Binnaz Abla

Kızlar paypalla ödeme yapan var mı hiç? İlkaya fal göndericem de paypal ile daha uygun oluyor fiyatı ama güvenilir mi emin olamadım

canım gidişat pek tutmayacağını gösteriyor da o yüzden

eğer bu falcıların hepsi aynı şeyi söylüyorsa bence çıkar..selena-venusamber ikilisi varsa hele

Ah gülüm bende aylardır, selena, amber, saraylı, serüven, crimson daha şu an aklıma gelmeyen yorumcuların hepsi aynı şeyi söylüyor buda ister istemez ümitlendiriyor ve hepsi de yanılamaz ya diyorum

Ah gülüm bende aylardır, selena, amber, saraylı, serüven, crimson daha şu an aklıma gelmeyen yorumcuların hepsi aynı şeyi söylüyor buda ister istemez ümitlendiriyor ve hepsi de yanılamaz ya diyorum

Bende seninle ayni durumdayim butun baktirdigim falcilar ayni seyi soluyor ama inaniorm ki beklemedigimiz zamanda gerceklesiyor kendimi arkadaşlarima ve isime verdim zaten bu yilida hic sevmedim bitsede gitse :) yada gitmeden bi guzellik yapsa :)

Bende seninle ayni durumdayim butun baktirdigim falcilar ayni seyi soluyor ama inaniorm ki beklemedigimiz zamanda gerceklesiyor kendimi arkadaşlarima ve isime verdim zaten bu yilida hic sevmedim bitsede gitse :) yada gitmeden bi guzellik yapsa :)

Her şeyin hayırlısı canım zamanın geçmesini istiyoruz çünkü beklemekteyiz ve senin gibi şu yıl geçse bu yıl geçse diyorum sonra bir bakıyorumki o geçen yıllar ömrümden gitmiş.

merhaba kızlaaaarr

bu bilge dediğiniz kişi hangi sitede bilen varmı acabaaaa sadece meraktan soruyorum acaba benim baktırdıklarımdan biri mi

.........Böğürtlen,Anjelica,Salmonberry CHERRY aklımdasın:)İstanbul'da olmayışım sebebidir yapamayışım.Eve döner dönmez ,Gute Nacht und süsse Träume

Zaman konusuna bişey diyemem yalnız tek emin olduğum nokta ;olumsuz falların burdaki kimsenin enerjisini aşağı çekmemesidir.Çünkü altyapısız tahminlerden ibaret.Olumlu olanlarında bambaşka bi şekle bürünüp yine bambaşka bi olumlulukla hayata girdiğidir.Zira dünyanın binbir türlü hâli var,iyinin güzelinde milyon adet şekli şuklu var.
Bu yıl gitmeden güzel bi jest yapıcaktır sanada ,falcıların tahminlerinden daha alâ üstelik

Aynen katılıyorum sana çaresiz dertlerimiz olmasın, enerji olayı gerçekten önemli bu topic e girmeden ne bileyim fal baktırmadan önce bu konuda açıkçası fazla bilgim yoktu ama zaman geçtikçe bunları öğrendikçe faydalarını görüyorum etrafımdakiler polyanacalık mı oynuyorsun dese de hiç kulak asmıyorum çünkü enerjimi yüksek tuttukça kendime kendi me telkin verdikçe bazı olaylar daha az üzmeye ve bakışımı değiştirmeye başladı ayrıca canım seninde hislerin kuvvetli benim için ve hepimiz için dileklerin gerçek olur inşallah

Her şeyin hayırlısı canım zamanın geçmesini istiyoruz çünkü beklemekteyiz ve senin gibi şu yıl geçse bu yıl geçse diyorum sonra bir bakıyorumki o geçen yıllar ömrümden gitmiş.

Zaten su kiz milletinde yani bizde 1 gram akil olsa kendimize bu eziyeti etmeyiz degmiyor biliyoruz ama bekliyoruz sonuc maddi manevi çöküş

Cnmmm benim senin agzinda bal mi var :)) guzel dileklerin icin tesekkur ederim :) mutlulukla ilgili umidimi hic kaybetmedim zaten insallah herkes sevdigiyle bir omur gecirir :)

Kizlar, MedyumSelenanin bir dediği daha çikti. "biri sana ulaşacak ama sen ondan kaçma isteği duyacaksın. örnek vermem gerekirse, sana bir şekilde ulaşır telefon ya da sosyal medyadan ama sen onu bir şekilde uzaklaştırabilirsin. ya da yolda karşılaşırsın ve seni görmemesi için yolunu değiştirebilirsin o şekilde bir durum. "

Bugün çikti bu dediği :)

süper yuppiiii Selena nın her çıkan falında ümitleniyorum şeytan kulağına kurşun

Amin amin amin:)

Cnmmm benim senin agzinda bal mi var :)) guzel dileklerin icin tesekkur ederim :) mutlulukla ilgili umidimi hic kaybetmedim zaten insallah herkes sevdigiyle bir omur gecirir :)
Amiiinnn
Bir ömür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…