Binnaz Abla

Eski yazılanları gördüm buraya yazdıktan sonra zaten Rezzan da bana mail yoluyla olayı açıklamış... Ama bir daha asla baktırmam bu olayın bi açıklaması olmuş olsa bile,kimseye bir durumla ilgili olamaz demiyormuş kendisi, olabilme ihtimali her zaman varmışmışmış...
Ben o ihtimaller arasında sıkışıp kalmamak için fal baktırıyorum oysa.

Ben acelya tugraya baktirdim burda herkes cok begenmis ama ben hic begenmedim ya tutmadi elektrigimiz sanirim hic beni sasirticak bisey bilemedi

bende ilk kez bugün baktırdım ama dediğin gibi aman aman çok iyi değil.klasik tarot kart yorumlaması yapmış.sezgiler,hisler pek yok düz kart yorumlaması.Tarotta en beğendiklerim Haleh Çetiner ve Çağan Arıman oldu bugüne kadar.Nesibe her ne kadar tarot baksada sanki kartlardan çok sessizlerim dediği şeyleri kullanıyor.hislerinin çok iyi olduğu muhakkak ama son günlerde bende enerjisi düştü,eskisi kadar iyi değil.

tellwe kiraze ye baktırayım dedim burdaki olumlu yorumlar üzerine üyelik aldım fakat 10 kredi = 10 $ buda 20 tl falan eder çok değil mi sizce?

Bende kendisini Perihan sanıp buradan yorumumu yapmıştım gerçekten ilk falından çok memnun kalmıştım bunu inkar edemem, sevdiğim kişiyle ilgili bazı durumları bildi mesela sporla ilgileniyor dedi,benim bi olay karşısında yaptığım yorumu söyledi, ve çoğu söylediği şey tutarlıydı benim için... Hatta diyodum baktırdığım fallar arasında en doğrucu olanıydı diye...Olmaması için neden yok zaman var 2 ay veriyorum sana karşı boş değil dedi ama bi 3 ay bekle dedi beraber olabilmeniz için bir kişinin önemli katkısı olacak arkadaşınız aranızda köprü kuracak dedi..O kıskanç birisi olacak aranızda bu konuyla ilgili sıkıntılar yaşanabilir dedi. Yani olumlu konuştu ilişki gördü ben bu laflarından bunu anladım!!!!!! İlk falı baktırdığımda hazirandaydık dediği gibi 2 ay geçti ve ben emin olamadığımdan kendimi geri çekiyorum biraz, arkadaşım da beni ikna etmeye çalışıyor, aynı Rezzanın söylediği gibi işte... Ama yeni falında bana tamamen ters konuştu! Yok senle ilgili düşünceleri var ama belirsiz dedi, sana sırtını dönmüş dedi, o da senle konuşmak istiyor ama ilişkiye dair şekil çıkmamış dedi,ben soruyorum benimle ilgili düşünceleri ne diye belirsiz olduğunu bende biliyorum ondan baktırıyorum bana verdiği cevap belirsiz! Olmasa da üzülmeyeceksin diyor, ben yönetime mesaj atmıştım fal iadesi istiyorum derdimi paylaşmadım fal baktırmak istedim ayrıca Perihan Rezzan aynı kişi vs diye bana verdiği cevapta da ben kimseye olmayacak demem diyor, bana sizin ilişki yaşamanız düşük bi ihtimal dedi şimdi de eee ilk falda ne diyodun şimdi ne diyosun acayip tutarsız...........

Siz ne diyosunuz ya ne kul hakkı ne iftirası? Nesibe baktırdığım falcılardan biri olduğu için ve kahveyi bırakankardan olduğu için onun yorumu içinde geçmiştir bu sözüm .sadece o değil kahveyi bırakıp tarota devam eden kim olursa olsun yanlış bulduğumu belirttim .Bu nesibeye özel değil yani.Nedense kimse tarotu bırakmıyor ilk kahve iptal ediliyor ve bu benim dikkatimi çekwn bi konu .Ayrıca bakılan fallarımla ilgilitabiki istediğim olumlu yada olumsuz tabiki yorum yaparım burda olmanin amacı zaten bunları paulaşabilmek.Sizde insanları iftira ve kul hakkı ile suçlayacağınıza önce bi duru düşünün , neyin neden niçin söylendiğini anlamaya çalışarak karşınızdakine yönelin.Sabırla sevgiyle.Eminolun bi adım hoşgörüyle atıldığında on adım sevgiyle gelinir..........

peki aşkkahini nasıl sizce burda? çok övmüş kendini...
ayrıca promosyon fal için bizim istediğimiz kişi oluyor mu fal bakması için?
birde sanal fincan fal ile kahve falı arasında fark nedir?

Aşkkahinini bilmiyorum hiç baktırmadım ona

promosyon fallara istediğin falcıyı seçemiyorsun.. Onu da geçtim artık çoğu zaman falcıbotlar bakıyor artık fallara..

Sanal fincanda otomatik bi fincan yaratıyor bilgisayar, kahve falında senin içtiğin kahve fincanı ve tabağının fotoğrafları oluyor

" Nesibe de onlardan biri ne yazık ki" demeseydin hiçbir şey demeyecektim!! PARAYA ZERRE KADAR DEĞER VERMEYEN BİRİNE böyle bi suçlama yapamazsın!! Sadece Nesibe de değil ayrıca, diğerlerinin sadece para için bıraktığını nerden biliyorsun?? Ne biliyosun başka şeyler olmadığını işin içinde?? Hiç kusura bakma İFTİRA ATAN hiçkimseye ne sevgi ne de hoşgörüyle yaklaşmam MÜMKÜN DEĞİL!!!

bu da sana son mesajım.. Daha fazla tartışmaya girmek, dahası seninle muhattap olmak istemiyorum!!

Canım merhaba.Bence doğru söylemiştir Açelya bi sürw en azindan baktirma.Arkadaşına çıkmış demek söyledikleri bakalım beni şu an için şaşırttı gerçekten söyledikleri çıksada çıkmasada zaten buraya yazarım canım

Halâ aynı kelimelerin hakim olduğu müdafaanın ve görüşün büyükharflerle duyurulmaya çalışıldığı zâta tek bir harf harcamak israftır.(Son cümlem ben zaten tartışmadım tartışmayı şahıs kendi içinde yaptı)....

kimse darılmasın ama son zamanlarda forumda fazla bir NESİBE korumacılığı gelişti. hadi alcanzar adlı arkadaşın yorumu biraz ileri gitti ama nesibenin hakkını savunurkende fazla ileriye gidiliyor bence. kendisi yeterince kendini savunuyor facebookta.hatta savunmaları biraz ajitasyona bile kaçıyor. bana bunu dediler, şunu yaptılar, şöyle enerjimi düşürdüler falan. altına da inanılmaz destek mesajları,teselliler falan. kusura bakılmasın abartılı ve yapmacık geliyor böyle şeyler bana. fal bir hizmettir ve biz hizmet satın alıyoruz. babamızın hayrına bize fal bakılmıyor. konuyu sadece kendi açınızdan görmeyin, bu tarz durumlardan hoşlanmayan insanlar, takipçilerde var diyerek yazıyorum bu yazıyı.

Sana kesinlikle katiliyorum. Burda bizim amacimiz birbirimizi bilgilendirmek tecrubelerimizi paylasmak.Nee bi falciyi yererken nede overken ve ya savunurken ileri gidipte tartisma cikarmak cok sacma. Yani bu konu kk kullanicilari yararlansin diye acilmis bu konu a kisisi yerilsin yada b kisisinin holiganligi yapilsin diye degil.

onun disinda kizlar face kullanmadigim icin takip edemiyorum rezzan ablanin babasinin durumunun ne oldugunu ve nesibenin ne zaman fal bakmaya donecegini bilen var mi?

Bi sey daha ekleyecegim uc dort gun once rezzan ablaya fal gonderdim. Bi sorun olmus o sirada farkedemedim. Fotograflarimdan sadece bi tanesi gitmis. Kadin o tek fotograftan harikalar yaratti. Erkek arkadasin senden bi sans daha alabilmek icin kiliktan kiliga giricek dedi ki simdiye kadar baktirdigim herkes geri donus zor diyordu. Daha dun cikti rezzan ablanin dedikleri hemde tek fotograftan opuyorum onu burdan.

Nesibe bu akşam saat 8 de sistemde olacak. Rezzan ablanın babasını bilmiyorum umarım iyidir.

Ben bugün Rezzan ablayı sabahın köründe online gördüm. Yine de babası hasta, morali düzelinceye kadar beklicem baktırmak için

Nesibe'ye ben 2 kere fal baktırdım. 1si bu siteye yeni başladığındaydı, yorumundan pozitif enerji aldım, güzeldi.

2.si, sizler müptela olduktan sonra bakıldı ve Nesibe'de farklı bir şeyler vardı, net hissettim. Resmen enerjisi değişmiş, kötü yönde farklılaşmıştı.......niye bilmiyorum ama fal baktırdığım o gece yatamadım ve deli dana gibi evde dolandım. Bilmiyorum ama bana da bir şeyler bulaştığını hissettim sanki............dediğim gibi ağzı iyi niyetliyim diyordu ama bu sessizler denen varlıklar ya da bu işi parayla yapması Nesibe'yi değiştirmiş, farklılaştırmış diye düsünüyorum. Bir şekilde bir kirlilik var, güzel şeyler söyledi ama mutlu olmak yerine tavrından ve kendisinden ürperdim. ucundan da olsa kendi ruhumun da kirlendiğini , değiştiğini hissettim.

Nesibe eskisi gibi değil, ben bir terslik seziyorum kızlar bu işte.

Her şekilde de bir daha Nesibe'nin enerjisinin hayatıma dokunmasını istemiyorum, sesinden, enerjisinden ürperdim ve bir daha baktırmadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…