Binnaz Abla

Eeeee ben bi guzel haber vereyim o zaman ben yeni bi iliskiye basladim hemde bunu bilebilen hicbir falci olmadiiii

şu sıralar hiç çıkan fal haberi yok korkuyorum benimkilerinde patlamasından

Benim çıktı Selena son baktırdığımda 2 hafta içinde haber alacaksın demişti 3 hafta oldu ama msj aldım küçük ama büyük adım affedersiniz tükürdüğünü yalamış oldu

hangi falı baktırdın cnm

fiyatı uygun diye iskambil yollamıştım, ilk falım su idi zaten o kadında ilginç olan (bende bu oluyor) ne yollarsam yollayım kahve, katina, tarot kartlara sadık kalmıyor kendin de bir şeyler katıyor çünkü söylediği şeyler katina da, yada tarotta çıkacak şeyler değil açıkçası

anladım cnm bende su yollamıştım verdiği tarihlere daha var o yüzden bişi diyemiyorum ama geçmiş ve an süperdi..dünde katina yolladım ama hala yorumlamamış beklemedeyim :)

anladım cnm bende su yollamıştım verdiği tarihlere daha var o yüzden bişi diyemiyorum ama geçmiş ve an süperdi..dünde katina yolladım ama hala yorumlamamış beklemedeyim :)

tarihlere fazla takılma genelde bana tarih vermezdi son falında vermişti 2 hafta diye 3 hafta sonra çıktı, inşallah ve hayırlısı ise sonucu da çıkar ama hep sonuçlarda takılıp kalmıyor muyuz

tarihlere fazla takılma genelde bana tarih vermezdi son falında vermişti 2 hafta diye 3 hafta sonra çıktı, inşallah ve hayırlısı ise sonucu da çıkar ama hep sonuçlarda takılıp kalmıyor muyuz

genelde dedikleri tarih olmayınca berbat falcı oluyor şu yıl bitmeden gerceklessin başka bişi istemiyorum :) inşallah sonucunuda yasarsın en güzelinden cnm

Benim çıktı Selena son baktırdığımda 2 hafta içinde haber alacaksın demişti 3 hafta oldu ama msj aldım küçük ama büyük adım affedersiniz tükürdüğünü yalamış oldu

canım aslında tellweden kimseye atmayacağım demiştim ama dayanamadım burdaki yorumlara bende selenaya atım 3.sıradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…