• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

kesirada uyduruyor boşa para bence
bu arada gözüme takıldı da maya "benim yada bir başkasının demesiyle atama olur mu hiç?biraz aklınızı" yazmış yani bilemedi diye bir falcıyı suçlamak doğru değil bence çıkarsa bir daha baktırırsın çıkmazsa eyvallah
hı birde falcıların puanları düşünce hemen atarlanmaları da hoş değil :KK63:
siz ne düşünüyorsunuz
bende merak ettim noldu ki olumsuz yorumda yok ama 98 e dusmus

Arkadaşlar, lütfen alıntı yapıp cevap yazmayın arkadaşa, bildirim gidince seviniyor galiba zira bir harf büyük bir harf küçük özlü söz yazan biri olsa olsa 11-16 yaş aralığında biridir. asdfgh.
*AşK YaKaLaSıN BiZi* ne ya ahahah.
Yakalasin bence insallah yakalasin :KK66:))bazi hemcinslerim icin hep dua ediuorum ki bizm rahatimiz icin. Ask onlari tez vakitte yakalasin

benim de mis gibi fincan fotoğraflarım kredim var ama attacak kimse yok :KK45:

Zaz - Je Veux:
Aaaaa topikte enerji düşmüş:(:(
O zaman ZAZ'layalım.
Bi fransızca şarkı daha güzel olamaz:KK9:
Bi ZAZ Bide COGNITIVE ile enerjiyi fulleyelim:KK31:Başlıyoruuuuuzzzzz:KK75:

Selin İmer

arkadaşlar bende baktırdım ruh halimi çok güzel özetlemiş hiç detay vermedim ama merak ettiğim çok olumlu bir faldı herkesin olumlumu

Zaz - Je Veux:
Aaaaa topikte enerji düşmüş:KK43::KK43:
O zaman ZAZ'layalım.
Bi fransızca şarkı daha güzel olamaz:KK9:
Bi ZAZ Bide COGNITIVE ile enerjiyi fulleyelim:KK31:Başlıyoruuuuuzzzzz:KK75:

Eheh, alcanzarcığım aslında gündelik hayatımda , Fransız filmlerindeki gibi sıkıcı soluk benizli kadınlar gibiyim ve ortamın enerjisini düşürüyorum. Bu görevi sadece Zaz'a bırakalım. asdfg

yalnız kadının hisleri var yani kendimle ilgili ne düşünüyorsam yazmış hakkını yemem ama gelecek maalesef nerde o bolluk diyeceğim türden

Benim de durum tespitiyle ilgili ilk paragrafta yazdığı doğruydu. Ona binaen dedikleri olabilir demiştim ama herkese pembe yıldız tozu bir gelecek sunmuş galiba.

Bir de şu cümleleri beni benden aldı ahah :

"Karşındaki insan ise seni güldürmek ve mutlu etmek için havada parende atar gibi çıktı. Bunun yorumu ise yaşamına girecek olan erkeğin seni mutlu etmek için elinden geleni yapacağı ve senin bu insan ile birlikte bol kahkahalı bir beraberlik yaşayacağındır."

Havada perende arkadaşlar. Kıskanır mısınız lütfen? asdfg
Hayır gerçekten böyle olacaksa çevreden "bu kadar gülecek ne vardı" tepkilerine de hazırlık yapayım. :-)

Kızlar ester kira online. Baktırmak isteyen varsa duyurulur

Bu kaçıncı ama ya artık şöyle düşünmeye başlıyorum kesinlikle pembe tablo olduğunda puanlar yükseliyor o zaman canım çünkü imkansız dedikleri

biz pembe pembe saçma sapan masalalr anlatmayın demekten bıktık...falcılar bıkmadı....ya Allah aşkına komik oluyorsunuz falcılar...hisleriniz güçlü olsa bile malesef inandırcılığınız 0

pembe tablo çizmeyin..ne hissediyorsanız o.....
hisstemiyorsanız bırakın bu işi

biz pembe pembe saçma sapan masalalr anlatmayın demekten bıktık...falcılar bıkmadı....ya Allah aşkına komik oluyorsunuz falcılar...hisleriniz güçlü olsa bile malesef inandırcılığınız 0

pembe tablo çizmeyin..ne hissediyorsanız o.....
hisstemiyorsanız bırakın bu işi

Yani bir halt bildikleri yok, kafalarina gore takiliyorlar iste ne yapsinlar :)

Back
X