Kizlar, saraylıya yine fal attim. 15 dakikalik yorum yapti bu sefer.
Oda başladı hoşlandiğim kişi ile bir kizin yakinlaşmasına şahit olacağimi söylemeye. Ama tehlike yok dedi. Önemli birşey değil, hatta aslında ben biraz yanliş anlayacakmişim. Bunu MedyumSelena, Nesibe ve Chloe de dedi. Chloe ama çok abartı -__- onun yüzünden aklim çikiyordu be. Yeni bir kizla ve hoşlandiğim kişinin bir ilişkiye başlicakmişta bilmem ne, bence saçma. Yanliş anlaşima olucak bence, saraylınin, nesibenin ve selana nin dediği gibi.
Ama hoşlandiğim kişi ile işler uzayacak. Yakinlaşma ekim de var dedi. Buluşmak isteyeceksiniz ama hep bir aksilik falan çikacak dedi. Ama ekim de düzelecek dedi.
Öyle işte. Ama acaiiip nokta atişlari yapti hoşlandiğim kişi ile ilgili vallah şok oldum ya. Herşeyi biliyor yahu sanki gerçekten taniyor onu
Ne baktırdın saraylıya? Ben bi ara katina atıcam ama şu sıralar tutumlu takılıyorum fiyatlar tuzlu geliyor biraz yine de dayanamayıp eylül gibi baktırırım muhtemelen
Bravo sanaHahah alemsin
Evet gittik. Değişik bi yer, falcılarda ordaydı ama baktırmadım. Tuttum kendimi, daha doğrusu "yine mi fal" uyarı bakışlarından aldım ve vazgeçtimama bir sonraki istanbul seyahatimde affetmicem baktırcam
Ya yeni atmis olmasam bende aticam laro tarot bakmisti bana sanki isimde benimle birlikte calisiyor o dereceydi yaniKahve fal attim, bence sarayli kahve de daha iyi.. yada bana öyle geldi
Ahahah eylule az kaldi propanolNe baktırdın saraylıya? Ben bi ara katina atıcam ama şu sıralar tutumlu takılıyorum fiyatlar tuzlu geliyor biraz yine de dayanamayıp eylül gibi baktırırım muhtemelen
Ya yeni atmis olmasam bende aticam laro tarot bakmisti bana sanki isimde benimle birlikte calisiyor o dereceydi yani
Bravo sanaOraya kadar gidip baktırmamakta güçlü irade
Ahahah eylule az kaldi propanol
oowww propanolcum sende bagimli olmu$sunDireniyorum marple 15 gün fal baktırmayıp sonrasında kendimi güzel bi falla ödüllendircem
İyi olmuş,zaten faldaki adam yanında tarotun asa kralı yada kupa prensi onunlayken fala ne hacet?Bi de türk kahvesi içtim düşün yaniama benimkinin bakışlarına maruz kalınca vazgeçtim fal merakımdan bıktı çocukcağız
Thalixxx skypta yaziyorum geri geliyor neden ki;(oowww propanolcum sende bagimli olmu$sun
bende dün inat edip mayayı yakaladım bende çok sevdim geçmiş an da çok iyi geleceği göreceğiz :)
acmadim canim aciyorum simdiThalixxx skypta yaziyorum geri geliyor neden ki;(
Bende de daha mayanin soyledikleri ile ilgili gelisme yokBir dediği çikti ama gerisi fos maalesef :/
oowww propanolcum sende bagimli olmu$sun
Bir dediği çikti ama gerisi fos maalesef :/
tarih mi çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?