binnaz abla da pia'ya baktıra ar mı
canım aslında tellweden kimseye atmayacağım demiştim ama dayanamadım burdaki yorumlara bende selenaya atım 3.sıradayım
yüzlerce fal baktırdım iade istediğim tek faldı çünkü ne dedeğini anlamadım fal olumlumuydu olumsuz muydu her şey benim elimdeydi ben istersem olur v.s v.s ama yorumlarına bakarsanda beğenenide fazla
Hadi bakalım inşallah senle de enerjisi tutar güzel haberlerini alırız
iade eder mi diye korkuyorum aslında
niye iade etsinki ilk kez mi baktıracaksın k.kulübünü yaz referans gerekirse oluruz.
hayır ama genelde iade alıyorum daha öncekilere verdiğim puanlar yüzüden klothoyagmur 3 kez iade etti kiraze de bende bir daha baktırmadım tellwe ye
binnaz abla da pia'ya baktıra ar mı
aman baktırma kaç kaç berbat
Kızlar bana haber verın özelden yazın nasıl fal diye karşılaştırma yaparızben de attım bakalım :)
Tolinnn o kadar falcıdan bilen olmadımı cidden hayırlınolsun kuşumtebrikleri canim umarim cok mutlu olursun <3
kızlar, benim bugün içime yoğun bir his doğdu da sanırım dünya üzerinde o kişi diyebileceğim kimse yok
o yuzden bu fal işlerini bırakıp kariyere yönelsem daha hayırlı olacak sanırım...baksanıza kendimizi avutuyoruz
tolincik allah mutluluğunu bozmasıntebrikler...
kızlar bu arada nesibe 18 fal mı almııış
tolincik allah mutluluğunu bozmasıntebrikler...
kızlar bu arada nesibe 18 fal mı almııış
evet yaa şimdi gördüm.. hangi ara yorumlayacak acaba? vay be demek talep o kadar çok ki kadın böyle yaptı..bi de bana söyledikleri olsa ya keşkeNeeeeeeey 18 mı?!?!
evet yaa şimdi gördüm.. hangi ara yorumlayacak acaba? vay be demek talep o kadar çok ki kadın böyle yaptı..bi de bana söyledikleri olsa ya keşkeson 2 falında yok
çıkmadı... yine de severim nesibeyi..söylediği bişy sadece söylediği yolda ilerliyor ama olması çok çok zor2 gunde bakicakmis onlara sana dedikleri cikmadi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?