Kızlar maya dediğiniz şahıs hani ulaşılamayan bayan binnazabladaki maya demir mi ? Bi de onu mu tavsiye edersinz yoksa selin imer mi ?
kızlar alcanzarı baz almayalım yaw.. herkes patır patır patlamış baksanıza ama ilk defa birinde yeni birinin olması ve bu yönde gelişme olması herkes için umut verici ..ben eski salağım için bi sürü para döktüm, elde var sıfır
ben fatimayı bulsam atlayacam da üstüne de kadın kayıplarda..hep bi ulaşamama durumları
Kızlar maya dediğiniz şahıs hani ulaşılamayan bayan binnazabladaki maya demir mi ? Bi de onu mu tavsiye edersinz yoksa selin imer mi ?
ilknur, o herif oyaladı durdu beni sinir oldum.. ben artık direk fatimaya ulaşmak istiyorum aracısız..Muzo yu aradın mı
soruna göre değişebilir ama ben ilk zamanlar bahsediyordum şimdi ayrıntılardan bahsetmiyorum ve yorumlar daha şaşırtıcı oluyor
bence biraz bilgi vermek gerek. aksi takdirde çok çevresinde dolaşıyolar. soru-cvp kısmına kalıyor olay.. onda da bi kaç cümle yazıp geçiyolar.. kafandaki soru her neyse yaz benceKızlar geçen fal baktırdım..
Fal öncesi soru sorulan bölüme sorumu yazdım ama sonra farkettim ki
tüm ipuçlarını vermişim yani şuan ki durum ve düşüncemle ilgili
Kendisi güzel yorumladı falımı fakat benim sonradan kafama takıldı
sormasa mıydım kendisi mi tahmin etseydi diye..
Siz soru sorarken kısaca olaydan bahsediyor musunuz?
Mesela aklınızda iki seçenek var, hangisi olmalıdır gibi ?
ilknur, o herif oyaladı durdu beni sinir oldum.. ben artık direk fatimaya ulaşmak istiyorum aracısız..
Özeline mesaj attım
Kızlar Selena yı seviyorum.................son falımda ilk kez tarih vermişti hep tarihlere takılma derdi ve 2 hafta sonra seni arayacak demişti gerçi 3 hafta oldu ama bugün bir bahaneyle msj attı bakalım gerisi gelecek mi
Natali derinsu icin ne diyorsunuz arkadaslar. Tavsiye eden var mi?
şu selena ya bende bir ara atacağım ama keşke kredi kartıyla ödemekte dolara bağlı olmasa
olur yolla canim özeldenyeni baktırdım kötüydü sana özelden atarım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?