Binnaz Abla

Kızlar mert reiki'ye katina baktıran var mı? Ben tarot baktırıp çook memnun kalmıştım ama katinada başarılı mı emin olamadım

Kızlar mert reiki'ye katina baktıran var mı? Ben tarot baktırıp çook memnun kalmıştım ama katinada başarılı mı emin olamadım
Ben baktırmıştım,geçmiş ve anda tarotu kadar iyiydi bende..Gelecek üfürük şeyler dışında tarottada katinadada çıkmamıştı:)

Ben baktırmıştım,geçmiş ve anda tarotu kadar iyiydi bende..Gelecek üfürük şeyler dışında tarottada katinadada çıkmamıştı:)

Mert'in tarotta söylediği bir kaç şeyi yaşadım. Ama dediğin gibi öyle aman aman önemli şeyler değil de ben zaten genel baktırdığım için biraz sorun olmuyor :) ilkay'a mı baktırsam mert'e mi kararsızım

Ayrıca geçmiş sayfaları okudum. Fallarının çoğu patlamış olsa da sonunda kazanan sen olmuşsun. Mutluluklar

alcanzarcığımıza tebrikler ve maşallah şimdiden
geçmiş benim için de çoktan geçmişte kaldı.. darısı başıma diyorum

Sağol canımcım darısı başına inşallah:)
Hımmmm simdi ben İlkay'ıda tutarım falını severim...amma velakin sanki içimden bi ses Mert'e baktırmanın daha doğru olacağını söylüyo:)

Sağol canımcım darısı başına inşallah:)
Hımmmm simdi ben İlkay'ıda tutarım falını severim...amma velakin sanki içimden bi ses Mert'e baktırmanın daha doğru olacağını söylüyo:)

İlkay çoğunlukla sistmde zaten mert'i yakalamak daha zor en iyisi ona baktırayım. Yorumun için sağol :)

alcanzarcımmm Allah mutluluğunu daim etsin....canım benım gülen yüzün solmasın...hep mutlu ol......
çok sevindim......
taha kışın bende 2 gün içinde patlamıştı...neyse falları boşverin önemli olan senin mutlu olman:)

Bilge ve yagmur ikisi zit seyler soyledi bana ama sanirim bilge hakli cikacak

Alcanzar hayirli olsun bacim bilgeye senin icin hep isinmisti zaten Allah guzelliklerin devami i getirsin insallah
Sağol canııımmm, çook çok teşekkür ederim.Allah benim dileğimi en istediğim şekilde gerçek yaptığı gibi seninde gönlünün muradını tez zamanda versin inşallah:):)
Evet kesinlikle öyle hakikaten,Bilge'yi ilk falımdan itibaren benimsedim.Tabiki insanoğlu şaşarda beşerdeonunda yanıldığı fallar mutlaka vardır.Ama benim nazarımdaki yanılma payı diğerlerinde %70 gibiyse Bilge'de %20 % 30 'lara falan iniyo.

Güneşim Yengecim:)Allah razı olsun,Allah seninde yüzünü ebediyen güldürsün
Evet canım hatırlamazmıyım Taha sende çabuk patlamıştı,bende de bi sürünceme döneminden sonra patladı

Tahayi ben hic begenmemistim, bence herhangi bir hissiyati yok, mantiga gore yorum yapiyor.

Tek tük olan olumsuz fallarımdan biriydi Taha bende patladı, yeni biri v.s böyle diyen olumsuzlar patladı olumlularda tarih olarak patladı sayılır gerçi gidişat doğru ama zamanlar tutmuyor eeeee bu durumda şimdi benim fallar ın sonucu ne oldu

Vallahi be de ayniyim, olumlular cikmadi, olumsuzlarin da hicbiri cikmadi, olaylar cooooooook farkli yonlere gelisti :)

Bu durumda bize olumlu olumsuz hepsi patladi :)

İlknur'cum zaten öyle zor tutturuyolarki
Bi yıldır online baktırıyorum,çıkan fal sayısı ortada işte.Bambaşka gelişmeler,olaylar ve sonuçlar:)İnşallah tahmin etmedikleri kadar güzel olur yaşayacakların:):)

Vallahi be de ayniyim, olumlular cikmadi, olumsuzlarin da hicbiri cikmadi, olaylar cooooooook farkli yonlere gelisti :)

Bu durumda bize olumlu olumsuz hepsi patladi :)

Tarih olarak bir tek Crimson ve Saraylı nın henüz patlamadı, bende olaylar farklı değil dedikleri şekilde gelişti onda bir sıkıntı yok yada Sele nanın dediği gibi tarihlere takılmayıp biraz daha ümit le bekliyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…