söylemediği kimse yok ki...arkadaslarıma da aynı hikayeyi yazmıs..fal olayına yeni başlamıs masumları inandırır...bizim gibilerini değil artık:) benim bir arkadasım ilk eşinden ayrıldı şuan bir ilişkisi var. kıza bu adamla tek nikah gözüküyor kaderinde demiş....kız o adamla evlense bile 2.nikah olur...yorumculuğunu geçtim bana göre İnsani bir değeride yok.Kalitesiz...Zira insanların psikolojisini düşünmeden 3-5 kuruşa masal anlatıyor...Bütün Binnaz falcıları gibi...
kızlar, benim durumlar hep aylardır aynı konular üzerine olduğu için sorularım da aynıydı. uzun zamandır aşkla ilgili fal atmadım çünkü aşktan yana yüzüm nasılsa gülmüyoryine de eski sevdiğim kişi ile ilgili yorumlar hep gelirdi. şimdi hem iş hem de bu konuda olmak üzere tutturanları okuduğum-dinlediğim kadarıyla listeliyorum. çok bilinen falcıların adını yazıcam. detay gerektirenlere yorumlar yazıcam.
fatima: bana şubat sonunda bakmıştı sanırım. 2 fal atmıştım. iş ve aşk..o zaman aşk derdinden uykusuz günlerdeydim. dediği tarihlerde o kişi pişmanlığını ifade ederek aramıştı. hayatımda ilk ve tek aramasıdır kendisinin bu nedenle özel yani. üstelik özür dilemesi evrende eksen kaymasıdırfatima bunları bilmişti. işle ilgili de taa o zamandan dediği olmuş.
selin imer: dediği vakit dolunca hem iş hem de aşk konusunda haberleşme oldu. bir detay vermiş yine. eğer o da çıkarsa 2-3 aylık sürece yuh derim yani. çünkü bu olay evrende II. eksen kayması demek olur ki, o eksen bi daha kaymaz
nesibe-venüs: aşkla ilgili hisleri var onun da der dururlardı. bu konu hala şüpheli ama ilginç bazı durumlar-msjlaşmalar oldu. ben de anlamadım. ama yine de umutsuz vaka o durum. geçiniz...iş konusunu bilmişler.
jelizarose: aşkla ilgili tip tarif etmiş, önce msjlaşmalar sonra yüzyüze görüişme demiş. aynen öyle oldu. çok hızlı biçimde.
serüven: iş-aşk dediği çıktı.. aşkla ilgili hisleri ama olmaz bu iş dedi. olmadı da..
saraylıhanım: aynen serüven gibi o da..
kehriban: iş-aşk dediği gibi olmuş..nerelerde ortada da yok artık kendisi
rezzan: işi aylar önce genel ifadelerle bilmiş. aşk konusunda net yorumu yok wallahi.. hani ne olumlu ne olumsuz gibi demiş.
kızlar bunların dışında zaten son aylarda tellwe ye baktırmıyodum. bu baktırdıklarım o kararın öncesi ki demekki oldukça eski fallarmış..son aylarda venus-nesibe-selin gibi isimlere bolca baktırmıştım.. aklıma gelen olursa eklerim listeye..size tavsiyem enerjinizin tuttuğu ile devam edin. ben son aylarda hep öyle yapmıştım. hem insan da dağılmıyor kafaca.
kızlar nesibe son falında "seninle görüşmek istemiyor, görüşürse eski duygularının canlanmasından korkuyor ama görüşecek" demiş.. şimdi ben duygularını bilemem ama biz buluşma konusunda sözleştik buluşma yerini bulamadım aradım bunu, tlf hemen meşgule düşüp çıktı. demekki beni blackliste almış dedim içimden. çünkü öyle oluyor.. yani benim karşımdaki adam dengesizlikler kralı olduğundan bilemiyorum. nesibe görüşmek istememe durumunu bilmiş. sonradan da mal mal görüşmek isteyeceğini de bilmiş.. saftirik blacklistten çıkarmayı da unuttu beni o gün için demek ki.. hey allahım
Hahahahhaha canim ya ciksin da sevin insallah hepaaaa pardonnnnn
bir kişi daha bildi bu durumu...zaten an ve gecmişte de oldukca iyiydi Venüs Rezzan ve Nesibe'yle aynı şeyleri söyledi....tabiki Marplem...walla öyle bir fal baktıki bana 20 gün sonra çıktı...işle ilgili şehir değiştireceksin. hatta şuan imkansız olmaz diyorsun ama olacak dedi....aynende öyle...marplecim imkansız demiştim..şuan işle ilgili şehir değiştirme durumum gündemde bakalım:)))
Canim sen bilgeye atmismiydinkızlar nesibe son falında "seninle görüşmek istemiyor, görüşürse eski duygularının canlanmasından korkuyor ama görüşecek" demiş.. şimdi ben duygularını bilemem ama biz buluşma konusunda sözleştik buluşma yerini bulamadım aradım bunu, tlf hemen meşgule düşüp çıktı. demekki beni blackliste almış dedim içimden. çünkü öyle oluyor.. yani benim karşımdaki adam dengesizlikler kralı olduğundan bilemiyorum. nesibe görüşmek istememe durumunu bilmiş. sonradan da mal mal görüşmek isteyeceğini de bilmiş.. saftirik blacklistten çıkarmayı da unuttu beni o gün için demek ki.. hey allahım
Arkadaşlar biryolunvar Eylül Başak a fal baktıran var mı? tavsiyesi olan varsa bilgi lütfen.
Bu selin e baktım ama digerleri gibi cok da pohpohlanmamis memnun olmayanlarda oldukca var . Allahim kafayi yicemBen baktırdım çok beğendim. Gayet detaylı bakmış öneririm. İkinci bir isim istersen eğer baktırmadıysan Selin imer ide tavsiye ederim. ikisi de gayet iyi bence
Bu selin e baktım ama digerleri gibi cok da pohpohlanmamis memnun olmayanlarda oldukca var . Allahim kafayi yicem:) rezzan la nesibeyi de yakalayamiyrm hadi rezzan en azından mesgul fln oluyo nesibe yi allaha sukur bir kez olsun mesgul bile gormedim :) belkide bana allahin isareti senin neyine fal otur oturdugun yerde diyo da ben anlamiyorum :) en son yine skntdn elif yada haleh e gitcm diye korkuyrm
Bu selin e baktım ama digerleri gibi cok da pohpohlanmamis memnun olmayanlarda oldukca var . Allahim kafayi yicem:) rezzan la nesibeyi de yakalayamiyrm hadi rezzan en azından mesgul fln oluyo nesibe yi allaha sukur bir kez olsun mesgul bile gormedim :) belkide bana allahin isareti senin neyine fal otur oturdugun yerde diyo da ben anlamiyorum :) en son yine skntdn elif yada haleh e gitcm diye korkuyrm
Acikcasi binnazdakilerdn 8 kisi fln denemisligim var baska bi siteden yok hic . Birbck senedir deli para döktüm bu ise . Son fallarimi baktirma derdindeym :) sarayli yi duydum ama ustunde durmamistm hic bir arastiraym bakalm tesekkur ederm onern icin :)Canım nacizane fikrim. Sarayliyi hic denedin mi. Topigi surekli takip ediyorum. Ve anladgm kdriyla nesibe ve rezzan arasnda klmssin. Bn bundan 1.5 senee once nesibeye fal bktrmstm. O zamnlarda baska biri icinde. Bna pismn olup gelecegini soyledi ama ne geln var ne gden. Ustune ustluuk cocugun dgum davetiyesini gordum. Gerci sonra baska biriyle olacaksn bununla isler yurumuck dedi. Ee dogal olarak gelmedgi icin olmdi da zaten :) bna hytima girecek baska birinden bhsetti tarf etti hatta bna gelince sana su cumleyi soylick bile dedi ama hytima onun bhsettgi zamndan iki ay sonra biri girdi ve hic de onun soyledgi gbi olmdi. O da bnim son bktirsm oldu. Sonra yine bu topicte saraylihanimin adini duymaya basladim tbi bnde de yine calkntili durumlar olunca bktrdim. Ilk falinda soylediklerini yasadm acikcasi. Dahasini da soylemisti ama onlar icinn suan bklemedeym. Bnce onun da hisleri kuvvtli ve cok alcak gonullu biri. Ya da kizlarnda dedigi gbi enerji meselesi. Velhasil bn bundan sonra illa birine fal bktiracksam bu saraylidan baskasi olmaz.
kızlar, benim durumlar hep aylardır aynı konular üzerine olduğu için sorularım da aynıydı. uzun zamandır aşkla ilgili fal atmadım çünkü aşktan yana yüzüm nasılsa gülmüyoryine de eski sevdiğim kişi ile ilgili yorumlar hep gelirdi. şimdi hem iş hem de bu konuda olmak üzere tutturanları okuduğum-dinlediğim kadarıyla listeliyorum. çok bilinen falcıların adını yazıcam. detay gerektirenlere yorumlar yazıcam.
fatima: bana şubat sonunda bakmıştı sanırım. 2 fal atmıştım. iş ve aşk..o zaman aşk derdinden uykusuz günlerdeydim. dediği tarihlerde o kişi pişmanlığını ifade ederek aramıştı. hayatımda ilk ve tek aramasıdır kendisinin bu nedenle özel yani. üstelik özür dilemesi evrende eksen kaymasıdırfatima bunları bilmişti. işle ilgili de taa o zamandan dediği olmuş.
selin imer: dediği vakit dolunca hem iş hem de aşk konusunda haberleşme oldu. bir detay vermiş yine. eğer o da çıkarsa 2-3 aylık sürece yuh derim yani. çünkü bu olay evrende II. eksen kayması demek olur ki, o eksen bi daha kaymaz
nesibe-venüs: aşkla ilgili hisleri var onun da der dururlardı. bu konu hala şüpheli ama ilginç bazı durumlar-msjlaşmalar oldu. ben de anlamadım. ama yine de umutsuz vaka o durum. geçiniz...iş konusunu bilmişler.
jelizarose: aşkla ilgili tip tarif etmiş, önce msjlaşmalar sonra yüzyüze görüişme demiş. aynen öyle oldu. çok hızlı biçimde.
serüven: iş-aşk dediği çıktı.. aşkla ilgili hisleri ama olmaz bu iş dedi. olmadı da..
saraylıhanım: aynen serüven gibi o da..
kehriban: iş-aşk dediği gibi olmuş..nerelerde ortada da yok artık kendisi
rezzan: işi aylar önce genel ifadelerle bilmiş. aşk konusunda net yorumu yok wallahi.. hani ne olumlu ne olumsuz gibi demiş.
kızlar bunların dışında zaten son aylarda tellwe ye baktırmıyodum. bu baktırdıklarım o kararın öncesi ki demekki oldukça eski fallarmış..son aylarda venus-nesibe-selin gibi isimlere bolca baktırmıştım.. aklıma gelen olursa eklerim listeye..size tavsiyem enerjinizin tuttuğu ile devam edin. ben son aylarda hep öyle yapmıştım. hem insan da dağılmıyor kafaca.
Acikcasi binnazdakilerdn 8 kisi fln denemisligim var baska bi siteden yok hic . Birbck senedir deli para döktüm bu ise . Son fallarimi baktirma derdindeym :) sarayli yi duydum ama ustunde durmamistm hic bir arastiraym bakalm tesekkur ederm onern icin :)
Suan olarak da iyimidir peki nokta atisi yaparmi yaniBende tavsiye ederim sarayliyi. Şuan ana kadar 1-2 dediği çikti bakalim. Öbür şeyler için zaman var daha
canım nesibe facebooktan duyuruyor girmeden önce ve 15dk dan önce doluyor o yüzden başka türlü yakalamak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?