Ben baktırmıştım,geçmiş ve anda tarotu kadar iyiydi bende..Gelecek üfürük şeyler dışında tarottada katinadada çıkmamıştı:)Kızlar mert reiki'ye katina baktıran var mı? Ben tarot baktırıp çook memnun kalmıştım ama katinada başarılı mı emin olamadım
Canım beniiimmm teşekkür derim nilmil'im:)Hepimiz kazanalım topikçe inşallahAlcanzarcım senin adına çok sevindim canımumarım hayırlısı olur senin için. Falda kaybedip aşkta kazanırsın :)
Ben baktırmıştım,geçmiş ve anda tarotu kadar iyiydi bende..Gelecek üfürük şeyler dışında tarottada katinadada çıkmamıştı:)
Sağol canımcım darısı başına inşallah:)Mert'in tarotta söylediği bir kaç şeyi yaşadım. Ama dediğin gibi öyle aman aman önemli şeyler değil de ben zaten genel baktırdığım için biraz sorun olmuyor :) ilkay'a mı baktırsam mert'e mi kararsızım
Ayrıca geçmiş sayfaları okudum. Fallarının çoğu patlamış olsa da sonunda kazanan sen olmuşsun. Mutluluklar
Sağol Urminaa'm ..Darısı gerçekten inşallah hepinizin başına:)alcanzarcığımıza tebrikler ve maşallah şimdiden
geçmiş benim için de çoktan geçmişte kaldı.. darısı başıma diyorum
Sağol canımcım darısı başına inşallah:)
Hımmmm simdi ben İlkay'ıda tutarım falını severim...amma velakin sanki içimden bi ses Mert'e baktırmanın daha doğru olacağını söylüyo:)
Alcanzar hayirli olsun bacim bilgeye senin icin hep isinmisti zaten Allah guzelliklerin devami i getirsin insallahNe kadar güzel bi haber varsın fallar çıkmasın canım hayırlı olsun inşallah oh be aylar sonra nihayet böyle güzel bir haber geldi
Bilge ve yagmur ikisi zit seyler soyledi banaSağol canım benim bende sevindim
Birtek Bilge vallahi.Bide detaylarda Yağmur hepsi o.Mesela bende gelişmeleride hiçbiri tahmin edememiş,öyle uç noktaki başka başka şeyler ya..
Ben Bilge'yi hep başka bi yerde gördüm onlinede,sana sabret demişse eminim canım vardır bi gördüğü bildiği
Sağol canııımmm, çook çok teşekkürAlcanzar hayirli olsun bacim bilgeye senin icin hep isinmisti zaten Allah guzelliklerin devami i getirsin insallah
Yağmur bi iki detayda evet bende bildi ama o kadar yani.Yağmur'u severim ama,falı ciddî seanstır gòzümde:)Bilge ve yagmur ikisi zit seyler soyledi banaama sanirim bilge hakli cikacak
Güneşim Yengecim:)Allah razı olsun,Allah seninde yüzünü ebediyen güldürsünalcanzarcımmm Allah mutluluğunu daim etsin....canım benım gülen yüzün solmasın...hep mutlu ol......
çok sevindim......
taha kışın bende 2 gün içinde patlamıştı...neyse falları boşverin önemli olan senin mutlu olman:)
Tahayi ben hic begenmemistim, bence herhangi bir hissiyati yok, mantiga gore yorum yapiyor.
Tek tük olan olumsuz fallarımdan biriydi Taha bende patladı, yeni biri v.s böyle diyen olumsuzlar patladı olumlularda tarih olarak patladı sayılır gerçi gidişat doğru ama zamanlar tutmuyor eeeee bu durumda şimdi benim fallar ın sonucu ne oldu
İlknur'cum zaten öyle zor tutturuyolarkiTek tük olan olumsuz fallarımdan biriydi Taha bende patladı, yeni biri v.s böyle diyen olumsuzlar patladı olumlularda tarih olarak patladı sayılır gerçi gidişat doğru ama zamanlar tutmuyor eeeee bu durumda şimdi benim fallar ın sonucu ne oldu
Vallahi be de ayniyim, olumlular cikmadi, olumsuzlarin da hicbiri cikmadi, olaylar cooooooook farkli yonlere gelisti :)
Bu durumda bize olumlu olumsuz hepsi patladi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?