzlu geliyor biraz yine de dayanamayıp eylül gibi baktırırım muhtemelen :KK53:

Hahah alemsin :KK70:
Evet gittik. Değişik bi yer, falcılarda ordaydı ama baktırmadım. Tuttum kendimi, daha doğrusu "yine mi fal" uyarı bakışlarından aldım ve vazgeçtim :-) ama bir sonraki istanbul seyahatimde affetmicem baktırcam:KK16:
Bravo sana:KK9:Oraya kadar gidip baktırmamakta güçlü irade :KK9:

Ne baktırdın saraylıya? Ben bi ara katina atıcam ama şu sıralar tutumlu takılıyorum fiyatlar tuzlu geliyor biraz yine de dayanamayıp eylül gibi baktırırım muhtemelen :KK53:
Ahahah eylule az kaldi propanol

Ya yeni atmis olmasam bende aticam laro tarot bakmisti bana sanki isimde benimle birlikte calisiyor o dereceydi yani

Ya gerçekten öyle ya. Acaip biliyor, ani kişileri, düşünceleri falan. Aslında bu bana bile yeterli. Gelecek için dedikleri çikmasa bile yine fal atarim ona

Bi de türk kahvesi içtim düşün yani :KK48: ama benimkinin bakışlarına maruz kalınca vazgeçtim fal merakımdan bıktı çocukcağız :KK65:
İyi olmuş,zaten faldaki adam yanında tarotun asa kralı yada kupa prensi onunlayken fala ne hacet?
Kılıç şövalyem yanımda:KK4: yerim bende falı ya:nazar::nazar::-):KK37::KK15::KK48::KK60:

bende dün inat edip mayayı yakaladım bende çok sevdim geçmiş an da çok iyi geleceği göreceğiz :)

ben telwe ye fal atmadığım için iyi yorumcu kalmadı baktım süpürmüşüm 2 ayın ardından önerilere açığım :KK53: birde çıkan falları olan varsaa özellikle yazsın lütfen :KK15:

Back
X