Binnaz Abla

Alcanzarcım hayırlı olsun Allah mutluluğunu daim etsin canım

Gunah almayayim, soylemeyi unutmusum Crimson ve Sarayli bana zaman vermedi ama olaylari tutturmuslar.

Selena bana astan asagi patladi, tarihi de olayi da. Her noktasi ayri patladi ama an tespitleri cidden muhtesemdi. Okurken bu dedigi patlar demistim, 1 hafta sonra mi ne patladi. Selena iyi fal bakiyor, bana tutmadigi icin cidden uzgunum.

Peki Selena sana neler dedi de patladi acaba ?

Saraylı hakikaten aklıma geldide ,bana ne bambaşka bi yorum yapmış yaAlâkası yok

Alcanzar can, asil Fatima ne demisti?
Kız Cherry Fatima bana falmı baktı acaba??
Yoksa başkasınamı baktı?Vallahi bana gelen yorumu üstelik iki gün bekletip gönderdiği yorumu başka birinin falı gibiydi.Zaten hani verdiği süreden tutunda inciğine minciğine kadar bin kere patladı
Patlamanında kendi içinde bi ağırlığı bi bi havasî olmalı:):):)Patlarken fal yeri göğü inletmeli,patlamanında eziği çekilmiyo kardeş

kızlar alcanzarı baz almayalım yaw .. herkes patır patır patlamış baksanıza ama ilk defa birinde yeni birinin olması ve bu yönde gelişme olması herkes için umut verici ..ben eski salağım için bi sürü para döktüm, elde var sıfır

ben fatimayı bulsam atlayacam da üstüne de kadın kayıplarda..hep bi ulaşamama durumları

Kızlar maya dediğiniz şahıs hani ulaşılamayan bayan binnazabladaki maya demir mi ? Bi de onu mu tavsiye edersinz yoksa selin imer mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…