Isimlerini cok duymama ragmen hic elim gitmemisti benim bu isimlere . Bildigim kisiden sasmasammi ki sizde hicbri demissiniz sizin uyumlu oldugunuz biri varmi peki ?Hicbiri...
Isimlerini cok duymama ragmen hic elim gitmemisti benim bu isimlere . Bildigim kisiden sasmasammi ki sizde hicbri demissiniz sizin uyumlu oldugunuz biri varmi peki ?
Tabiki garantisi yok gidipte falcilara da kizamiyorum tek kizdigim karsimdaki insan ve kendimimDenemek istersen tabiki dene ama ögrenciyim yazmişsin 20 tl 30 tk dedigin kisilerin fallari yazik günah tutmuyor bile bircogu
Tutan fallarim oldu am dersen ki olumlu olaylar mi hayir olumsuz okaylar tuttu daha cok bende simdi tavsiye gibi olcak en cok uyan melek öz is konularinda askta esince bir kezde medyum tuna bakti falin % 50si tuttu
Bu dedigim isimler girmiyor artik
Baska arkadaslariminda baska insanlarla uyumu oldu herkesle uyusmuyor bu falcilar birde sadece iliski fali bakanlar tamamen düzmece burclardan yola cikarak karakter analizi yapiliyor kart yorumlari ekleniyor al sana fal bu insanlarda hissiyat yok
Bakim yapan insan az bulabilirsen şanslisin kisaca.. ama cok para dökersin eli boşta cikabilirsin bi garantisi yok
Kızlar sayfa açılmış bende kaybedip başlık açmıştım neyseki buldum inşallah hepimizin en güzel falları cıksınben cok fal baktırdım nişanlımla tartıştıkça fal attım bütün konusulanlara attım sadece üç isim sayabilirim nesibe mert reiki ve yiğit bu üçü bende inanılmaz bildi ablama da hiç tahmin etmezdim ama falsepetindeki barışcan tutturdu bende böyle fal diyetim uzun sürmüyor şu nişan sürecinde alcanzara yiğit konusunda yardımı için teşekkür ederim nesibeyi kimde okudum hatırlamıyorum ona minnettarım mert reiki bülbül seslim ona ayrı hayranım bilmesede olur konuşsun o
Merhaba canım, Yiğit dediğin bakırköy yiğit mi yoksa online da biri mi? Çıktı mı dedikleri ?
Burda bizler dönem dönem bi falcıya ağırlık vermişizdir mutlaka,Haleh'te bunlardan biriydi.:KK63:Evet yeni katildim tesekkur ederim :) haklisiniz aslinda birinin begendigini digeri hic beğenmiyor tamamiyle uyum enerji isi bu . Bende mesela uyumlu oldugumu dusundugum biri var bu konuda daha onceleri de soylemistim ama onuda kimse begenmediginden bende arada kaldim . Guvenim sarsildiaslinda soylediklerini yasadigimi dusunuyordum . Haleh hakkinda ne soyleyebilirsiniz peki o da fena gelmedi bana ? Pembe tablocumu ? Onunda baya begeneni vardida burda gecen baktirmistim .
Tabiki garantisi yok gidipte falcilara da kizamiyorum tek kizdigim karsimdaki insan ve kendimimbeni bu hallere dusurdu diye bende giden paraya aciyorum artik . Olmazsa ben kendi denedigim ciktigina inandigim insanla devam edeyim hos o da eylul dedi bakalim oncekiler gibi cikarsa bu da cok mutlu olucam .
Daha once yazdim burda reklam olucak diye tekrar tekrar gecirmek istemiyorum ismini ama binnazabladan baktirdim genelde . Ordaki kisi bana subat ayinda arayacak nisanda asil hayatina girecek demisti bu aynen tuttu bende daha sonra yine gelecek arayacak dedigi tarihlerde de tuttu . Suan icin sıkıntı sı oldugu konulari da bildi ki ben bunlari söylemeden bildi hepsini . Mesela sorumla ilgili olarak değilde baska bildigi seyler de olunca bende ciktigina inanmaya basladim . Sizce de inanmaya devam etmelimiyim son olarak bunu sorayim size o zaman :) biraz cok oluyorum ama . Falci ismi ogrenmekten bir yere varamiycan gibi herkesin begendigi farkli e bende hepsine verecek para kalmadi artik :) o yuzden bari bu konuda fikrinizi alayim
Cok merak ettim, kimdir bu???
Eger bu kadar tutturan birini bulduysan bu kisiyle aynen devam et derim.
Burdakiler cok begenmiyor sanirim ama elif bende tutturan kisi . Binnazabladaki yorumlarina gore bilge ve elif e göndermiş tim zamaninda elif biraz beni suclayici konusmustu ama subat ayinda arayacak nisan da hayatina tekrar girecek demisti bilge daha olumlu guzel ve o da donecek demisti tatli dilinden dolayi ben bilgeye göndermeye baslamistim sonra benimki beni subat ayinda aramaya basladi ben inadimdan acmadim telefonlarini nisan ayinda da ilk kez konusmamz oldu ben artik dayanamamis acmistim ve gorustuk sonra fln . Sonra aklima geldi elifin boyle dedigi bu sefer ona döndüm o arayacagi zamanlari fln her baktirmamda soyledi bana o anlik durumunu fln da . Daha sonra iskambil baktgini ogrendim bu sefer iakambile döndüm onda da baska olaylarda cikiyodu arkadasimin sevgilisi ve babasiyla problemi olup gelip bana anlatacagini soyledi kumral fln dedi buda aynen cikti deniz yoluna gidecegim tarihler fln da cikti aynen benm bile aklimda olmayan bir yoldu . Mesela evlilik dusunuyor ve teklifle gelecek acik acik konusacaksiniz dedigi zamanda aynen oldu olaylar evlilik teklifiyle dusuncesiyle geldi. Yani cikanlar boyle acikcasi . Bir guven verdi banaCok merak ettim, kimdir bu???
Eger bu kadar tutturan birini bulduysan bu kisiyle aynen devam et derim.
Biz beğenmesekte (ki benim için en "geçiniz"lerden biri)Burdakiler cok begenmiyor sanirim ama elif bende tutturan kisi . Binnazabladaki yorumlarina gore bilge ve elif e göndermiş tim zamaninda elif biraz beni suclayici konusmustu ama subat ayinda arayacak nisan da hayatina tekrar girecek demisti bilge daha olumlu guzel ve o da donecek demisti tatli dilinden dolayi ben bilgeye göndermeye baslamistim sonra benimki beni subat ayinda aramaya basladi ben inadimdan acmadim telefonlarini nisan ayinda da ilk kez konusmamz oldu ben artik dayanamamis acmistim ve gorustuk sonra fln . Sonra aklima geldi elifin boyle dedigi bu sefer ona döndüm o arayacagi zamanlari fln her baktirmamda soyledi bana o anlik durumunu fln da . Daha sonra iskambil baktgini ogrendim bu sefer iakambile döndüm onda da baska olaylarda cikiyodu arkadasimin sevgilisi ve babasiyla problemi olup gelip bana anlatacagini soyledi kumral fln dedi buda aynen cikti deniz yoluna gidecegim tarihler fln da cikti aynen benm bile aklimda olmayan bir yoldu . Mesela evlilik dusunuyor ve teklifle gelecek acik acik konusacaksiniz dedigi zamanda aynen oldu olaylar evlilik teklifiyle dusuncesiyle geldi. Yani cikanlar boyle acikcasi . Bir guven verdi banasimdide eylulde barisacagimizi arayacagini ve nikahimin onda oldugunu soyluyor .
Insallah yaa allah herkeze gonlundekini versin .Biz beğenmesekte (ki benim için en "geçiniz"lerden biri)sana bilmişse bizi baz alma bence.Bu zamana dek tutmuş madem umarım geriside gelir.
telefonda baktırdım kuzum bir dediği cıktı her dediği değil amaönce hayal kırıklığıydı benim için ondan sonra cıkınca 3lü listeme 2. olarak dahil ettim sen baktırdın mı ona?
Burdakiler cok begenmiyor sanirim ama elif bende tutturan kisi . Binnazabladaki yorumlarina gore bilge ve elif e göndermiş tim zamaninda elif biraz beni suclayici konusmustu ama subat ayinda arayacak nisan da hayatina tekrar girecek demisti bilge daha olumlu guzel ve o da donecek demisti tatli dilinden dolayi ben bilgeye göndermeye baslamistim sonra benimki beni subat ayinda aramaya basladi ben inadimdan acmadim telefonlarini nisan ayinda da ilk kez konusmamz oldu ben artik dayanamamis acmistim ve gorustuk sonra fln . Sonra aklima geldi elifin boyle dedigi bu sefer ona döndüm o arayacagi zamanlari fln her baktirmamda soyledi bana o anlik durumunu fln da . Daha sonra iskambil baktgini ogrendim bu sefer iakambile döndüm onda da baska olaylarda cikiyodu arkadasimin sevgilisi ve babasiyla problemi olup gelip bana anlatacagini soyledi kumral fln dedi buda aynen cikti deniz yoluna gidecegim tarihler fln da cikti aynen benm bile aklimda olmayan bir yoldu . Mesela evlilik dusunuyor ve teklifle gelecek acik acik konusacaksiniz dedigi zamanda aynen oldu olaylar evlilik teklifiyle dusuncesiyle geldi. Yani cikanlar boyle acikcasi . Bir guven verdi banasimdide eylulde barisacagimizi arayacagini ve nikahimin onda oldugunu soyluyor .
amacım ümidinizi yok etmek değil...ama Elif Işık her fal baktığı kişiye bu senin kısmetin...nikahınız var v.s gibi yorumlar yapıyor...inan ki 30 a yakın falımın hepsi bu şekildedir...,
bence Nesibe,Rezzan ablayla Elif ışık kıyaslaması yapılmaz bile...hiç değilse anda çok iyiler...
Elif Işık umut taciri....umut dağıtarak para kazanıyor sadece....
dost acı söylermiş...benim ki dost tavsiyesi...sırf hayal kırıklığına uğramamnız için...lütfen o kadının söylediklerine bel bağlamayın....zaten geçmişten birşey sorsanız bilemez...bu şekilde ne kadar başarısız bir falcı olduğunu görürsünüz....
Kesinlikle cok dogru ayni seyi banada solemisti kaderin o senin eylulde nisaniniz var diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?