Tatlım bahsetmiş olduğun Perihan =Rezzan sıkıntısını daha önce ben dile getirmiştim eski mesajlarımda .Rezzan abla Falalem'e geçtiğinde henüz hesabı aktif olmadığından arkadaşı Perihan Hanım'a gelen birkaç falı alıp ses kayıtlarını teyit amaçlı falları yorumlamış.bunu zaten fallarında bahsediyor.daha önce Perihan hanım'ın hesabında size fal bakmış olabilirim diye .sanırım senin falında belirtmeyi atlamıştakdir edersiniz şu sıra babasının rahatsızlığından uğraşmaktan olsa gerek unutmuş belirtmeyi... Falı beğenip beğenmeme kısmına diyecek sözüm yok..
Ben acelya tugraya baktirdim burda herkes cok begenmis ama ben hic begenmedim yatutmadi elektrigimiz sanirim hic beni sasirticak bisey bilemedi
Kesinlikle katılıyorum. Belki standart kahve falı bakma şekli budur ama sekilleri yorumlamak internette de var zaten. İstesem ben de bakarak yorumlarım. Ben hisleri icin fal baktırıyorum hislerine guvendigim kisiye.
Ben ilk falından memnun kalmıstım rezzan ablanın. Kendisi bastan belirtmiş tutarlı olmayabilir eski falınla diye ama his aynıdır kızlar ya. Aynı kisiler aynı olaylar degisen bisey yok. Eskiden soyleymis sonra boyle olmus falan dese de ok. ama bana ilk falımda zaman vererek gelişme olacak deyip, ikinci falda da sen adım at demesi iki ayrı uç. Kahin istemediğimiz zaten belli cok fazla uzaklasılmadıgı sürece de her faldan memnun kalıyoruz ama on dakika dinlediğim seyden de genel olarak kendi hislerimle ilgili seyler duymak ve bir kac harfin tahmin edilmesi de beni memnun bırakmadı açıkcası.
tellwe kiraze ye baktırayım dedim burdaki olumlu yorumlar üzerine üyelik aldım fakat 10 kredi = 10 $ buda 20 tl falan eder çok değil mi sizce?
Mobil ödemeyle alırsan 10 TL oluyo.. Kredi kartı olunca öyle yapıyolar
Bakılan fallarınla ilgili yorum yapmayacağım çünkü biliyorum ki fal enerji işi.. Fal baktırdığın kişilerden memnun olmayabilirsin ama bunu dile getirmenin de bir yolu var!! Tamamen VARSAYIMLARLA hareket edip KİMSEYİ SUÇLAYAMAZSIN!!! Sen nerden biliyosun Nesibe'nin kahve falını SIRF PARA İÇİN bıraktığını??? Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?? Hiç mi korkmuyorsun KUL HAKKINDAN,İFTİRANIN GÜNAHINDAN???
peki aşkkahini nasıl sizce burda? çok övmüş kendini...
ayrıca promosyon fal için bizim istediğimiz kişi oluyor mu fal bakması için?
birde sanal fincan fal ile kahve falı arasında fark nedir?
Siz ne diyosunuz ya ne kul hakkı ne iftirası? Nesibe baktırdığım falcılardan biri olduğu için ve kahveyi bırakankardan olduğu için onun yorumu içinde geçmiştir bu sözüm .sadece o değil kahveyi bırakıp tarota devam eden kim olursa olsun yanlış bulduğumu belirttim .Bu nesibeye özel değil yani.Nedense kimse tarotu bırakmıyor ilk kahve iptal ediliyor ve bu benim dikkatimi çekwn bi konu .Ayrıca bakılan fallarımla ilgilitabiki istediğim olumlu yada olumsuz tabiki yorum yaparım burda olmanin amacı zaten bunları paulaşabilmek.Sizde insanları iftira ve kul hakkı ile suçlayacağınıza önce bi duru düşünün , neyin neden niçin söylendiğini anlamaya çalışarak karşınızdakine yönelin.Sabırla sevgiyle.Eminolun bi adım hoşgörüyle atıldığında on adım sevgiyle gelinir..........
canım ben dun baktrdım tasıyeyle ama uzun sure tarot baktırdıgım ıcın falın boyle kotu cıkmış olabılır dedı uzun bı sure baktırmamı onermedı bana soyledıklerı baya uzucuydu ama zaman gectıkten sonra tekrar denemek ısterım soyledıklerının cıktıgını bı arkadaşımdan bılıyorum bana dedıklerıde tutarlıydı 2 senelık bı ılışkım var ve cok kavga ettıgımız bı donemdeyız onları bıldı ama sonunu kotu soyledı :S butun falcıların tersıne uzun bı sure sonra tekrar baktırmayı dusunuyorumm ..
" Nesibe de onlardan biri ne yazık ki" demeseydin hiçbir şey demeyecektim!! PARAYA ZERRE KADAR DEĞER VERMEYEN BİRİNE böyle bi suçlama yapamazsın!! Sadece Nesibe de değil ayrıca, diğerlerinin sadece para için bıraktığını nerden biliyorsun?? Ne biliyosun başka şeyler olmadığını işin içinde?? Hiç kusura bakma İFTİRA ATAN hiçkimseye ne sevgi ne de hoşgörüyle yaklaşmam MÜMKÜN DEĞİL!!!
bu da sana son mesajım.. Daha fazla tartışmaya girmek, dahası seninle muhattap olmak istemiyorum!!
kimse darılmasın ama son zamanlarda forumda fazla bir NESİBE korumacılığı gelişti. hadi alcanzar adlı arkadaşın yorumu biraz ileri gitti ama nesibenin hakkını savunurkende fazla ileriye gidiliyor bence. kendisi yeterince kendini savunuyor facebookta.hatta savunmaları biraz ajitasyona bile kaçıyor. bana bunu dediler, şunu yaptılar, şöyle enerjimi düşürdüler falan. altına da inanılmaz destek mesajları,teselliler falan. kusura bakılmasın abartılı ve yapmacık geliyor böyle şeyler bana. fal bir hizmettir ve biz hizmet satın alıyoruz. babamızın hayrına bize fal bakılmıyor. konuyu sadece kendi açınızdan görmeyin, bu tarz durumlardan hoşlanmayan insanlar, takipçilerde var diyerek yazıyorum bu yazıyı.
Sana kesinlikle katiliyorum. Burda bizim amacimiz birbirimizi bilgilendirmek tecrubelerimizi paylasmak.Nee bi falciyi yererken nede overken ve ya savunurken ileri gidipte tartisma cikarmak cok sacma. Yani bu konu kk kullanicilari yararlansin diye acilmis bu konu a kisisi yerilsin yada b kisisinin holiganligi yapilsin diye degil.
onun disinda kizlar face kullanmadigim icin takip edemiyorum rezzan ablanin babasinin durumunun ne oldugunu ve nesibenin ne zaman fal bakmaya donecegini bilen var mi?
Bi sey daha ekleyecegim uc dort gun once rezzan ablaya fal gonderdim. Bi sorun olmus o sirada farkedemedim. Fotograflarimdan sadece bi tanesi gitmis. Kadin o tek fotograftan harikalar yaratti. Erkek arkadasin senden bi sans daha alabilmek icin kiliktan kiliga giricek dedi ki simdiye kadar baktirdigim herkes geri donus zor diyordu. Daha dun cikti rezzan ablanin dedikleri hemde tek fotograftan opuyorum onu burdan.
Nesibe bu akşam saat 8 de sistemde olacak. Rezzan ablanın babasını bilmiyorum umarım iyidir.
Sana kesinlikle katiliyorum. Burda bizim amacimiz birbirimizi bilgilendirmek tecrubelerimizi paylasmak.Nee bi falciyi yererken nede overken ve ya savunurken ileri gidipte tartisma cikarmak cok sacma. Yani bu konu kk kullanicilari yararlansin diye acilmis bu konu a kisisi yerilsin yada b kisisinin holiganligi yapilsin diye degil.
onun disinda kizlar face kullanmadigim icin takip edemiyorum rezzan ablanin babasinin durumunun ne oldugunu ve nesibenin ne zaman fal bakmaya donecegini bilen var mi?
Bi sey daha ekleyecegim uc dort gun once rezzan ablaya fal gonderdim. Bi sorun olmus o sirada farkedemedim. Fotograflarimdan sadece bi tanesi gitmis. Kadin o tek fotograftan harikalar yaratti. Erkek arkadasin senden bi sans daha alabilmek icin kiliktan kiliga giricek dedi ki simdiye kadar baktirdigim herkes geri donus zor diyordu. Daha dun cikti rezzan ablanin dedikleri hemde tek fotograftan opuyorum onu burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?