Binnaz Abla

Kızlar sayfa açılmış bende kaybedip başlık açmıştım neyseki buldum inşallah hepimizin en güzel falları cıksın ben cok fal baktırdım nişanlımla tartıştıkça fal attım bütün konusulanlara attım sadece üç isim sayabilirim nesibe mert reiki ve yiğit bu üçü bende inanılmaz bildi ablama da hiç tahmin etmezdim ama falsepetindeki barışcan tutturdubende böyle fal diyetim uzun sürmüyor şu nişan sürecinde alcanzara yiğit konusunda yardımı için teşekkür ederim nesibeyi kimde okudum hatırlamıyorum ona minnettarım mert reiki bülbül seslim ona ayrı hayranım bilmesede olur konuşsun o

Isimlerini cok duymama ragmen hic elim gitmemisti benim bu isimlere . Bildigim kisiden sasmasammi ki sizde hicbri demissiniz sizin uyumlu oldugunuz biri varmi peki ?

Denemek istersen tabiki dene ama ögrenciyim yazmişsin 20 tl 30 tk dedigin kisilerin fallari yazik günah tutmuyor bile bircogu
Tutan fallarim oldu am dersen ki olumlu olaylar mi hayir olumsuz okaylar tuttu daha cok bende simdi tavsiye gibi olcak en cok uyan melek öz is konularinda askta esince bir kezde medyum tuna bakti falin % 50si tuttu
Bu dedigim isimler girmiyor artik

Baska arkadaslariminda baska insanlarla uyumu oldu herkesle uyusmuyor bu falcilar birde sadece iliski fali bakanlar tamamen düzmece burclardan yola cikarak karakter analizi yapiliyor kart yorumlari ekleniyor al sana fal bu insanlarda hissiyat yok
Bakim yapan insan az bulabilirsen şanslisin kisaca.. ama cok para dökersin eli boşta cikabilirsin bi garantisi yok

Tabiki garantisi yok gidipte falcilara da kizamiyorum tek kizdigim karsimdaki insan ve kendimim beni bu hallere dusurdu diye bende giden paraya aciyorum artik . Olmazsa ben kendi denedigim ciktigina inandigim insanla devam edeyim hos o da eylul dedi bakalim oncekiler gibi cikarsa bu da cok mutlu olucam .

Merhaba canım, Yiğit dediğin bakırköy yiğit mi yoksa online da biri mi? Çıktı mı dedikleri ?

Merhaba canım, Yiğit dediğin bakırköy yiğit mi yoksa online da biri mi? Çıktı mı dedikleri ?

telefonda baktırdım kuzum bir dediği cıktı her dediği değil ama önce hayal kırıklığıydı benim için ondan sonra cıkınca 3lü listeme 2. olarak dahil ettim sen baktırdın mı ona?

Burda bizler dönem dönem bi falcıya ağırlık vermişizdir mutlaka,Haleh'te bunlardan biriydi.:KK63:
Ben Haleh'in de farklı bi noktası olduğunu düşünmüyorumEn azından bende son derece dipteydi falı
Eğer senin uyumlu olduğunu hissettiğin dediğini yaşadığın bi isim varsa nacizane onunla devam et derim.:)Burda tüm üyeler,bizler olumlu yorum getirmesekte sana yarıyosa o isim bence olay bitmiştir.:KK63:Enerji,elektrik,uyum vs.... yada herneyse bin kişiye tutmaz birine tutuverir.
Burda herkesin favori ismi ayrı,Nesibe,Rezzan,Venüs,Saraylı,Reiki ,Selena ve daha biçoğu hepsinin bi beğeneni var.Mesela ben Bilge derim tek ama asla tavsiye etmem.Çünkü uyum sağladığî insan sayısı yok denecek kadar az
Velhasıl fal olayı fikir alınıp tabiki değerlendirip, en son kendi içindekinde karar kılmaktır.Tecrübemle bence budur.

Son düzenleme:

Valla sekerim, nacizane tavsiyem Binnazabla dan kimseye baktirma, hicbiri para etmez. Surda tek kelime tuturan yok.

Daha once yazdim burda reklam olucak diye tekrar tekrar gecirmek istemiyorum ismini ama binnazabladan baktirdim genelde . Ordaki kisi bana subat ayinda arayacak nisanda asil hayatina girecek demisti bu aynen tuttu bende daha sonra yine gelecek arayacak dedigi tarihlerde de tuttu . Suan icin sıkıntı sı oldugu konulari da bildi ki ben bunlari söylemeden bildi hepsini . Mesela sorumla ilgili olarak değilde baska bildigi seyler de olunca bende ciktigina inanmaya basladim . Sizce de inanmaya devam etmelimiyim son olarak bunu sorayim size o zaman :) biraz cok oluyorum ama . Falci ismi ogrenmekten bir yere varamiycan gibi herkesin begendigi farkli e bende hepsine verecek para kalmadi artik :) o yuzden bari bu konuda fikrinizi alayim

Cok merak ettim, kimdir bu???

Eger bu kadar tutturan birini bulduysan bu kisiyle aynen devam et derim.

Cok merak ettim, kimdir bu???

Eger bu kadar tutturan birini bulduysan bu kisiyle aynen devam et derim.
Burdakiler cok begenmiyor sanirim ama elif bende tutturan kisi . Binnazabladaki yorumlarina gore bilge ve elif e göndermiş tim zamaninda elif biraz beni suclayici konusmustu ama subat ayinda arayacak nisan da hayatina tekrar girecek demisti bilge daha olumlu guzel ve o da donecek demisti tatli dilinden dolayi ben bilgeye göndermeye baslamistim sonra benimki beni subat ayinda aramaya basladi ben inadimdan acmadim telefonlarini nisan ayinda da ilk kez konusmamz oldu ben artik dayanamamis acmistim ve gorustuk sonra fln . Sonra aklima geldi elifin boyle dedigi bu sefer ona döndüm o arayacagi zamanlari fln her baktirmamda soyledi bana o anlik durumunu fln da . Daha sonra iskambil baktgini ogrendim bu sefer iakambile döndüm onda da baska olaylarda cikiyodu arkadasimin sevgilisi ve babasiyla problemi olup gelip bana anlatacagini soyledi kumral fln dedi buda aynen cikti deniz yoluna gidecegim tarihler fln da cikti aynen benm bile aklimda olmayan bir yoldu . Mesela evlilik dusunuyor ve teklifle gelecek acik acik konusacaksiniz dedigi zamanda aynen oldu olaylar evlilik teklifiyle dusuncesiyle geldi. Yani cikanlar boyle acikcasi . Bir guven verdi bana simdide eylulde barisacagimizi arayacagini ve nikahimin onda oldugunu soyluyor .

Biz beğenmesekte (ki benim için en "geçiniz"lerden biri)sana bilmişse bizi baz alma bence.Bu zamana dek tutmuş madem umarım geriside gelir.

Aylardır fal baktırmıyorum laf olsun diye baktırayım dedim seçe seçe telvede klothoyağmuru seçtim hafta başından beri bekliyorum. giriyo 1 -2 fal bakıp çıkıyo sırada esir olduk sayfasına yazıyoruz ne zaman bakıcaksınız cevap vermediği gibi yazıyıda kaldırıyo ne kaprisli çıktı yahuu

telefonda baktırdım kuzum bir dediği cıktı her dediği değil ama önce hayal kırıklığıydı benim için ondan sonra cıkınca 3lü listeme 2. olarak dahil ettim sen baktırdın mı ona?

Evet ben de baktırdım. Anda gayet başarılıydı. Gelecek için daha var verdiği tarihlere.

amacım ümidinizi yok etmek değil...ama Elif Işık her fal baktığı kişiye bu senin kısmetin...nikahınız var v.s gibi yorumlar yapıyor...inan ki 30 a yakın falımın hepsi bu şekildedir...,
bence Nesibe,Rezzan ablayla Elif ışık kıyaslaması yapılmaz bile...hiç değilse anda çok iyiler...
Elif Işık umut taciri....umut dağıtarak para kazanıyor sadece....
dost acı söylermiş...benim ki dost tavsiyesi...sırf hayal kırıklığına uğramamnız için...lütfen o kadının söylediklerine bel bağlamayın....zaten geçmişten birşey sorsanız bilemez...bu şekilde ne kadar başarısız bir falcı olduğunu görürsünüz....

Kesinlikle cok dogru ayni seyi banada solemisti kaderin o senin eylulde nisaniniz var diye :)

Kesinlikle cok dogru ayni seyi banada solemisti kaderin o senin eylulde nisaniniz var diye :)

söylemediği kimse yok ki...arkadaslarıma da aynı hikayeyi yazmıs..fal olayına yeni başlamıs masumları inandırır...bizim gibilerini değil artık:) benim bir arkadasım ilk eşinden ayrıldı şuan bir ilişkisi var. kıza bu adamla tek nikah gözüküyor kaderinde demiş....kız o adamla evlense bile 2.nikah olur...yorumculuğunu geçtim bana göre İnsani bir değeride yok.Kalitesiz...Zira insanların psikolojisini düşünmeden 3-5 kuruşa masal anlatıyor...Bütün Binnaz falcıları gibi...

Bugün Rezzan'a kahve falıma baktı. Birisine evvelsi gün, son kez bir mesaj göndermiştim ve bu kişi aylardır hiçbir mesajıma tepki vermiyordu. Rezzan yorumunda, çok erken sabah saatlerinde bu kez yanıt alacağımı anlatmış. Yorumu dinledikten sonra posta kutuma baktım, gerçekten bir mesaj gelmiş ve mesaj sabah saat 6'da gönderilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…