- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
binnaz ablada çoğu falcı yazdıklarına göre hikaye uyduruyorsahra buhari hariç dedeğin isimlere bende baktırdım benim durumum karşılıksızdı ve saydığın çoğu kişi gelecek deyip boşuna umutlandırdılar
yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum ben sürekli verilen tarihleri bekleyip durdum boşunaymış o yüzden bence bu fallara göre beklenti içine girme çıkarlarsa çıktılar dersin umarım beni yanlış anlamamışsın senin ümidini kırmak istemem ama benimde yaptığım bir hataydı küçük bir uyarı
Yok tesekkur ederim yanlis anlamam kesinlikle ben bazi seyler cikinca umutlanmistim sadece . Gerceklerle yuzlesmek icinde oldukca gucsuz hissediyorumsahra buhari hariç dedeğin isimlere bende baktırdım benim durumum karşılıksızdı ve saydığın çoğu kişi gelecek deyip boşuna umutlandırdılar
yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum ben sürekli verilen tarihleri bekleyip durdum boşunaymış o yüzden bence bu fallara göre beklenti içine girme çıkarlarsa çıktılar dersin umarım beni yanlış anlamamışsın senin ümidini kırmak istemem ama benimde yaptığım bir hataydı küçük bir uyarı
Yok tesekkur ederim yanlis anlamam kesinlikle ben bazi seyler cikinca umutlanmistim sadece . Gerceklerle yuzlesmek icinde oldukca gucsuz hissediyorum
Yok tesekkur ederim yanlis anlamam kesinlikle ben bazi seyler cikinca umutlanmistim sadece . Gerceklerle yuzlesmek icinde oldukca gucsuz hissediyorum
O kadar cok falciya baktirdik ki binnazda da en az 10 taene filan vardir
Hepsi birbirinden kötü
Fal baktirdikca olaylar olumsuza gidiyor bence
belki kötüye gitmiyor bence aslında şöyle bir kaderi var elbet herkesin biz bitmesini istemediğimiz yada başlamasını istemediğimiz şeyler için diretiyoruz yani fal baktırıyoruz ve böylece o istediğimize dayanak oluşturuyoruz inanıyoruz olacağına acayip kendimizi ikna ediyoruz olmayınca kötü gittiğini düşünüyoruz yani nacizhane fikrim bu
belki kötüye gitmiyor bence aslında şöyle bir kaderi var elbet herkesin biz bitmesini istemediğimiz yada başlamasını istemediğimiz şeyler için diretiyoruz yani fal baktırıyoruz ve böylece o istediğimize dayanak oluşturuyoruz inanıyoruz olacağına acayip kendimizi ikna ediyoruz olayınca kötü gittiğini düşünüyoruz yani nacizhane fikrim bu
Son kez baktirip bu fal işini bitireyim dedm aslnda ben . Rezzan yada nesibe ablaya . Ama onlarinda cikmadigini dusunuyorsaniz simdiden fal isini bitireyim ben o zamanbelki kötüye gitmiyor bence aslında şöyle bir kaderi var elbet herkesin biz bitmesini istemediğimiz yada başlamasını istemediğimiz şeyler için diretiyoruz yani fal baktırıyoruz ve böylece o istediğimize dayanak oluşturuyoruz inanıyoruz olacağına acayip kendimizi ikna ediyoruz olayınca kötü gittiğini düşünüyoruz yani nacizhane fikrim bu
Son kez baktirip bu fal işini bitireyim dedm aslnda ben . Rezzan yada nesibe ablaya . Ama onlarinda cikmadigini dusunuyorsaniz simdiden fal isini bitireyim ben o zamanben ikisinede hic baktirmadimda .
Son kez baktirip bu fal işini bitireyim dedm aslnda ben . Rezzan yada nesibe ablaya . Ama onlarinda cikmadigini dusunuyorsaniz simdiden fal isini bitireyim ben o zamanben ikisinede hic baktirmadimda .
cok tesekkur ederim yardimin için belki cok zorda kalirsam nesibeyi yada elif isik i denerim son kez artk ve bitiririm .bence rezzan dan uzak dur tam pembe tablocu nesibeyi ben severim ama burda falı çıkmayan arkadaşlar çok
cok tesekkur ederim yardimin için belki cok zorda kalirsam nesibeyi yada elif isik i denerim son kez artk ve bitiririm .
Bana da oyle pembe tablo cizmez...haa digerleri de cikmadi..ama amann ozgecim cok mutlu olacaksin bu adamla yorumu da yapmadi hicbirzaman.....merhaba arkadaşlar, bi süredir dışarıdan izliyordum. rezzan hanyapmadıgili yorum görünce dayanamadım. nesibeye de rezzan hanıma da baktırdım. ikisi de pembe tablo çizmedi bana. rezzan hanım ne görüyorsam söylüyorum dedi, olumsuz konuştu. ne dediyse oldu diyemem ama en çok onun falı çıktı şu ana kadar.
genelde de olumsuz şeyler söyledi. ama ben falımı yollarken lütfen kötü gördüğünüzü de söyleyin diyorum. belki onunla ilgilidir. ya da elektrik meselesi. ya da benim işin o kadar oluru yok ki, kadın mecburen olumsuz şeyler söylüyor.
Isin kotu yani aslinda benim isin oluru vardi gayette ugrasiyodu karsi taraf ama ben falcilara fazlaca guvenip yuklendimde yuklendim . Tabi bazi falcilari ayri tutarim da . Bendede elektrik kismi biraz elif isik la olfu gibi dusunuyodum bugune kadar allah var soyledigi seyleri yasamadimda diyemem bircoguu yasadim bazen evet zaman kayiyor ama . Nikahi sende diyor elif simdide bikac faldir hep bu cikiyormus eylul ve eylulden sonra cok ciddi seyler olucakms annesiylr tanisma fln . Bi yanim fal bu kaptirma diyr bi yanimda bu zamana kadar soyledikleri ve ciktilarini niye bi kenara atiysun diyrmerhaba arkadaşlar, bi süredir dışarıdan izliyordum. rezzan hanımla ilgili yorum görünce dayanamadım. nesibeye de rezzan hanıma da baktırdım. ikisi de pembe tablo çizmedi bana. rezzan hanım ne görüyorsam söylüyorum dedi, olumsuz konuştu. ne dediyse oldu diyemem ama en çok onun falı çıktı şu ana kadar.
genelde de olumsuz şeyler söyledi. ama ben falımı yollarken lütfen kötü gördüğünüzü de söyleyin diyorum. belki onunla ilgilidir. ya da elektrik meselesi. ya da benim işin o kadar oluru yok ki, kadın mecburen olumsuz şeyler söylüyor.
rezzan bana o kadar pembe tablo çizdi ki çok kızgınım yani beni sevmeyen adam ölecekmiş aşkımdan nasıl pişmanmış mayıs olmadan gelecek özür dileyecekmiş falan filan o yüzden bana göre pozitifçiydi ama haklısınız biraz enerji işi zaten o faldan sonra bir daha atmadım
nesibe nin dediği şeyleri bir kısmını yaşadım ama asıl haftaya belli olacak onun sonucu
Isin kotu yani aslinda benim isin oluru vardi gayette ugrasiyodu karsi taraf ama ben falcilara fazlaca guvenip yuklendimde yuklendim . Tabi bazi falcilari ayri tutarim da . Bendede elektrik kismi biraz elif isik la olfu gibi dusunuyodum bugune kadar allah var soyledigi seyleri yasamadimda diyemem bircoguu yasadim bazen evet zaman kayiyor ama . Nikahi sende diyor elif simdide bikac faldir hep bu cikiyormus eylul ve eylulden sonra cok ciddi seyler olucakms annesiylr tanisma fln . Bi yanim fal bu kaptirma diyr bi yanimda bu zamana kadar soyledikleri ve ciktilarini niye bi kenara atiysun diyrne zor is mis . Yakinlardami baktirmistin sen rezzan ablaya
Elif isik bende 1 cumlesi bile cikmamistir 2013 2014 birer kere baktirdim fos benimle uzaktan yakindan alakasi olmayan bi faldi rezzan abla nesibe ve selena onun yaninda 1 numaralar solediklerinin hepsini yasasamda yasamasamda (daha vakti var) an da cok iyiler gelecegi allahtan baskasi bilemez evlencekmiyim onunla falan bole sorularin cevabini beklemek zaten sacmalik suanki durumunu hislerini ogrenmek zaten bana yeter
gelecek için şu olacak bu olacaklar aklımda bile kalmyor artık...anla ilgileniyorum...çünkü gelecek çıkmıyor..çıkmazda...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?