- 2 Eylül 2014
- 282
- 479
- 78
- 36
:) olumludur umarımBugün Rezzan'a kahve falıma baktı. Birisine evvelsi gün, son kez bir mesaj göndermiştim ve bu kişi aylardır hiçbir mesajıma tepki vermiyordu. Rezzan yorumunda, çok erken sabah saatlerinde bu kez yanıt alacağımı anlatmış. Yorumu dinledikten sonra posta kutuma baktım, gerçekten bir mesaj gelmiş ve mesaj sabah saat 6'da gönderilmiş.
Oleyyy☆Çok güzel haber bu Urminaa'm,inşallah kısa sürede de tamamlanır.Dediğim gibi zincirin halkaları biiir bir tamamlanıyo.Üçüncü halkada yerini buldu diyebiliriz.çıkan fal haberim var kızlar
kızlar selin imer'in baktığı fal çıktı.. henüz tamamlanmadı ancak önemli 2 şeyi bilmiş hem de söylediği vakitlerde çıkmış... marple önermişti yanlış hatırlamıyosam ona teşekkür ederim.. okuyunca çok fazla pembe tablo demiştim bu kısımlarla ilgili ama değilmiş
Uyarmak en dogal hakkiniz :) peki bnde bi baskasini deneyeyim o zaman elim hangisine giderse binnazabla disindakilerden . Umarim biraz olsun su an i bilirlerde icimi rahatlatirlar . :)amacım ümidinizi yok etmek değil...ama Elif Işık her fal baktığı kişiye bu senin kısmetin...nikahınız var v.s gibi yorumlar yapıyor...inan ki 30 a yakın falımın hepsi bu şekildedir...,
bence Nesibe,Rezzan ablayla Elif ışık kıyaslaması yapılmaz bile...hiç değilse anda çok iyiler...
Elif Işık umut taciri....umut dağıtarak para kazanıyor sadece....
dost acı söylermiş...benim ki dost tavsiyesi...sırf hayal kırıklığına uğramamnız için...lütfen o kadının söylediklerine bel bağlamayın....zaten geçmişten birşey sorsanız bilemez...bu şekilde ne kadar başarısız bir falcı olduğunu görürsünüz....
Fallar once hep olacak dedi. Kisa zamanda soz nisan olcak dedi. Sonra baskasi var ama sana gelicek dediler. En son misslayd duragan bir zaman ardindan gorusmek konusmak isteyecek seninle olmasaniz daha iyi uzulursun dedi. Duragan zaman olmadan gorustuk. Ben mutlu olmaya giderken siradan bir arkadas yemegi olup sonra onu gecip korkuyorum hayatima birini almama gectik. Yani kizim sana soyluyorum gelinin sen anla oldu. Simdi dusunuyorum da belki hic fal baktirmasaydim baslarda o guzel fallar cikmasaydi ki cok kisi soyleyince inandim,belki bunlar olmasaydi bu kadar hayal kirikligina ugramazdim. Buraya yazdim cunku sizlerden baska kimse anlamazdi. Ha simdi ne mi yapicam gulcana gidip fal baktircam. Hayatimin kisir dongusu sanirim.
Bu rezzan ablayi bir bucuk saattir takip ediyorum bir tane dahi eksilmedi . Devam edeyim mi beklemeye sizce . Nesibeyi zaten oldum olasi hic cevrimici gormedim .
baktirma mantiginla karar ver en dogrusu bu icine sinmeyen bir insanla olmaz demekki hep düsündürmüs seni
Face imi kapattim ve bidaha acmadim face im yok yani takip edemem ordan :) normal sayfasindan bakip duruyorum . Rezzan ablayi bekliyrm da bana kotu seyler soyler diyede bi garip icim acikcasi uyustugu insanlarla cikiyo sanirim soyledikleri. Bunu kaldirabilirmiyim diye dusunuyrumRezzan ablayi aksama kadar bekle cnm ben oglen atip gece geldigini biliyorum acele etme :) nesibe facebooktan girecegi saati yaziyor o anda hemen baktirman lazim cunku sistemi actiktan 5 dakka sonra 8 9 kisiyle kapatio hayrani cok yakalayabilirsen :)
Face imi kapattim ve bidaha acmadim face im yok yani takip edemem ordan :) normal sayfasindan bakip duruyorum . Rezzan ablayi bekliyrm da bana kotu seyler soyler diyede bi garip icim acikcasi uyustugu insanlarla cikiyo sanirim soyledikleri. Bunu kaldirabilirmiyim diye dusunuyrumama bosa umutlanmaktan iyidir sanirim .
çıkan fal haberim var kızlar
kızlar selin imer'in baktığı fal çıktı.. henüz tamamlanmadı ancak önemli 2 şeyi bilmiş hem de söylediği vakitlerde çıkmış... marple önermişti yanlış hatırlamıyosam ona teşekkür ederim.. okuyunca çok fazla pembe tablo demiştim bu kısımlarla ilgili ama değilmiş
Sorunlari var belki bunlari hissettiriyor ama bilerek soyledi o sozleri. Aklim kac diyor cok uzulursun muhtemelen arayacak arkadas olarak devam ettircek gorusme uydur birsey diyor. Kalbim onun umutsuzluguna cok uzgun. Keske dun susmasaydim kotu davranmasaydim anlatsaydim diyor. Onumde cok onemli bir sinav var ve kafami verip calisirsam kazanirim ama cok kirginim hayata nasil toplarim bilmiyorum. Ben yillardir kimse icin birsey yapmadim biseyler yapmaya calistigim afim attigim tek insandi. Neyse gecer geciyor galiba
dur gülüm daha kaç yaşındasın daha neler nelerle karşılacaksın yok böyle yıkılmak burdaki insanlar neler neler atlattı biliyormusun, sen önce sınavına yoğunlaş o daha önemli daha ne aşklar yaşayacaksın be gülüm şu an yazdıklarını okuduğunda sen bile güleceksin biz kadınlar güçlüyüz silkelen şöyle bir bakayım bismillah de otur dersinin başına ve ben şu an seni hiç tanımasamda sınavın için dua ediyorum
Bende seninseviuorum vallahi cok sevindim darisi basima insallah ozelden bana mesaj at bebeimSeni seviyorum Urminaaaaaa :)
merhaba arkadaşlar, bi süredir dışarıdan izliyordum. rezzan hanımla ilgili yorum görünce dayanamadım. nesibeye de rezzan hanıma da baktırdım. ikisi de pembe tablo çizmedi bana. rezzan hanım ne görüyorsam söylüyorum dedi, olumsuz konuştu. ne dediyse oldu diyemem ama en çok onun falı çıktı şu ana kadar.
genelde de olumsuz şeyler söyledi. ama ben falımı yollarken lütfen kötü gördüğünüzü de söyleyin diyorum. belki onunla ilgilidir. ya da elektrik meselesi. ya da benim işin o kadar oluru yok ki, kadın mecburen olumsuz şeyler söylüyor.
Bence maya pembe tablocu
Banada hep çok olumlu konuştu ve durum o kadar da olumlu değil şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?