Binnaz Abla

kızlar nesibe son falında "seninle görüşmek istemiyor, görüşürse eski duygularının canlanmasından korkuyor ama görüşecek" demiş.. şimdi ben duygularını bilemem ama biz buluşma konusunda sözleştik buluşma yerini bulamadım aradım bunu, tlf hemen meşgule düşüp çıktı. demekki beni blackliste almış dedim içimden. çünkü öyle oluyor.. yani benim karşımdaki adam dengesizlikler kralı olduğundan bilemiyorum. nesibe görüşmek istememe durumunu bilmiş. sonradan da mal mal görüşmek isteyeceğini de bilmiş.. saftirik blacklistten çıkarmayı da unuttu beni o gün için demek ki.. hey allahım

Aynen valla binnazdakilerin hepsi masalcı bi halt bildikleri yok

Dogru soluyorsun cnm hersey karsi tarafla olan enerji meselesi ayrica ayrintili acikladigin icin saol :) peki ben fatimaya baktirmak istiyorum sayfasini buluyorum ama hangi fal baktigini ne kadara oldugunu falan goremiorm ustune tiklayamiyorum neden acaba?

Tam bir insanlik sinavi seninkide :)

Hahahahhaha canim ya ciksin da sevin insallah hep )

Canim sen bilgeye atmismiydin

Arkadaşlar biryolunvar Eylül Başak a fal baktıran var mı? tavsiyesi olan varsa bilgi lütfen.

Ben baktırdım çok beğendim. Gayet detaylı bakmış öneririm. İkinci bir isim istersen eğer baktırmadıysan Selin imer ide tavsiye ederim. ikisi de gayet iyi bence

kızlar ne zamandır yazamadım çünkü bebek büyütüyorum falsepeti nesibeyi ilk keşfedenlerdenim şimdi bakıyorum almış yürümüş ben konu açmıştım ona velhasılkelam kızlaar şimdi anneyim bebeğimi emzirmeye kalktım uyudu ama benim uykum kaçtı ben çok fal baktırdım ama içlerinde bir nesibe derim benim kızım olacağını eşimin beni aldatacağını migrenim olacağını ve en mühimi bunlara karşı nasıl cephe alacağımı gösterdi suda gördüm şunu yap dedi yaptım hissediyorum böyle söyle dedi söyledim hep dürüst oldum kazandım çok seviyorum onu sorunlu bir evlilik bir bebek neler yaşadım neler sizlerde falcıya hocaya giderken çıkarcı olup olmadığına bakın bana nesibe mesela cok geldin kahve iç tek fincan tepeden cek gönder demiştir ne zamandır yazmadım bu yazdığım ayıpmıdır bilmem defalarca fal baktırdım ben ona kız hisli iyi niyetli orda yapmuruda denedim faceboooktan mesaj atayım dedim ki diyorki ne yaşadın karışmam fal gönder ben bunda tiksindim rezzan abla ona keza cok iyidir abladır az yanılır az bilir onuda cok severim kötü zamanlarımda destek oldu sizde şaşmayın bildiğinizden ve söylenenden ben anneyim sık giremem beni bilen bilir hepinize iş eş sağlık dilerim görüşürüz kızçeler

Ben baktırdım çok beğendim. Gayet detaylı bakmış öneririm. İkinci bir isim istersen eğer baktırmadıysan Selin imer ide tavsiye ederim. ikisi de gayet iyi bence
Bu selin e baktım ama digerleri gibi cok da pohpohlanmamis memnun olmayanlarda oldukca var . Allahim kafayi yicem :) rezzan la nesibeyi de yakalayamiyrm hadi rezzan en azından mesgul fln oluyo nesibe yi allaha sukur bir kez olsun mesgul bile gormedim :) belkide bana allahin isareti senin neyine fal otur oturdugun yerde diyo da ben anlamiyorum :) en son yine skntdn elif yada haleh e gitcm diye korkuyrm

canım nesibe facebooktan duyuruyor girmeden önce ve 15dk dan önce doluyor o yüzden başka türlü yakalamak zor

Canım nacizane fikrim. Sarayliyi hic denedin mi. Topigi surekli takip ediyorum. Ve anladgm kdriyla nesibe ve rezzan arasnda klmssin. Bn bundan 1.5 senee once nesibeye fal bktrmstm. O zamnlarda baska biri icinde. Bna pismn olup gelecegini soyledi ama ne geln var ne gden. Ustune ustluuk cocugun dgum davetiyesini gordum. Gerci sonra baska biriyle olacaksn bununla isler yurumuck dedi. Ee dogal olarak gelmedgi icin olmdi da zaten :) bna hytima girecek baska birinden bhsetti tarf etti hatta bna gelince sana su cumleyi soylick bile dedi ama hytima onun bhsettgi zamndan iki ay sonra biri girdi ve hic de onun soyledgi gbi olmdi. O da bnim son bktirsm oldu. Sonra yine bu topicte saraylihanimin adini duymaya basladim tbi bnde de yine calkntili durumlar olunca bktrdim. Ilk falinda soylediklerini yasadm acikcasi. Dahasini da soylemisti ama onlar icinn suan bklemedeym. Bnce onun da hisleri kuvvtli ve cok alcak gonullu biri. Ya da kizlarnda dedigi gbi enerji meselesi. Velhasil bn bundan sonra illa birine fal bktiracksam bu saraylidan baskasi olmaz.

Acikcasi binnazdakilerdn 8 kisi fln denemisligim var baska bi siteden yok hic . Birbck senedir deli para döktüm bu ise . Son fallarimi baktirma derdindeym :) sarayli yi duydum ama ustunde durmamistm hic bir arastiraym bakalm tesekkur ederm onern icin :)

Saraylinin dediği çikti mi yani şimdi ? Belki sonradan olur senin Aşk konusundaki durum , yoksa gerçekten imkansız mi ?

Bende tavsiye ederim sarayliyi. Şuan ana kadar 1-2 dediği çikti bakalim. Öbür şeyler için zaman var daha

Ayrıca saraylıya bi arkdsm bnim tavsiym uzerne bktrdi ykin zamnda. Gerci onun icinde bklemedeyz verdigi sure biraz uzun. Ama mevcut durum icin yapthi tespitleri sevmistik onun falinda da.

Bende tavsiye ederim sarayliyi. Şuan ana kadar 1-2 dediği çikti bakalim. Öbür şeyler için zaman var daha
Suan olarak da iyimidir peki nokta atisi yaparmi yani
Umarim su ana dair bisyler bilirde benimde en azindan durumum hakkinda guwenebilecegm insan olur .

Canım evet selin için kötü yorumlarda var ama dediğim gibi galiba benim enerjim tuttu. Selin İmer ve Eylül Başak'la
Kafan karıştıysa bence Rezzan veya Nesibe yi bekle derim. Onlarıda yakalamak için face den iyi takip lazım

Ben fatimanin nerde oldugunu bulamadım bi onu sorucam bide venus nasil falsepeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…