Binnaz Abla

:) olumludur umarım

çıkan fal haberim var kızlar

kızlar selin imer'in baktığı fal çıktı.. henüz tamamlanmadı ancak önemli 2 şeyi bilmiş hem de söylediği vakitlerde çıkmış... marple önermişti yanlış hatırlamıyosam ona teşekkür ederim.. okuyunca çok fazla pembe tablo demiştim bu kısımlarla ilgili ama değilmiş

arkadaslar fal aleme fal atmayın tugce die bir yorumcuya fal yolladım 12 saat gectı yorumlamadı sıte yonetımı bana sormadan baska bır yorumcuya yorumlatmıs ve ben havuza dussun butonuna basmadan sakın uzak durun ınsanlar parayı sokaktan toplamıyolar ıadesını talep ettım ne cevap verıldı ne gerı donus yapıldı

Oleyyy☆Çok güzel haber bu Urminaa'm,inşallah kısa sürede de tamamlanır.Dediğim gibi zincirin halkaları biiir bir tamamlanıyo.Üçüncü halkada yerini buldu diyebiliriz.
Gerisinede inanarak bekliyoruz.

Uyarmak en dogal hakkiniz :) peki bnde bi baskasini deneyeyim o zaman elim hangisine giderse binnazabla disindakilerden . Umarim biraz olsun su an i bilirlerde icimi rahatlatirlar . :)

Bu rezzan ablayi bir bucuk saattir takip ediyorum bir tane dahi eksilmedi . Devam edeyim mi beklemeye sizce . Nesibeyi zaten oldum olasi hic cevrimici gormedim .

Fallar once hep olacak dedi. Kisa zamanda soz nisan olcak dedi. Sonra baskasi var ama sana gelicek dediler. En son misslayd duragan bir zaman ardindan gorusmek konusmak isteyecek seninle olmasaniz daha iyi uzulursun dedi. Duragan zaman olmadan gorustuk. Ben mutlu olmaya giderken siradan bir arkadas yemegi olup sonra onu gecip korkuyorum hayatima birini almama gectik. Yani kizim sana soyluyorum gelinin sen anla oldu. Simdi dusunuyorum da belki hic fal baktirmasaydim baslarda o guzel fallar cikmasaydi ki cok kisi soyleyince inandim,belki bunlar olmasaydi bu kadar hayal kirikligina ugramazdim. Buraya yazdim cunku sizlerden baska kimse anlamazdi. Ha simdi ne mi yapicam gulcana gidip fal baktircam. Hayatimin kisir dongusu sanirim.

baktirma mantiginla karar ver en dogrusu bu icine sinmeyen bir insanla olmaz demekki hep düsündürmüs seni

Bu rezzan ablayi bir bucuk saattir takip ediyorum bir tane dahi eksilmedi . Devam edeyim mi beklemeye sizce . Nesibeyi zaten oldum olasi hic cevrimici gormedim .

Rezzan ablayi aksama kadar bekle cnm ben oglen atip gece geldigini biliyorum acele etme :) nesibe facebooktan girecegi saati yaziyor o anda hemen baktirman lazim cunku sistemi actiktan 5 dakka sonra 8 9 kisiyle kapatio hayrani cok yakalayabilirsen :)

baktirma mantiginla karar ver en dogrusu bu icine sinmeyen bir insanla olmaz demekki hep düsündürmüs seni

Sorunlari var belki bunlari hissettiriyor ama bilerek soyledi o sozleri. Aklim kac diyor cok uzulursun muhtemelen arayacak arkadas olarak devam ettircek gorusme uydur birsey diyor. Kalbim onun umutsuzluguna cok uzgun. Keske dun susmasaydim kotu davranmasaydim anlatsaydim diyor. Onumde cok onemli bir sinav var ve kafami verip calisirsam kazanirim ama cok kirginim hayata nasil toplarim bilmiyorum. Ben yillardir kimse icin birsey yapmadim biseyler yapmaya calistigim afim attigim tek insandi. Neyse gecer geciyor galiba

Rezzan ablayi aksama kadar bekle cnm ben oglen atip gece geldigini biliyorum acele etme :) nesibe facebooktan girecegi saati yaziyor o anda hemen baktirman lazim cunku sistemi actiktan 5 dakka sonra 8 9 kisiyle kapatio hayrani cok yakalayabilirsen :)
Face imi kapattim ve bidaha acmadim face im yok yani takip edemem ordan :) normal sayfasindan bakip duruyorum . Rezzan ablayi bekliyrm da bana kotu seyler soyler diyede bi garip icim acikcasi uyustugu insanlarla cikiyo sanirim soyledikleri. Bunu kaldirabilirmiyim diye dusunuyrum ama bosa umutlanmaktan iyidir sanirim .

kesinlikle boş yere umut etmekten iyidir...

Seni seviyorum Urminaaaaaa :)

dur gülüm daha kaç yaşındasın daha neler nelerle karşılacaksın yok böyle yıkılmak burdaki insanlar neler neler atlattı biliyormusun, sen önce sınavına yoğunlaş o daha önemli daha ne aşklar yaşayacaksın be gülüm şu an yazdıklarını okuduğunda sen bile güleceksin biz kadınlar güçlüyüz silkelen şöyle bir bakayım bismillah de otur dersinin başına ve ben şu an seni hiç tanımasamda sınavın için dua ediyorum

Gercekten cok tesekkur ederim. Mesajinizi okurken tutamadim kendimi agladim. Hic tanimadigin insanlardan destek almak cok guzelmis. Biliyorum gecici bir donem hatta olsa cok daha kotu olurdu benim icin ama biraz kotu bir doneme denk geldi. Buyuksunuz galiba İlknur abla dicem umarim yanlis kullanmam. Gucluyuz İlknur abla haklisin o sinavi kazanicam,isime odaklanicam.Size burdan guzel haberler vericem. Allah buradaki herkesin guzel gunlerini gosterir bu foruma insallah.

Marseille e baktiran var mi dostlar?

Tellwe rezil bir site bence, falcilar birbirlerinin yazdiklarini okuyorlar derim, hic guvenmeyelim.

Falalemdeki Asli Zadeyi tavsiye ederim, olumusz dedigi bir sey cikti ve olumsuz oldugu anlasildi.

Son düzenleme:

Aynı fikirdeyim hayatım bende Rezzan a baktırdım bana da pembe tablo çizmemiş iyi kötü her şeyi söylemiş. ben bu online falda Rezzan ve ilkay Gür ü çok seviyorum. özellikle İlkay çok dobra bence. Nesibe de çok farklı onunda hakkını yemeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…