Binnaz Abla

kızlar maya demir bana hep olumlu yorum yaptı
olumsuz konuştuğu var mı?

Maya dan ilk yorumu aldığımda geçmiş ve anda süperdi ilginç detaylar bilmişti ama zaman konusunda açıkçası patladı hemde uzun ara farkla .

Falı evet olumluydu .

Yaaa ypmayin maya hakkında hayallerimi yiktiniz tek ona baktiriyrdm artik ve inaniyordum . su an yerle bir oldum yorumlari görünce :)

canım sana söyledikleri çıkıyormuydu önemli olan bu bazı yorumcular bazılarında acayip tutuyor.,
Daha cikmasina var ama onun dediğini bütün falcilar söylüyor ben bu sene sonuna kadar nisanlanmazsam hepsi bitik :) ama gelecekten umut zaten yokta maya bence iyi bak çok iyi geliyor ne bileyim inşallah tutar :/

Daha cikmasina var ama onun dediğini bütün falcilar söylüyor ben bu sene sonuna kadar nisanlanmazsam hepsi bitik :) ama gelecekten umut zaten yokta maya bence iyi bak çok iyi geliyor ne bileyim inşallah tutar :/

Hayırlısı ne ise o olsun canım Maya bende geçmiş an güzeldi ama sonrası zaman açısından olmadı ama bu olmayacak anlamına gelmez sen genede hakkında en hayırlısı ne ise onun için dua et hep diyoruz hepimizin baktırıyoruz ümitleniyoruz ama genede kafamızın bir yanında olmazsa olmazı da var

Ben gecen sene eylülde yedim zaten falcilarin kazigini çok inanmistim çok asiri sarsintiya ugradimm artik inanmıyorum ama terapi gibi falliik biseyimde yok benim aslında da insan alistimi birakamiyor hemen . birakmistim ama mayayla geri dondum maalesef :/ inslalah burada bekleyiş içinde olanların bekleyişine son veriri Rabbim tez zmaanda

Amin canım....

Zeynep sabah i denedim bugun puanlarimla . Cok da hos oldugunu soyleyemem ozellikle gecmis ve an la ilgili bisyler söylemesi ni istedim deneme amacli . Nokta atisi yada vay bildi diyecegim biseyim olmadi acikcasi paylasayim dedim sizinle .

selena nesibe ve rezzan hangısını önerırsınız bu üçünden ? son kez baktırmak ıstıyorum ya hangısı daha tutarlı sızce hem sızın bıldıgınız hem de yakınlarınızdan duydugunuz kadarıyla ?

Hepsininde ayrı takipçileri var açıkçası ama yüzde yüz şunun çıkmıştır diyemem ben üçünü de denedim benim birinci favorim Selena hep yazarım burda,

Hepsininde ayrı takipçileri var açıkçası ama yüzde yüz şunun çıkmıştır diyemem ben üçünü de denedim benim birinci favorim Selena hep yazarım burda,
Peki bakalm bana ne diyecek kendimi boslukta hissettiğim bi an baktirayim simdilik tutayim kendimi diyorum .

Tabiki enerji meselesi :) ama iyi olarak bilinenlere en azindan para dokeyim son kez diye sordum saolun :) ikisinide denerim olmazsa . Rezzan ablayi onermedi kimse garip geldi burda duymustum onun adini baya begenildigni dusunmstm

Tabiki enerji meselesi :) ama iyi olarak bilinenlere en azindan para dokeyim son kez diye sordum saolun :) ikisinide denerim olmazsa . Rezzan ablayi onermedi kimse garip geldi burda duymustum onun adini baya begenildigni dusunmstm
Yeni katılmışsın önce hoşgeldin diyorum:)
...Ve diyorum ki Selena'yı bilmem diğer ikisinide tavsiye etmem
Crabsiwe'de katılıyorum bencede içinden geçene at,zîra hepimizin düşüncesi ayrı ve hepimizden ayrı bi ses sadece kafanı karıştırır.
Üçü arasında da kısıtlama kendini derim fikrimce

Evet yeni katildim tesekkur ederim :) haklisiniz aslinda birinin begendigini digeri hic beğenmiyor tamamiyle uyum enerji isi bu . Bende mesela uyumlu oldugumu dusundugum biri var bu konuda daha onceleri de soylemistim ama onuda kimse begenmediginden bende arada kaldim . Guvenim sarsildi aslinda soylediklerini yasadigimi dusunuyordum . Haleh hakkinda ne soyleyebilirsiniz peki o da fena gelmedi bana ? Pembe tablocumu ? Onunda baya begeneni vardida burda gecen baktirmistim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…