Binnaz Abla

binnaz ablada çoğu falcı yazdıklarına göre hikaye uyduruyor

Yok tesekkur ederim yanlis anlamam kesinlikle ben bazi seyler cikinca umutlanmistim sadece . Gerceklerle yuzlesmek icinde oldukca gucsuz hissediyorum

Yok tesekkur ederim yanlis anlamam kesinlikle ben bazi seyler cikinca umutlanmistim sadece . Gerceklerle yuzlesmek icinde oldukca gucsuz hissediyorum

O kadar cok falciya baktirdik ki binnazda da en az 10 taene filan vardir
Hepsi birbirinden kötü
Fal baktirdikca olaylar olumsuza gidiyor bence

O kadar cok falciya baktirdik ki binnazda da en az 10 taene filan vardir
Hepsi birbirinden kötü
Fal baktirdikca olaylar olumsuza gidiyor bence

belki kötüye gitmiyor bence aslında şöyle bir kaderi var elbet herkesin biz bitmesini istemediğimiz yada başlamasını istemediğimiz şeyler için diretiyoruz yani fal baktırıyoruz ve böylece o istediğimize dayanak oluşturuyoruz inanıyoruz olacağına acayip kendimizi ikna ediyoruz olayınca kötü gittiğini düşünüyoruz yani nacizhane fikrim bu

canim 1 seneyi astik hep beraber iyi bir olay yasayani görmedim varsada cok az
benim icin elbette kaderinde etkileri vardir lakin cok sorunlu bir dönemi atlattim
Noldu gene baktirdim biraz daha devam ettim daha cok pembe tablo geldi
Hepsi fos
Kötü ve olumsuz olan fallar bende daha cok tutuyor bu bakimdan baktirasimda gelmiyor nostradamus bakcak deseler baktirmam o derece
yasiycam görücem... ne yasiycaksam.. dilerim bu topicten tüm arkadaslarim diledikleri mutluluga kavusur biz hakediyoruz...

Son kez baktirip bu fal işini bitireyim dedm aslnda ben . Rezzan yada nesibe ablaya . Ama onlarinda cikmadigini dusunuyorsaniz simdiden fal isini bitireyim ben o zaman ben ikisinede hic baktirmadimda .

Son kez baktirip bu fal işini bitireyim dedm aslnda ben . Rezzan yada nesibe ablaya . Ama onlarinda cikmadigini dusunuyorsaniz simdiden fal isini bitireyim ben o zaman ben ikisinede hic baktirmadimda .

bence rezzan dan uzak dur tam pembe tablocu nesibeyi ben severim ama burda falı çıkmayan arkadaşlar çok

onlarin cikma garantisi yokki canim rezzan ablayi cok severim ama bi türlü tutmuyor ..
nesibe bi kez baktirdim pembe tablo cizmedi ruh halimi filan bildi ama olay akisini bilemedi tutturamadi cok gercek üstü bisi olcagini söyledi ki olmadi da... ocak ayindaydi..

cok tesekkur ederim yardimin için belki cok zorda kalirsam nesibeyi yada elif isik i denerim son kez artk ve bitiririm .

merhaba arkadaşlar, bi süredir dışarıdan izliyordum. rezzan hanımla ilgili yorum görünce dayanamadım. nesibeye de rezzan hanıma da baktırdım. ikisi de pembe tablo çizmedi bana. rezzan hanım ne görüyorsam söylüyorum dedi, olumsuz konuştu. ne dediyse oldu diyemem ama en çok onun falı çıktı şu ana kadar.
genelde de olumsuz şeyler söyledi. ama ben falımı yollarken lütfen kötü gördüğünüzü de söyleyin diyorum. belki onunla ilgilidir. ya da elektrik meselesi. ya da benim işin o kadar oluru yok ki, kadın mecburen olumsuz şeyler söylüyor.

Bana da oyle pembe tablo cizmez...haa digerleri de cikmadi..ama amann ozgecim cok mutlu olacaksin bu adamla yorumu da yapmadi hicbirzaman.....

Isin kotu yani aslinda benim isin oluru vardi gayette ugrasiyodu karsi taraf ama ben falcilara fazlaca guvenip yuklendimde yuklendim . Tabi bazi falcilari ayri tutarim da . Bendede elektrik kismi biraz elif isik la olfu gibi dusunuyodum bugune kadar allah var soyledigi seyleri yasamadimda diyemem bircoguu yasadim bazen evet zaman kayiyor ama . Nikahi sende diyor elif simdide bikac faldir hep bu cikiyormus eylul ve eylulden sonra cok ciddi seyler olucakms annesiylr tanisma fln . Bi yanim fal bu kaptirma diyr bi yanimda bu zamana kadar soyledikleri ve ciktilarini niye bi kenara atiysun diyr ne zor is mis . Yakinlardami baktirmistin sen rezzan ablaya

rezzan bana o kadar pembe tablo çizdi ki çok kızgınım yani beni sevmeyen adam ölecekmiş aşkımdan nasıl pişmanmış mayıs olmadan gelecek özür dileyecekmiş falan filan o yüzden bana göre pozitifçiydi ama haklısınız biraz enerji işi zaten o faldan sonra bir daha atmadım
nesibe nin dediği şeyleri bir kısmını yaşadım ama asıl haftaya belli olacak onun sonucu

Rezzan ablaya 1 defa mı baktırdın canım..evet gerçekten enerji işi...çünkü arkadasıma evlilik yorumu yapmıştı bildiğimiz pembeydi yani ama imkansız bence...

Elif isik bende 1 cumlesi bile cikmamistir 2013 2014 birer kere baktirdim fos benimle uzaktan yakindan alakasi olmayan bi faldi rezzan abla nesibe ve selena onun yaninda 1 numaralar solediklerinin hepsini yasasamda yasamasamda (daha vakti var) an da cok iyiler gelecegi allahtan baskasi bilemez evlencekmiyim onunla falan bole sorularin cevabini beklemek zaten sacmalik suanki durumunu hislerini ogrenmek zaten bana yeter

gelecek için şu olacak bu olacaklar aklımda bile kalmyor artık...anla ilgileniyorum...çünkü gelecek çıkmıyor..çıkmazda...:)

Neyse bakalim su eylul ayinda hersey aciga cikacak zatn . :) oldu oldu olmadi baskada fal baktiramam öğrenciym bir senedir parama yazik . Saolun yorumlar icin yardmci oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…