Eeeee ben bi guzel haber vereyim o zaman ben yeni bi iliskiye basladim hemde bunu bilebilen hicbir falci olmadiiiikesinlikle.. beni düşünüyor mu diye harcadığım günler-saatler derken ömür geçmiş..şimdi bir 6-7 ay öncesine bakınca daha net görebiliyorum. bizim için zaman duruyor ama başkaları için akıyor..
forumdaki herkesin güzel haberlerini almak istiyorum artık ben ya .. bu haber iş olur, evlilik olur.. ama sonu net olsun ve iyi olsun
Eeeee ben bi guzel haber vereyim o zaman ben yeni bi iliskiye basladim hemde bunu bilebilen hicbir falci olmadiiii
Neeeey, hiç mi kimse bilemedi ??
Hayir kizlar bilen olmadi bitek burdan bi arkadas baktigi tarotta israrla bu tarihlerde iliskiye baslayacagimi soylemisti tesekkur ederimmmbu falcılar tutturamamak konusunda büyük istikrar sağladılar
tolincim tebrikler
şu sıralar hiç çıkan fal haberi yok korkuyorum benimkilerinde patlamasından
selena'da hangi falı önerirsiniz? Ben katina baktırdım ama daha fazla detaya ihtiyacım var :)
ben de attım bakalım :)
Eeeee ben bi guzel haber vereyim o zaman ben yeni bi iliskiye basladim hemde bunu bilebilen hicbir falci olmadiiii
Benim çıktı Selena son baktırdığımda 2 hafta içinde haber alacaksın demişti 3 hafta oldu ama msj aldım küçük ama büyük adım affedersiniz tükürdüğünü yalamış oldu
Benim çıktı Selena son baktırdığımda 2 hafta içinde haber alacaksın demişti 3 hafta oldu ama msj aldım küçük ama büyük adım affedersiniz tükürdüğünü yalamış oldu
sevindim darısı başımıza
hangi falı baktırdın cnm
fiyatı uygun diye iskambil yollamıştım, ilk falım su idi zaten o kadında ilginç olan (bende bu oluyor) ne yollarsam yollayım kahve, katina, tarot kartlara sadık kalmıyor kendin de bir şeyler katıyor çünkü söylediği şeyler katina da, yada tarotta çıkacak şeyler değil açıkçası
anladım cnm bende su yollamıştım verdiği tarihlere daha var o yüzden bişi diyemiyorum ama geçmiş ve an süperdi..dünde katina yolladım ama hala yorumlamamış beklemedeyim :)
tarihlere fazla takılma genelde bana tarih vermezdi son falında vermişti 2 hafta diye 3 hafta sonra çıktı, inşallah ve hayırlısı ise sonucu da çıkar ama hep sonuçlarda takılıp kalmıyor muyuz
Yooo tek basima olmaz hep beraber mutlu olcaz yavrulartebrikleri canim umarim cok mutlu olursun <3
Boyle haberlere hasret kalmistik hayirlisi olsun canim falcilara kalsak zaten halimiz ya harap yada cok superrrEeeee ben bi guzel haber vereyim o zaman ben yeni bi iliskiye basladim hemde bunu bilebilen hicbir falci olmadiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?