Binnaz Abla

Kızlar maya dediğiniz şahıs hani ulaşılamayan bayan binnazabladaki maya demir mi ? Bi de onu mu tavsiye edersinz yoksa selin imer mi ?

Evet Binnaz abla da Mayaya baktırdım güzel ve detaylıydı enerjisi yüksek bir hatun bende tek sorun zaman oldu yani söylediği zamanlar tutmadı ha birde yeni biri var dedi ama öyle bir şey de olmadı ama bu olmayacak falı çıkmadı anlamına gelmez çünkü olaylar dediği doğrultuda ilerledi sadece zamanlama farklı idi

Muzo yu aradın mı

Kızlar geçen fal baktırdım..
Fal öncesi soru sorulan bölüme sorumu yazdım ama sonra farkettim ki
tüm ipuçlarını vermişim yani şuan ki durum ve düşüncemle ilgili
Kendisi güzel yorumladı falımı fakat benim sonradan kafama takıldı
sormasa mıydım kendisi mi tahmin etseydi diye..
Siz soru sorarken kısaca olaydan bahsediyor musunuz?
Mesela aklınızda iki seçenek var, hangisi olmalıdır gibi ?

Ben detay veriyorum yaş, medeni durum v.s çünkü karşımızdaki insanlar müneccim değil ve detay verdiğim vakit gelen yorumlarım daha detaylı mantığa uygun tabii bu benim düşüncem

soruna göre değişebilir ama ben ilk zamanlar bahsediyordum şimdi ayrıntılardan bahsetmiyorum ve yorumlar daha şaşırtıcı oluyor

soruna göre değişebilir ama ben ilk zamanlar bahsediyordum şimdi ayrıntılardan bahsetmiyorum ve yorumlar daha şaşırtıcı oluyor

Ne için fal baktırdığımıza da bağlı bu bence bazen detaya hiç gerek olmayan yorum talep edilebilir bazende detay vermen gerekir gibime geliyor

bence biraz bilgi vermek gerek. aksi takdirde çok çevresinde dolaşıyolar. soru-cvp kısmına kalıyor olay.. onda da bi kaç cümle yazıp geçiyolar.. kafandaki soru her neyse yaz bence

Özeline mesaj attım

bu arada Fatima bende patladı hem zaman olarak hem başka bir konuda (oğlumun eğitimiyle ilgili bir konuda) gerçi ben de boşuna sordum oğlumla ilgili yorumu doğru çıkması benim Antonia Banderas la aşk yaşamam gibi bir şey olurdu..

Vallah bende de bir dediği şuan çikiyor gibi.
Bir hafta önce fal baktırdim ona. Çok yakın zamanda hoşlandiğin kişi sana haksızlik yapacak dedi. Birden bire sinirlenecek yada iğneleci bir cümle söyleyecek sana falan dedi. Ama sonradan gönlünü alacak yine dedi. Vallab dün öyle birşey oldu. Bakalim gönlümü alacak mi

şu selena ya bende bir ara atacağım ama keşke kredi kartıyla ödemekte dolara bağlı olmasa

selena'da hangi falı önerirsiniz? Ben katina baktırdım ama daha fazla detaya ihtiyacım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…