- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
çıkmadı... yine de severim nesibeyi..söylediği bişy sadece söylediği yolda ilerliyor ama olması çok çok zor
birde yeni biri gelmiş falsepetine 2 kişi atmış bizden var mıdır atan???
Miroskastan mı bahsediyosun? Aman hiç bulaşma. Tellwedeyken fal attım pişman oldum
çıkmadı... yine de severim nesibeyi..söylediği bişy sadece söylediği yolda ilerliyor ama olması çok çok zor
Miroskas mi sakin ha sakinMiroskastan mı bahsediyosun? Aman hiç bulaşma. Tellwedeyken fal attım pişman oldum
Bende gordum atan olursa bana haber versinhmm tamam canım çok sağol o çok dikatimi çekmemişti birde bugun ceyda özsoy u gördüm onu sormuştum yeni falsepetinde
Miroskas mi sakin ha sakin
evet canım facebook a yazdı iki günde yorumlayacakmış rekora koşuyor nesibem :)
canım gidişat pek tutmayacağını gösteriyor da o yüzdenAnladim cnm cok zor deme bence hayatin ne getirecegi belli olmuyor bendede son 2 fali cikmadI ama bende severim kendisini
Kızlar selena nın falı gelmiş gerçeken anda geçmişte tam nokta atışları olmuş keşke biraz daha uzun olsaydı ama kadın şaşırttı
gelecek ile ilgili yorumları venusamber, ilkay, hale ve alev tansel le birebir aynı
Yooo tek basima olmaz hep beraber mutlu olcaz yavrular
evet yaa şimdi gördüm.. hangi ara yorumlayacak acaba? vay be demek talep o kadar çok ki kadın böyle yaptı..bi de bana söyledikleri olsa ya keşkeson 2 falında yok
canım gidişat pek tutmayacağını gösteriyor da o yüzden
eğer bu falcıların hepsi aynı şeyi söylüyorsa bence çıkar..selena-venusamber ikilisi varsa hele
canım gidişat pek tutmayacağını gösteriyor da o yüzden
eğer bu falcıların hepsi aynı şeyi söylüyorsa bence çıkar..selena-venusamber ikilisi varsa hele
Venusamber hangi sitede bakiyor kizlar
fal sepeti
fal sepeti
Tarotmu bakiyor kahvemi peki
hepsine bakıyor..yoğunlukla tarot..benim venüse btün fallarım tarot...kahveyi çok açmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?