Binnaz Abla

Rezzan abla cikti...tabi bendwn artik boyle bir paylaşım sasirtici degil.:) ama benim icin onemli bir konuydu ve malesef ozgecim demisti hakli cikti....
Ozgecim nasilsin donup dolasip rezzan ablaya geliyoruz ama 7 aydir ayni seyi soyluyor cikarsa pes diycemde cok zor ama eminimki pembe tablo.cizmiycek kadar da durust bence

evet canım yaşca galiba topicin en yaşlısıyım 40 ımı geçtim :) fallar çıkmasada onların sayesinde sizin gibi gençleri tanıdım ve onlardan çok şey öğrendim bu bana yeter dediğin gibi İnşallah güzel günler olacak çaresiz dertlerimiz olmasın yeter ki

Ozgecim nasilsin donup dolasip rezzan ablaya geliyoruz ama 7 aydir ayni seyi soyluyor cikarsa pes diycemde cok zor ama eminimki pembe tablo.cizmiycek kadar da durust bence
merhaba Lalem...işle ilgili bir durumdu ama çoook önewmliydi benm için iş değiştirme gibi bir durumdu olmayacak dedi olmadı....aşkla ilgili benim durumlarda beklemede ama zaten eminim ki bana aşkta hep gerçeciydi... sana da öyle olduğunu düşünüyorum bakalım...

Son düzenleme:
Hahahahbeni de ekle bebeim cikan fallara anlaidn sen

aaaa pardonnnnn
bir kişi daha bildi bu durumu...zaten an ve gecmişte de oldukca iyiydi Venüs Rezzan ve Nesibe'yle aynı şeyleri söyledi....tabiki Marplem...walla öyle bir fal baktıki bana 20 gün sonra çıktı...işle ilgili şehir değiştireceksin. hatta şuan imkansız olmaz diyorsun ama olacak dedi....aynende öyle...marplecim imkansız demiştim..şuan işle ilgili şehir değiştirme durumum gündemde bakalım:)))

aaa çok şaşırdım:) ben seni 20li yaşlarda düşünmüştüm:) İlknur ablamızsın artık saygılar

Canim rezzanin zaten ask harici hersey cikiyor zaten senin istemedigin bir durummu yoksa

çok sevindim darısı başımıza :)

kızlar bendeki gelişme net bir sonuç olduğu için bilenler-bilmeyenler diye bir liste yapabiirim rahatlıkla ama ilk aklıma gelenler, fatima (kadın harf bilmiş mesela falında), nesibe, selin imer, rezzan (çok çok genel konuşmuş ama yani aylar önce, bilmiş saydım), venüsamber, serüven...
bunlar ilk aklıma gelenler.. hani yazdıkları ve söyledikleri cümleler net olarak aklımda kalanlardır.. içlerinde en şaşırtıcısı fatima ve selin imer'dir. netlikleri açısından.. bakalım devamında neler olacak?

liste yaparsan çookk sevinirim urmiacım

kızlar, benim durumlar hep aylardır aynı konular üzerine olduğu için sorularım da aynıydı. uzun zamandır aşkla ilgili fal atmadım çünkü aşktan yana yüzüm nasılsa gülmüyor yine de eski sevdiğim kişi ile ilgili yorumlar hep gelirdi. şimdi hem iş hem de bu konuda olmak üzere tutturanları okuduğum-dinlediğim kadarıyla listeliyorum. çok bilinen falcıların adını yazıcam. detay gerektirenlere yorumlar yazıcam.

fatima: bana şubat sonunda bakmıştı sanırım. 2 fal atmıştım. iş ve aşk..o zaman aşk derdinden uykusuz günlerdeydim. dediği tarihlerde o kişi pişmanlığını ifade ederek aramıştı. hayatımda ilk ve tek aramasıdır kendisinin bu nedenle özel yani. üstelik özür dilemesi evrende eksen kaymasıdır fatima bunları bilmişti. işle ilgili de taa o zamandan dediği olmuş.
selin imer: dediği vakit dolunca hem iş hem de aşk konusunda haberleşme oldu. bir detay vermiş yine. eğer o da çıkarsa 2-3 aylık sürece yuh derim yani. çünkü bu olay evrende II. eksen kayması demek olur ki, o eksen bi daha kaymaz

nesibe-venüs: aşkla ilgili hisleri var onun da der dururlardı. bu konu hala şüpheli ama ilginç bazı durumlar-msjlaşmalar oldu. ben de anlamadım. ama yine de umutsuz vaka o durum. geçiniz...iş konusunu bilmişler.

jelizarose: aşkla ilgili tip tarif etmiş, önce msjlaşmalar sonra yüzyüze görüişme demiş. aynen öyle oldu. çok hızlı biçimde.
serüven: iş-aşk dediği çıktı.. aşkla ilgili hisleri ama olmaz bu iş dedi. olmadı da..
saraylıhanım: aynen serüven gibi o da..
kehriban: iş-aşk dediği gibi olmuş..nerelerde ortada da yok artık kendisi
rezzan: işi aylar önce genel ifadelerle bilmiş. aşk konusunda net yorumu yok wallahi.. hani ne olumlu ne olumsuz gibi demiş.

kızlar bunların dışında zaten son aylarda tellwe ye baktırmıyodum. bu baktırdıklarım o kararın öncesi ki demekki oldukça eski fallarmış..son aylarda venus-nesibe-selin gibi isimlere bolca baktırmıştım.. aklıma gelen olursa eklerim listeye..size tavsiyem enerjinizin tuttuğu ile devam edin. ben son aylarda hep öyle yapmıştım. hem insan da dağılmıyor kafaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…