- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Arkadaşlar onlineda önerebileceğiniz dediklerinin çıkma potansiyeli yüksek kimler vardır. Taradım sayfaları bir kaç isim var aklımda ama ilk aklınıza gelen bir iki kişi paylaşabilirseniz sevinirim.
canım yakın zamanda alcanzar arkadaşımızın dediğine göre bilge var
benim öyle büyük şeyler değil ama nesibe küçük birçok şeyi bildi
Sağol canım bilge binnaz ablada mı? Nerdeydi?
Arkadaşlar onlineda önerebileceğiniz dediklerinin çıkma potansiyeli yüksek kimler vardır. Taradım sayfaları bir kaç isim var aklımda ama ilk aklınıza gelen bir iki kişi paylaşabilirseniz sevinirim.
Benim favorim tellwe Selena
Kızlar sizde de aynı şeyler var mı eski fallarımı okudum da tekrar; bunlar hep patlayanlar tabii
Katılacağım bir davet veya partide bir arkadaşımın vasıtasıyla hayatımın erkeğiyle tanışacağım özellikle bahar aylarında v.s v.s Türk filmi gibi ya
Kızlar sizde de aynı şeyler var mı eski fallarımı okudum da tekrar; bunlar hep patlayanlar tabii
Katılacağım bir davet veya partide bir arkadaşımın vasıtasıyla hayatımın erkeğiyle tanışacağım özellikle bahar aylarında v.s v.s Türk filmi gibi ya
Hahaha bana da hep ayni hikaye bir davette bir kiz arkadasimin araciligyla biriyle tanisip evlencek olmam ay ne daveti yaa tum yaz gecti ben calismaktan baska birsey yapmadim ki bunu esinceden tutun da o kdr cok kisi soylediki herkese ayni masal de ekkiKızlar sizde de aynı şeyler var mı eski fallarımı okudum da tekrar; bunlar hep patlayanlar tabii
Bende aynisini dusunup seninle ayni kararaverdim :)kızlar, benim bugün içime yoğun bir his doğdu da sanırım dünya üzerinde o kişi diyebileceğim kimse yok
o yuzden bu fal işlerini bırakıp kariyere yönelsem daha hayırlı olacak sanırım...baksanıza kendimizi avutuyoruz
kesinlikle.. beni düşünüyor mu diye harcadığım günler-saatler derken ömür geçmiş..şimdi bir 6-7 ay öncesine bakınca daha net görebiliyorum. bizim için zaman duruyor ama başkaları için akıyor..Bende aynisini dusunup seninle ayni kararaverdim :)
Evt ben onu dusunurken o isiyle gayet mesgul olup aklina bile gelmiorumdur isimde daha basarili ve uretken olabrdim i sallah bundan sonra kimse bizden degerli degil once kendimiz :)kesinlikle.. beni düşünüyor mu diye harcadığım günler-saatler derken ömür geçmiş..şimdi bir 6-7 ay öncesine bakınca daha net görebiliyorum. bizim için zaman duruyor ama başkaları için akıyor..
forumdaki herkesin güzel haberlerini almak istiyorum artık ben ya .. bu haber iş olur, evlilik olur.. ama sonu net olsun ve iyi olsun
Marple merhaba falımı yorumlamış tavsiyen için gerçekten teşekkür ederim sana. Çok detaylı ve uzun bir yorumdu. Bu Eylül yeni galiba bu sitede bence tutar. Ne diyelim yolu açık olsun.
Canım bu arada bu Selini de deneyim mi? hangi sitede? falalem deki mi? fal konusunda bu ayı kapatayım baribu son olsun
canım eylül başak ın falı nasıldı dety verebilir misin
Bitanem İş ve özel hayatımın bir yıldır sıkıntılı olduğunu ve kısa bir süre önce bu sıkıntıların bittiğini, bir daha uzun yıllar yaşanmayacağını söyledi. başka konularda da nokta atışları oldu. Ben beğendim enerjim uyuştu galiba hisleri de kuvvetli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?