Ben bugün Rezzan ablayı sabahın köründe online gördüm. Yine de babası hasta, morali düzelinceye kadar beklicem baktırmak için
Nesibe'ye ben 2 kere fal baktırdım. 1si bu siteye yeni başladığındaydı, yorumundan pozitif enerji aldım, güzeldi.
2.si, sizler müptela olduktan sonra bakıldı ve Nesibe'de farklı bir şeyler vardı, net hissettim. Resmen enerjisi değişmiş, kötü yönde farklılaşmıştı.......niye bilmiyorum ama fal baktırdığım o gece yatamadım ve deli dana gibi evde dolandım. Bilmiyorum ama bana da bir şeyler bulaştığını hissettim sanki............dediğim gibi ağzı iyi niyetliyim diyordu ama bu sessizler denen varlıklar ya da bu işi parayla yapması Nesibe'yi değiştirmiş, farklılaştırmış diye düsünüyorum. Bir şekilde bir kirlilik var, güzel şeyler söyledi ama mutlu olmak yerine tavrından ve kendisinden ürperdim. ucundan da olsa kendi ruhumun da kirlendiğini , değiştiğini hissettim.
Her şekilde de bir daha Nesibe'nin enerjisinin hayatıma dokunmasını istemiyorum, sesinden, enerjisinden ürperdim ve bir daha baktırmadım.
Cansuu bugün Açelyaya fal baktırmış olabilir misin sen? :)
bu arada sana neler soyledı cıkan yada tutan sozlerı oldumu ? ben bıde yorum yapıyroum cok bı dahakı sefere kesınlıkle bısey yazmadan yollıycam falımı negatıf enerjımınde olumsuz dusunmemınde bunda etkılı oldugunu dusunmeye başladım
Yokkk btnmm baktrmdm nolduu
Bugun ben baktirdim bana 2 kez Cansu dedi de ondan sordum :)
Ooo ben degilmmm vallla
kızlar bağımlı olmuşum galiba. 317 tl faturam geldi annem beni haşladı nasıl kurtulcam bilmiyorum kafayı yicem resmen. baktırmadığım çok az yorumcu kaldı sanırım:/
rezzana ne diyosunuz. bide nesibeye daha önce baktırmıştım hiç olmamıştı ama şimdi farklı falan diyosunuz bi daha denesem mi
bebeim cok sagol rezzanı ben de cok begendim insallah tutar dedikleri."Rezzan ablaya 9.falimi bu aksam yolladim, nesibeye 4 kez baktirdim" diyim sen anlarsin gerisini :))
Annesi haslayanlara tavsiyem kredi karti kullanmamalari, mobil odeme tercih etmeleri :) faturaya en fazla 150 lira daha yansir.. "Yok bu da annemin beni haslamasi icin yeterde artar bile :)" diyosaniz o zaman da mobil odemenizin limitini dusurun..
annesi haslayan birinin yazmis oldugu tavsiye olarak bakarsaniz daha etkili olacaktir yazim saniyorum :)
bebeim cok sagol rezzanı ben de cok begendim insallah tutar dedikleri.
amaa nesibe daha oncesinde sevgilim icin capkın biri degil falan demisti aldatıldıgımı öğrendim daha önce de yazmıstım:d 16 martta bakmıştı. tekrar göndersem mi nesibeye.
bu sessizler muhabbeti falan diyosunuz acaba kesin bilir mi bu sefer. bide hep meşgul bi yakalayamadım onu
Bitnmmm benim 150 doldi bide annemden 250 yaptm oohhhh
Kirazeyeee yollladim ve cokkk hycnlymm dedigi seylri heppp yasamisimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?