Binnaz Abla

Selena bir tek bana mi cikmadi nedir :)

Valla umarim mutlu son benim icin de yakindir, cidden manevi olarak tukenmis hissediyorum bugunlerde.

Valla umarim mutlu son benim icin de yakindir, cidden manevi olarak tukenmis hissediyorum bugunlerde.

Aynen, ama bende mutlu son daha birazcik uzakta galiba, falcılar net tarih veremediğine göre . Birkaç ay var deyip duruyorlar hepsi. Birkaç ay ne kadar be net birşey söyleyin be

:) yeni üyelik aldım kızlar...:) ozgece_35 ben :)
konumu profilimden kaldırmıyormusum fazla deşifre olmayım bari dedim:)
profilim giren falıma bakmasın:)

bana da çıkmadı valla 17-10-2013 tarihinde çok yakında ilişkiniz başlıyacak demiş ama tarih bu oldu ilişki başlamayı bırak çok daha geriledi asla olmaz artık :) katina baktırmıştım ben bu arada

Is ile ilgili saraylinin baktigi bir fal cikmis bulunmaktadir.isyerindeki biri ile ilgiliydi ve dogru oldugu cikti.

Tellwe'den sonra falalemde de fal ücretleri artmış. Bu artış neyden kaynaklı acaba? Tellwede bi falcıda ücret yüzdemizin %30a çekilmesini protesto edelim demiş

yanlış hatırlamıyorsam Nesibe'nin ilk falı sende çıkmıstı demi??? başkasıyla mı karıstırıyorum?
yok canım bende ilk falı çıkmıştı evet..eski sevdiğim çocuk için seni şu vakitte arayacak demişti ve gerçekten de o zaman aramıştı hem de aradan aylar geçtikten sonra...

Tellwe'den sonra falalemde de fal ücretleri artmış. Bu artış neyden kaynaklı acaba? Tellwede bi falcıda ücret yüzdemizin %30a çekilmesini protesto edelim demiş
bence de %30 çok çok az..bu site editörleri salak mı acaba? düşünün biz 10 liraya baktırıyoruz, falcının eline geçen 3 lira. sonra da ücreti yüksek fallara yönlendiriyorlar veya keyfi gelince bakıyorlar. ücret yüzdesi gerçekten az bence de

:) yeni üyelik aldım kızlar...:) ozgece_35 ben :)
konumu profilimden kaldırmıyormusum fazla deşifre olmayım bari dedim:)
profilim giren falıma bakmasın:)

Kızlar nick değişikliği yapılabiliyormu yoksa yeni üyelik mi almak lazım topic te

merhabalar oncelıkle fal bagımlısı bır ınsan olarak sızıde uzun zamandır takıp ettıgımden belkı bende aıleye alınır dertlerımı fıkırlerımı bır sekılde sızınle paylasırım dıye uye olmaya karar werdım . ben bınnaz abladakı falcların bır kısmını denedım 1.5 senedır asagı yukarı onları anlatayım sızde bana fıkır verın olurmu :) ılk fala hülya demir ile başladım : aslında olumsuz yorumlar yapılmıs genelde ben ılk ıkı kahve falını yasadıgımı soyleyebılırım hıc umudum olmadıgı zamanlarda bana verdıgı tarıhte erkek arkadasımın gelısı oldu ve dedıgı turde bır beraberlıgımız baslamıstı fakat daha sonra baktırdıgım belkı de 7 fal da fln bende hıcbır soyledıgı tutmadı fakat bunda belırtmem gereken sey o 7 fal dedıgım olayları 3 gunde bır gondermeye baslamıstım ben artık o yuzden de benım hatam da olabılır dıye dusunuyorum kararı sız verın ısterım :) umut ışık : fal enerjı meselesıdır bunu artık bılıyoruz ve benımle kesınlıkle enerjısı tutmadı bu ınsanın 2 kez baktırdım ve ıkısındede hıcbır dedıgını yasamadım acıkcası ve fal ıadesı ıstedıgım ıkı ınsan dan bırıdır . sahra buharı : soruma yonelık hıc konusmadı denebılır ruh halımı soyleyıp durdu falında ve enerjımın uydugunu dusunmuyorum acıkcası fal olarak da tatmın etmedı benı kesınlıkle zeren yıldız : bılıyorsunuzdur yenılerden ve ben yenılerede bır sans verme taraftarıyken fal ıadesı ıstedıgım ıkıncı ınsandır . gercekten cok cok kotuydu tek soyledıgı kader carkı cıkmıs guzel guzel bu . ve dogal olarak hıcbırsey anlamadım ne an dan ne de gelecekten bır haber etmedı bana eylül acar : burda gorup de deneyım dedıgım ınsanlardandır . gecmıse yonelık bır sey soylemedı sımdı kı anla ılgılı genel seyler soyledı ve eylul ayını verdı bana gelısme ıcın bakalım eylul sonuna kadar ıns olurda haber ederım sıze ama muhtesem super fln lık bır yorum degıldı . ama şöyle bırsey de soylemem gerek her ne olursa olsun bana yardımcı oldu cunku ben dert ortagı bolumunu hıc kullanmamıstım nası olucagını bılmıyodum acılım ve hıslerını sordum aslında oyle bırsey dert ortagında yapılmıyorken bana acılım yaptıgını soyledı ve onure ettı benı acıkcası hakkını yıyemem .
bilge özdogru : herkez olumsuz yaptıgını soylemıs bana olumlu fal bakmıstı 3 falında fln tutarlıydı soyledıklerının arkasındaydı fakat cok uzun vaadeler verıp onda da bu vadade bıttıgınde hemen gelecek dıyemem demesı bıraz benı soguttu acıkcası o uzun vaadelerle zaman kazanıyor gıbı geldı bana ama sevımlıdır .
elıf ısık : acıkcası bugune kadar devamlı olaak baktırdıgım tek ınsan ıskambıl falı da bakıyor ben onu daha cok begenıyorum . ıskambıl falında yasadıklarım cok garıptırkı olmustur . zaman konusunda ılk baktırdıgımda subat ayında arama olucak fakat senın hayatına gırmesı nısan ayında olucak demıstır ve aynen ole de oldu . daha sonrakı fallarındada benı tatmın edıcı seyler soylemıstır ve cıkmıstır da . o da suanda eylul ayını verıyor bakalım en son durumu yıne paylasırım sızınle
haleh çetıner : durum ve gecmıste gayet ıyı gıbı duruyor onu da burdan sızın gorulerınzle gıdıp baktırdım 3 gun once fln o da eylul ayını werdı bakalım onu da beklıycez artık :)
benım baktırdıklarım bu kadar sanırım unuttugum yoksa sızınle paylasmak ıstedm tecrubelerımı . tabı bu ıse gönül koymussanız yınede sız kendınız deneyın derım ben kımsenın lafıyla degıl enerjı meselesıdır cok dogru . ve hıcbırı kahin degıl yanlıslarıyla dogrularıyla bır sekılde hayatlarımza dokundular sevgıyle bahsetmelı hepsınden goruslerınızı merak edıyorum :)

Binnaz abla sitesi dışında fal baktırmadınız mı????

bu isimlerin hepsini denedim...malesef hiçbirini beğenmiyorum...çıkmadılar....Geçmiş ve an içinde hepsinin yorumu seni çok seviyor..işleri karışık aile sorunları var..geçiniz efendim...Sevgiyle bahsetmeli derken,şiir mi yazalım...ne yapalım yani:)

Son düzenleme:
hayır baktırmadım guvenemedım baska sıtelere . ama rezzan abla ve nesıbeyı deneyım bı de dıyorum belkı bıde bınnazdan açelya yı ? bosuna eylul u beklememelımıyım acaba ? bazıları gercekten ısını hakkıyla yapıyor yol gosterıyor o yuzden sevgıyle bahsetmelı dıyorum

sahra buhari hariç dedeğin isimlere bende baktırdım benim durumum karşılıksızdı ve saydığın çoğu kişi gelecek deyip boşuna umutlandırdılar
yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum ben sürekli verilen tarihleri bekleyip durdum boşunaymış o yüzden bence bu fallara göre beklenti içine girme çıkarlarsa çıktılar dersin umarım beni yanlış anlamamışsın senin ümidini kırmak istemem ama benimde yaptığım bir hataydı küçük bir uyarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…