Binnaz Abla


Rezzan abla için o zaman en az eylüle kadar beklemen gerekiyo canım çünkü eylülde kolonoskopi yapılacakmış.. Ben dayanamadım yarım saat önce gönderdim ona 9.falımı :)

Nesibeyle ilgili yorum yapmak istemiyorum artık ben :)
 

Ben iki kez farklı konular için açılım yaptırdım ve samimiyetle söylüyorum bende gerçekten çok iyiydi.Canım ben net ve tek bir soru sormuştum.Eğer tekrar baktırırsan çok açıklama yapma bencede.Birde Açelya çok saygı duyduğum bir dönüş yaptı bana.Bende senin gibi biraz genelleyerek yağdırmıştım sorularımı.Açelya sesli kayıt göndererek bana tek tek açılım türlerini ve açılıma göre nasıl soru sormam gerektiğıni anlatmış detaylıca.îşine gösterdiği bu itinalı yaklaşım beni çok şaşırttı ve memnun etti.Bende sorularımı değiştirerek tekrar yolladım.Gelecek ile ilgili en küçük gelişmeyiburda paylaşacağıma emin olabilirsin canım.Çünkü henüz bu hafta baktırdım.Falın olumsuzsada sıkma canını.O an belki karamsarsan kartlata yansımış olabilir.Biraz zaman geçsin baktırırsın istersen tekrar bu defa açıklamada yapmazsın.İnşallah seni memnun edecek bi yorum çıkar falında.
 
kızlar bağımlı olmuşum galiba. 317 tl faturam geldi annem beni haşladı nasıl kurtulcam bilmiyorum kafayı yicem resmen. baktırmadığım çok az yorumcu kaldı sanırım:/
 
rezzana ne diyosunuz. bide nesibeye daha önce baktırmıştım hiç olmamıştı ama şimdi farklı falan diyosunuz bi daha denesem mi
 
Annesi haslayanlara tavsiyem kredi karti kullanmamalari, mobil odeme tercih etmeleri :) faturaya en fazla 150 lira daha yansir.. "Yok bu da annemin beni haslamasi icin yeterde artar bile :)" diyosaniz o zaman da mobil odemenizin limitini dusurun..

annesi haslayan birinin yazmis oldugu tavsiye olarak bakarsaniz daha etkili olacaktir yazim saniyorum :)
 
"Rezzan ablaya 9.falimi bu aksam yolladim, nesibeye 4 kez baktirdim" diyim sen anlarsin gerisini :))
bebeim cok sagol rezzanı ben de cok begendim insallah tutar dedikleri.
amaa nesibe daha oncesinde sevgilim icin capkın biri degil falan demisti aldatıldıgımı öğrendim daha önce de yazmıstım:d 16 martta bakmıştı. tekrar göndersem mi nesibeye.
bu sessizler muhabbeti falan diyosunuz acaba kesin bilir mi bu sefer. bide hep meşgul bi yakalayamadım onu
 

Bitnmmm benim 150 doldi bide annemden 250 yaptm oohhhh
 
Sonunda Açelya ya tarot göndermeyi başardım ve bu son falım sana alemde ama kartların hepsi ters geldi kesin yorum da olumsuz olacak ben yine de bildiği bir şey olursa burada paylaşırım
 

Walla canim ben soyleyince kiziyolar artik ama madrm sordun soyliyim :) bence gonder bi daha.. İstersen guzel bi dille boyle boyle dedin ama boyle boyle oldu de.. Sessizler var evet ama o sessizlerin ne oldugu belli degil, acikcasi benim icin de bi sakincasi yok :)

rezzan abla da nesibe de iyi kotu ne soylerlerse yasiyorum ben.. İnsallah sana da soylenen guzel seyleri yasarsin..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…