- 23 Ağustos 2012
- 52.188
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.360
- 898
Evet maya bana da olumlu konuştu. Pembe tablo cu bencede
Hahahahbeni de ekle bebeim cikan fallara anlaidn senRezzan abla cikti...tabi bendwn artik boyle bir paylaşım sasirtici degil.:) ama benim icin onemli bir konuydu ve malesef ozgecim demisti hakli cikti....
Ozgecim nasilsin donup dolasip rezzan ablaya geliyoruz ama 7 aydir ayni seyi soyluyor cikarsa pes diycemde cok zor ama eminimki pembe tablo.cizmiycek kadar da durust benceRezzan abla cikti...tabi bendwn artik boyle bir paylaşım sasirtici degil.:) ama benim icin onemli bir konuydu ve malesef ozgecim demisti hakli cikti....
Gercekten cok tesekkur ederim. Mesajinizi okurken tutamadim kendimi agladim. Hic tanimadigin insanlardan destek almak cok guzelmis. Biliyorum gecici bir donem hatta olsa cok daha kotu olurdu benim icin ama biraz kotu bir doneme denk geldi. Buyuksunuz galiba İlknur abla dicem umarim yanlis kullanmam. Gucluyuz İlknur abla haklisin o sinavi kazanicam,isime odaklanicam.Size burdan guzel haberler vericem. Allah buradaki herkesin guzel gunlerini gosterir bu foruma insallah.
Bence de.
Kahvede Asli Zade yi vallahi billahi deneyin, bana dedigi sey ertesi gun cikti :) olumsuz bir seydi :)
Dene mi diyorsun? vallahi merak ettim şimdi. Hangi saatler online?
merhaba Lalem...işle ilgili bir durumdu ama çoook önewmliydi benm için iş değiştirme gibi bir durumdu olmayacak dedi olmadı....aşkla ilgili benim durumlarda beklemede ama zaten eminim ki bana aşkta hep gerçeciydi... sana da öyle olduğunu düşünüyorum bakalım...Ozgecim nasilsin donup dolasip rezzan ablaya geliyoruz ama 7 aydir ayni seyi soyluyor cikarsa pes diycemde cok zor ama eminimki pembe tablo.cizmiycek kadar da durust bence
Hahahahbeni de ekle bebeim cikan fallara anlaidn sen
evet canım yaşca galiba topicin en yaşlısıyım 40 ımı geçtim :) fallar çıkmasada onların sayesinde sizin gibi gençleri tanıdım ve onlardan çok şey öğrendim bu bana yeter dediğin gibi İnşallah güzel günler olacak çaresiz dertlerimiz olmasın yeter ki
aaa çok şaşırdım:) ben seni 20li yaşlarda düşünmüştüm:) İlknur ablamızsın artıksaygılar
Canim rezzanin zaten ask harici hersey cikiyor zaten senin istemedigin bir durummu yoksamerhaba Lalem...işle ilgili bir durumdu ama çoook önewmliydi benm için iş değiştirme gibi bir durumdu olmayacak dedi olmadı....aşkla ilgili benim durumlarda beklemede ama zaten eminim ki bana aşkta hep gerçeciydi... sana da öyle olduğunu düşünüyorum bakalım...
Canim rezzanin zaten ask harici hersey cikiyor zaten senin istemedigin bir durummu yoksa
Heriste bir hayir vardir be tatlim istiyorsanda ne mutlu sanaiştemiyordum ama şuan istiyorum:)
Canım teşekkürler dediğin yaşta bir oğlum var sağol gülüm.
çıkan fal haberim var kızlar
kızlar selin imer'in baktığı fal çıktı.. henüz tamamlanmadı ancak önemli 2 şeyi bilmiş hem de söylediği vakitlerde çıkmış... marple önermişti yanlış hatırlamıyosam ona teşekkür ederim.. okuyunca çok fazla pembe tablo demiştim bu kısımlarla ilgili ama değilmiş
Fal alem deki galiba
kızlar bendeki gelişme net bir sonuç olduğu için bilenler-bilmeyenler diye bir liste yapabiirim rahatlıkla ama ilk aklıma gelenler, fatima (kadın harf bilmiş mesela falında), nesibe, selin imer, rezzan (çok çok genel konuşmuş ama yani aylar önce, bilmiş saydım), venüsamber, serüven...
bunlar ilk aklıma gelenler.. hani yazdıkları ve söyledikleri cümleler net olarak aklımda kalanlardır.. içlerinde en şaşırtıcısı fatima ve selin imer'dir. netlikleri açısından.. bakalım devamında neler olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?